Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Теб кой дявол те накара в България бизнес да откриваш?Абе хем виждате какво е дреджето,напъвате се и после..Рев..
голи гърбове, тези дето са преплували рио гранде, пълни мишки,а правят по-голям бизнес от български смешници, като segato, който се е помислил за истински американец, а там се почувствал, като невероятен неудачник и лузър и дошъл в България да ръси мозък, безценно...Last edited by Bailor; 04.05.2023, 23:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеКакво Ви бъркат в България лихвите на ЕЦБ ? Освен ако не преценявате , че ЕЦБ като вдигне лихвите ше намалее инфлацията в ЕЗ а в България ше си е на самотек и накрая покупателната способност на лева ше е толкова ниска , че ше трябва да сменят фиксирания курс към еврото. Ако ни пуснат в ЕЗ курса ше бъде преизислен със сигурност, но нам мен ми се струва , че може да се случи доста по-рано при тази разлика в инфлациите. На всичкото отгоре КНСБ днес нещо смърдели за вдигане на корпооративните данъци и данък дивидент. Ми вдигайте бе. Направете я тази инфлация 1000%, после си бройте нулите като при Виденов
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
В САЩ данъците са по-високи, но България има много път да извърви докато създаде условия като в САЩ.Дори и присегашните условия много малко чужди фирми инвестират в България. Радвайте се че ги има и се грижете за тях а не ги наказвайте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
В България данък печалба е 10%, данък дивидент е 5%. Колко са тези данъци в САЩ?
Преди време писа за общинските данъци в САЩ, и доколкото схванах, ако живееш с район с по-скъпи къщи, плащаш естествено повече, но получаваш по-добри училища, полиция и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Накавръче, едно добронамерено питане, ти някога теглил ли си кредит през живота си?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Поради гореизброените лафчета който е теглил дългове когато лихвите бяха сега дълги години банките ще го стрижат.Ще кажеш ама как така ??Еми така скоро ще разбереш защо и как
а имотиту дублира, ей така, докато си пишем
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Трайо, явно не си прочел дълбокомислените коментари на твои колеги-понижители за срутване на борда и лев към евро 1:5 и дори 1:10. Чети повече колега, ще се образоваш в познанието на идиотите...
Коментар
-
Поради гореизброените лафчета който е теглил дългове когато лихвите бяха сега дълги години банките ще го стрижат.Ще кажеш ама как така ??Еми така скоро ще разбереш защо и как
Коментар
-
Трайчо, Никой не иска да се случва, но не знам как може да се избегне. Пари няма, инфлацията до небето а ония измекяри от профсъюзите натискат за още от това което ни закопа а депутатите се готвят за местноизбори и правят каквото им кажат. Цените в България се изравниха с тези в Западна Европа. ЕС намалява инфлацията , ние я качваме. Как мож да се запази борда ?
Коментар
-
Трайчо, Никой не иска да се случва, но не знам как може да се избегне. Пари няма, инфлацията до небето а ония измекяри от профсъюзите натискат за още от това което ни закопа а депутатите се готвят за местноизбори и правят каквото им кажат. Цените в България се изравниха с тези в Западна Европа. ЕС намалява инфлацията , ние я качваме. Как мож да се запази борда ?
Еми няма ,свърши безплатния обяд. Паричките стават скъпички и кът
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеКакво Ви бъркат в България лихвите на ЕЦБ ? Освен ако не преценявате , че ЕЦБ като вдигне лихвите ше намалее инфлацията в ЕЗ а в България ше си е на самотек и накрая покупателната способност на лева ше е толкова ниска , че ше трябва да сменят фиксирания курс към еврото. Ако ни пуснат в ЕЗ курса ше бъде преизислен със сигурност, но нам мен ми се струва , че може да се случи доста по-рано при тази разлика в инфлациите. На всичкото отгоре КНСБ днес нещо смърдели за вдигане на корпооративните данъци и данък дивидент. Ми вдигайте бе. Направете я тази инфлация 1000%, после си бройте нулите като при Виденов
Преди време писа за общинските данъци в САЩ, и доколкото схванах, ако живееш с район с по-скъпи къщи, плащаш естествено повече, но получаваш по-добри училища, полиция и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колеги, или се шегувате или се заяждате? Мисля, че никой от тук пишещите не би искал да се случи нещо с борда или курса на лев/евро. От къде ви идват такива мисли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колеги, или се шегувате или се заяждате? Мисля, че никой от тук пишещите не би искал да се случи нещо с борда или курса на лев/евро. От къде ви идват такива мисли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
при всички случаи, който държи пари "на добра лихва" /термина не е мой, само съм го заел/
още дълги години ще гледа разгневен и рошав накавръковата справка
Коментар
Коментар