IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
    Много далеч от милионер е БетЕрчо.
    По-скоро, леко позамогнал се сиромах
    Едно е да имаш коне струващи 100к единия,друго е да имаш кредити за толкова нали Николайчо?
    Пукаш се от яд,личи ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
      Бетърчо е марков олигофрен. Изкарал малко парици и купил имоти, ама лае против имотите три години.
      Имаше интересен бан заради голи снимки на негри. Уж мелеонер пък нервите му лабеж
      Много далеч от милионер е БетЕрчо.

По-скоро, леко позамогнал се сиромах

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

бетерчо, ама ти ни купуваш ни продаваш
        само вдигаш пушилка в темите с тоя бх
        започваш да ми приличаш на бх брокераZZ
        Бетърчо е марков олигофрен. Изкарал малко парици и купил имоти, ама лае против имотите три години.
        Имаше интересен бан заради голи снимки на негри. Уж мелеонер пък нервите му лабеж

Коментар

не стигат ли
          ще се ядосваш после
          Стигат бре, но няма кво да го правя, предпочитам да ги харчим за кеф.... а както знаем, кеф цена-нЕма...

Коментар

гледаш ли за неко тухла да купиш?
            Тоя на колиба живее...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Не, за кво ми е....
              не стигат ли
              ще се ядосваш после
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Не бъди толкоз сигурен 2009г не беше толкоз далеч че да не помним.Особено в България качеството като цяло е зле и никой няма да си налива парите за инвестиция - този филм приключи.Кризата тепърва започва и тухлите са следващата жертва.
                Да не говорим че няма и редовно правителство с ясен изглед, то даже и парламент няма.Как си мислиш че ще се оправи това? Кой ще инвестира някъде, където мутри и неокомунисти държат държавата за заложник?
                +100

Коментар

Не, за кво ми е....

Коментар

Нали казах, че разтоварвам, сложил съм ордери през 2к....снощи излезли 3....
                    препоръка е

Коментар

Нали казах, че разтоварвам, сложил съм ордери през 2к....снощи излезли 3....

Коментар

Честито 100к. Кой купил - продава. Кой гледал- пак ще гледа (и ще подлайва отстрани)....
                        препоръка е

Коментар

• Честито 100к. Кой купил - продава. Кой гледал- пак ще гледа (и ще подлайва отстрани)....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                            Но даже и с понижени цени няма да има възможност за покупка. Демек по-лошо. Рабиташ какво искам да кажа.
                            Не бъди толкоз сигурен 2009г не беше толкоз далеч че да не помним.Особено в България качеството като цяло е зле и никой няма да си налива парите за инвестиция - този филм приключи.Кризата тепърва започва и тухлите са следващата жертва.
                            Да не говорим че няма и редовно правителство с ясен изглед, то даже и парламент няма.Как си мислиш че ще се оправи това? Кой ще инвестира някъде, където мутри и неокомунисти държат държавата за заложник?
                            Last edited by AMG2023; 05.12.2024, 09:25.

Коментар

ти нали си имаш приказка с Путя, я го питай туй дет казва, дал е вЕрно?
                              Не приказка ,а болни мозъци имат.
                              Last edited by danetha; 05.12.2024, 07:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Има резон в мнението ти. Цените няма да се покачват номинално в Европа и у нас. Но даже и с понижени цени няма да има възможност за покупка. Демек по-лошо. Рабиташ какво искам да кажа.
                                Безхаберие,ако беше купил оня фонд дет аз ти казах,вместо 28% щеше да направиш 75% за 2 години,

Коментар

Working...
                                X