Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
За съжаление сметките не излизат и не им е лесно на някои ресторантьори. А някои с друго позициониране и друг вид такъв бизнес се справят. Ако правиш бизнес и печелиш по-малко от 10 евро на час, може би трябва да смениш занаята.
Бетич, колко според теб вземат общаците в София през последната година: от 80 лв. и нагоре. Колко вземат инсталаторите или майсторите на ден? Средно между 200 лв. до 400 лв. на ден. Може и по-малко, може и повече. Нещо като 100 до 200 евро. Смятай колко лева/евро е това - 13-25 евро на час. София и Варна са различни държави в заплащането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Разбираема е ненавистта ти към сектор, който ти беше пряк конкурент на пазара на НИ. Но грешката, че се замота е лично твоя. Ако не бяха програмистите, щяха да са лекарите, гастарите, финансистите. Не е здравословна тая омраза, Каврък.
това според брокерските "анализи" на паара
новините от 2029 обаче ще са.
че аи са основен купувач на новото строителство
и тогава вече сериозно ще го окъсаме, защото
е ясно, че аи ще заеме най-скъпо платените занаятиLast edited by ratten; 27.04.2023, 23:12.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Човеееек, една седмица не съм чел темата и тука чета бисер след бисер.
За какво ги разработват, че тази услуга се предлага поне от 15 години и то на българския пазар.
Напиши VPS в гугъл и си харесай фирма, има бая български фирми, които ще ти предложат тази страшна иновация...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Е нищо де 6 месеца по късно прогнозите са налице..Левчо ти чел ли си историята ?
Историята никога не греши ,70 години са си 70 години..за всичките тия години финала на това шоу е бил Гранде суркане..
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/...dite-si.567899
Доходите на българите спадат, хора продават имущество, за да покрият разходите си...
Хората постоянно искат по-високи заплати, но все още е по-спокойна обстановката на пазара на труда", каза пред Bulgaria ON AIR Георги Първанов от Българската конфедерация по заетостта. Според данните на конфедерацията се очаква безработицата у нас през годината да бъде между 9 и 10 %, като основно се наблюдава "охлаждане" в IT-сектора.
....А???
Какво става?,
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение"Най-големите увеличения на цените са регистрирани от края на 2021 г. и през 2022 г., като през цялата 2022 г. растежът се ускорява и достига 23% в края на годината"
....баш когато заклетите познавачи баеха и гледаха на кафе и вещаеха срив и то главоломен.
Историята никога не греши ,70 години са си 70 години..за всичките тия години финала на това шоу е бил Гранде суркане..
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/...dite-si.567899
Доходите на българите спадат, хора продават имущество, за да покрият разходите си...
Хората постоянно искат по-високи заплати, но все още е по-спокойна обстановката на пазара на труда", каза пред Bulgaria ON AIR Георги Първанов от Българската конфедерация по заетостта. Според данните на конфедерацията се очаква безработицата у нас през годината да бъде между 9 и 10 %, като основно се наблюдава "охлаждане" в IT-сектора.
....А???
Какво става?,
Коментар
-
"Най-големите увеличения на цените са регистрирани от края на 2021 г. и през 2022 г., като през цялата 2022 г. растежът се ускорява и достига 23% в края на годината"
....баш когато заклетите познавачи баеха и гледаха на кафе и вещаеха срив и то главоломен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти даже не знаеш сигурно че Майкрософт разработва виртуални машини които ще анулират изобщо нуждата от физическия компютър...от най голямата щайга де връзваш в облака и си бачкаш
За какво ги разработват, че тази услуга се предлага поне от 15 години и то на българския пазар.
Напиши VPS в гугъл и си харесай фирма, има бая български фирми, които ще ти предложат тази страшна иновация...
- 1 like
Коментар
-
А нямат това какво е?
https://money.bg/techno/s-edin-udar-...trebiteli.html
Увaжaeми фиpми, зaщo нe cпpeтe дa ĸyпyвaтe ĸoмпютpи?" - тoвa oпpeдeлeнo нe звyчи ĸaтo въпpoc, ĸoйтo мoжe дa дoйдe oт ĸoмпaния ĸaтo Місrоѕоft, нo нa пpaĸтиĸa в мoмeнтa ce cлyчвa имeннo тoвa. Coфтyepният гигaнт лaнcиpa виpтyaлнитe ĸoмпютpи ĸaтo пo-eвтинa и "зeлeнa" aлтepнaтивa зa бизнeca. Πpoблeмът e, чe тoвa щe e зa cмeтĸa ĸaĸтo нa дългoгoдишнитe xapдyepни пapтньopи нa ĸoмпaниятa, тaĸa и нa вceĸи, чиитo paбoтoдaтeл peши дa ce възпoлзвa oт тaзи възмoжнocт.
Koнтeĸcт: Уcлyгaтa Wіndоwѕ 365 пpeдocтaвя cpeщy мeceчнa тaĸca нa фиpмитe дocтъп дo виpтyaлни ĸoмпютpи c инcтaлиpaнa нa , ĸъм ĸoитo cлyжитeлитe мoгaт дa ce вĸлючaт диcтaнциoннo.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Изкуственият интелект може да вземе хляба на повечето хора по света, а кога това ще стане само големите батковци знаят.
може да им вземе службата, но имотиту - не
не още, докато не дойде терминаторът 3препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Това за което говориш са терминали, няма общо с облак.
https://money.bg/techno/s-edin-udar-...trebiteli.html
Увaжaeми фиpми, зaщo нe cпpeтe дa ĸyпyвaтe ĸoмпютpи?" - тoвa oпpeдeлeнo нe звyчи ĸaтo въпpoc, ĸoйтo мoжe дa дoйдe oт ĸoмпaния ĸaтo Місrоѕоft, нo нa пpaĸтиĸa в мoмeнтa ce cлyчвa имeннo тoвa. Coфтyepният гигaнт лaнcиpa виpтyaлнитe ĸoмпютpи ĸaтo пo-eвтинa и "зeлeнa" aлтepнaтивa зa бизнeca. Πpoблeмът e, чe тoвa щe e зa cмeтĸa ĸaĸтo нa дългoгoдишнитe xapдyepни пapтньopи нa ĸoмпaниятa, тaĸa и нa вceĸи, чиитo paбoтoдaтeл peши дa ce възпoлзвa oт тaзи възмoжнocт.
Koнтeĸcт: Уcлyгaтa Wіndоwѕ 365 пpeдocтaвя cpeщy мeceчнa тaĸca нa фиpмитe дocтъп дo виpтyaлни ĸoмпютpи c инcтaлиpaнa нa , ĸъм ĸoитo cлyжитeлитe мoгaт дa ce вĸлючaт диcтaнциoннo.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеИ аз имам такива познати като Бонвиан1 и са ми казвали, че преди около 30-40г е било модерно така - една клавиатура, монитор, модем и жица и си вързан към ИБМ облакът...Та майкрософт отново се опитвали да крадът от ИБМ. Или всяко ново нещо е добре забравено старо.
Обаче аз си мисля, че ако познатите на Бонвиан1 наистина уволнят всичките си ИТ след 2-5г и ги заместят с ИИ, макс 1 г. след това и тях няма да ги има
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеИ аз имам такива познати като Бонвиан1 и са ми казвали, че преди около 30-40г е било модерно така - една клавиатура, монитор, модем и жица и си вързан към ИБМ облакът...Та майкрософт отново се опитвали да крадът от ИБМ. Или всяко ново нещо е добре забравено старо.
Обаче аз си мисля, че ако познатите на Бонвиан1 наистина уволнят всичките си ИТ след 2-5г и ги заместят с ИИ, макс 1 г. след това и тях няма да ги има
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Нали искаше инфо постнах ти,не ти харесва но да ме обиждаш мисля не си прав ...Last edited by X_Y; 27.04.2023, 22:28.
Коментар
Коментар