Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е, чак половината?
Продаваш тоя на докторска и си вземаш няква вила с 2 тайландки, сутрин масаж, следобед - "езда"
П.С забравих да кажа, укрите имат криптаци, почти всеки ден са на битомата (не е съвет да налазваш в тия води, само информативно)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеSegato как е при теб? Тук умряхме от студ и дъжд, от 2 месеца я има 10 дена без валежи я не, за студа да не говорим! Днес по Тракията 8 градуса, дъжд, мъгла, сякаш е Ноември баси. Днес гледам даже в Маскава е 17 градуса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Стигне ли се дотам нищо ми не трябва. Добре, убеди ме. До две години разпродавам половината и бия калпака с един имот във Френска Полинезия.
Продаваш тоя на докторска и си вземаш няква вила с 2 тайландки, сутрин масаж, следобед - "езда"
П.С забравих да кажа, укрите имат криптаци, почти всеки ден са на битомата (не е съвет да налазваш в тия води, само информативно)Last edited by better; 09.05.2023, 23:43.
Коментар
-
Само в имоти е рисковано, имам няколко комшии укри във Вн, оставили са огромни къщи с дворове, басейни и т.н в Запорожието.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Няма други опции. В крипто валути изключено. Мое мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В каква специалност си лекар ако не е тайна?. Е, знаеш как се поставя диагноза. Не като преди 15 години.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не. Но ако можеш сподели. Не мога да ти кажа нищо без да знам за какви експерименти става дума. Съжалявам за майка ти, искрено, но моята работа е друга. Аз мога да съм полезен на КОЦ и моето остава черно на бяло. Не се занимавам с глупости и експерименти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
консултирай конанчо тогава
аз свободен каш немам
още преди да се е генерирал го набивам в чертежи
Коментар
-
All in само в 1 актив не е добра идея, особенно в недвижимо имущество.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Да не си свързан с КОЦ-а? Там не знам дали имат нужда им наливат знания с фуния или да ги наредят за разстрел заради експериментите които си правят с хора за пари. Умориха много хора и им докараха невероятни мъки в допълнение на болестите, в това число и майка ми.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не съм луд.Наготово получаваш информация за милиони на цената,на жълти стотинки.
https://www.businessinsider.com/hous...herdson-2023-5
Иначе прогнозите ми...за жалост се сбъдват...
Още крашове за имотите...лоша работа
аз свободен каш немам
още преди да се е генерирал го набивам в чертежипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва да си луд!
аз тук съвсем безплатно ти чета прогнозите
... и знам какво да не правя
https://www.businessinsider.com/hous...herdson-2023-5
Иначе прогнозите ми...за жалост се сбъдват...
Още крашове за имотите...лоша работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ратко дай да се видим дай ми 50 лева и ще ти кажа кое ,как и така понеже се излагаш
аз тук съвсем безплатно ти чета прогнозите
... и знам какво да не правяпрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар