Първоначално изпратено от kinyalo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, заповядай на строителите веднага да свалят цените, щото мъката понижителна, вече прераства в агония и всички заклинания почти от две години за новосформираните ви никове, ще трябва да се трансформират в нови такива за епичната борба срещу цените!
да не си натиснал поморийската с пресен лаврак в живак
сам бертрам ти казва:
някои висят от тогава ... вече 15 години
и още толко ще висят по децките, бих допълнил дълбокомислено, но неангажиращопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Е как къде? Докато е мигрирал от варненския залив към егейско море. еееххх душички понижителски... докъде ги докара гражданина от Ереван... живи да ги оплаче човек. Така се получава като не са чели и бъкел от биохимията.
Мен темите за лаврака не ме влекат и лека полека ще напускам темата, пък и съм се концентрирал върху една кака и ще гледам да я заведа в моята стая в жилището на родителите.
- биковчо, спиш ли мама?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Еее, не така колега..., искаш да кажеш, че вече няма да има сделки ли? А продукцията, която продължава да се строй, какво ще я правим? Аз си мислих, че тя е за продаване, ама както кажеш...
какво става с тях като намалее или спре това строителство?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Еее, не така колега..., искаш да кажеш, че вече няма да има сделки ли? А продукцията, която продължава да се строй, какво ще я правим? Аз си мислих, че тя е за продаване, ама както кажеш...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнениеДа де, влака вече е почти изпуснат, който купил, купил. Другите да се радват на 10% увеличение на заплатата, 5% лихва по депозитчето и 50-60% инфлация за две години.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИ какво стана сега ?
Ужким лихвите ниски нооо..кредити няма да има полекичка,полекичка магазина позатваря
Банките затягат отпускането на заеми с такси и комисиони !!
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/kredi...misioni-246222
И какво стана сега ?
Ужким лихвите ниски нооо..кредити няма да има полекичка,полекичка магазина позатваря
Банките затягат отпускането на заеми с такси и комисиони !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NIBO Разгледай мнение
Колко па да е страшно да спрат ваучерите за храна.
Коментар
-
прав си, вярно, че твоя подопечен от тогава виси и чака. 4-5 кризи минаха от тогава. Как не ти е съвестно, че го подведе, още не мога да си обясня? Сигурно си абсолютно перде и не се трогваш от каквото и да било.
различни гледни точки
до колкото знам човекът, който нелюбезно визираш именно тогава е събирал парички, а не е чакал с готовия кеш през 2008-ма
конкретиката е излиша в случая, когато става дума за тенденции пред българския пазар
2-3-10 участници с по 100К евро могат да уплътнят ден два на един от армията нотариуси и нито ще видгнат нито ще свалят пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми, време е да сменим колхозните теми,
засягащи продукцията за еу пазара, която сама се грижи за себе си и се бере
без да се търсят сезонни работници, които познават само бегло българския език
само не разбрах, за лаврака, късе се е налапал с живак
Мен темите за лаврака не ме влекат и лека полека ще напускам темата, пък и съм се концентрирал върху една кака и ще гледам да я заведа в моята стая в жилището на родителите.Last edited by gbikov; 30.05.2023, 22:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то 2007-8-ма беше същото
абсолютно непобедим пазар, а после знаем какво става
който мисли, че няма дисбаланси да скача и да бере имоти наред
- 3 Харесвания
Коментар
-
Стига де. Бива ли така? Не е редно сега да внасяш смут и да обезверяваш последователите ти. Толкова време им обещаваше гоУемо МЯУ и сега им заби камата в сърцето.
абсолютно непобедим пазар, а после знаем какво става
който мисли, че няма дисбаланси да скача и да бере имоти наред
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Нищо няма да спират, ще го заменят с един фикус и готово
и фикуса ли ще обикаля за евтини кебапчета в мсLast edited by ratten; 30.05.2023, 21:48.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Понижителската маса си е все същата, само, че увереността изчезна и започнаха съмненията. А започнат ли съмненията идва и нервността. Сега разговорите взеха насока към рибарски теми и дори имейлите към световните финансови институции вече не се публикуват тук. Лошо, лошо, лошо.
засягащи продукцията за еу пазара, която сама се грижи за себе си и се бере
без да се търсят сезонни работници, които познават само бегло българския език
само не разбрах, за лаврака, къде се е налапал с живакLast edited by ratten; 30.05.2023, 22:51.препоръка е
Коментар
Коментар