Първоначално изпратено от gbikov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Истината е, че жълтата фланелка все още е притежание на друг, на който апартите в София му бяха скъпи и поради тази причина отиде в Швейцария и накупи 8-9 апарта. Одъртявам, забравих му ника... Беше измислил нови формули и постулати в алгебрата. Песимистчо, помагай бе човек...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да. Пълният му ник беше Дебнем на Замаушка....дебнещия издебна да дедо си макарите.
Не знам това име на измислен герой ли е или действителен, ама звучи много колоритна личност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Виж сега, аз си падам по планинските панорами. Морето изобщо не го долюбвам. Особено пък нашето море, което е заринато от боклуци. Не бих прекарал и ден на нашето черноморие.
Не се хващай на бас, защото ще загубиш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Пазя им насметените пророчества от последната половин година и ще ги изкарам като отлежат. На всичките топ анализатори и специалисти в икономическите науки.
- 1 like
Коментар
-
досетих се, Фениксчо бе човек, носителя на жълтата фланелка с неговата нова алгебра, как можах да забравя Феникса!!! Ех, какви понижители имаше 2017та, сегашните са мизерници.
Коментар
-
досетих се, Фениксчо бе човек, носителя на жълтата фланелка с неговата нова алгебра, как можах да забравя Феникса!!! Ех, какви понижители имаше 2017та, сегашните са мизерници.
за тая година е предложен фениксчо
но може някой друг форумен участник да му я изкопчи нечестнопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кой това, бре
Коментар
-
Скъпа, голяма си лъжкиня
Бива ли така? ратко е още по-гаден, тая вечер, смея се като идиот в къщи. То бива, то може, ама това неговото вече не и хумор, а гавра с понижителското съсловие
Ами, идвам и едно слънце, рози ,синьо море и небе. Гадория ,какво да напиша ?!
- 1 like
Коментар
-
Пак бъркаш. В момента правя основен ремонт там. Къщата беше преди в недобро състояние. Прави ми всичко един местен човек, който има цех. През 2021-2022 твърдо ми отказа да го прави и ми даде някакви космически цени. Сега е пълен с материал и даже ми се моли да го почне, понеже няма поръчки. Дъб-горун. А плочите са от съседния баир - навремето са къртени на ръка и сваляни от дедите ни. Така са строени балканджийските къщи и покривите им са били от такива плочи. Майсторска направа са били.
Тази къща е строена от дядо ми през 30-те години. Той най-много е пострадал от комунистите. През войната е варил петмез от сини сливи и го е изпращал на фронта за германците. Имал е към 70 декара само овошки. За всяко дръвче се е грижел като за малко дете. После идва ТКЗС-то и го принуждават да влезе с бой. Плакал е като е гледал как се унищожава трудът му. Баща ми е бил на 18 години и са го вкарали в затвора с измислени обвинения. После е вербуван и за да се спаси е почнал да работи за тях. Нищо не знаете, само говорите.
трето поколение сте все пакпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Пак бъркаш. В момента правя основен ремонт там. Къщата беше преди в недобро състояние. Прави ми всичко един местен човек, който има цех. През 2021-2022 твърдо ми отказа да го прави и ми даде някакви космически цени. Сега е пълен с материал и даже ми се моли да го почне, понеже няма поръчки. Дъб-горун. А плочите са от съседния баир - навремето са къртени на ръка и сваляни от дедите ни. Така са строени балканджийските къщи и покривите им са били от такива плочи. Майсторска направа са били.
Тази къща е строена от дядо ми през 30-те години. Той най-много е пострадал от комунистите. През войната е варил петмез от сини сливи и го е изпращал на фронта за германците. Имал е към 70 декара само овошки. За всяко дръвче се е грижел като за малко дете. После идва ТКЗС-то и го принуждават да влезе с бой. Плакал е като е гледал как се унищожава трудът му. Баща ми е бил на 18 години и са го вкарали в затвора с измислени обвинения. После е вербуван и за да се спаси е почнал да работи за тях. Нищо не знаете, само говорите.
Сега такива съм виждал само в балканските градчета, забутани нависоко села или тук-там някои музейни къщи.Last edited by Kris_; 13.06.2023, 23:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Човека ти каза че от покрива на остъклената веранда му се отваря друга тераса от таванските му подпокривни стаи. С едно ниво по-нагоре става още по-яко. Това ти е казал. Айде да се хванем ба бас, като взема акта и си дойдеш в Бг ела да погледаш от моята панорама ако не искаш от на Биков. Ако ти не ми предложиш да я купиш те черпя с 12 годишно. Изпиваме го на Априлци ако искаш в моята барбекю зона където ходя за без пари. Вземай си кака и ела. Аз ви черпя нощувките.
Не се хващай на бас, защото ще загубиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеВече съм в Созопол, тук е просто прекрасноНе, не ,излъгах много лошо е ,никой да не идва. Отврад !!! хахаха
Скъпа, голяма си лъжкиня
Бива ли така? ратко е още по-гаден, тая вечер, смея се като идиот в къщи. То бива, то може, ама това неговото вече не и хумор, а гавра с понижителското съсловие
Last edited by gbikov; 13.06.2023, 23:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
А тая дума замаушка е някакъв брилянт на народното творчество. Някой знае ли какво точно означава? Прилича като да е да държа на мушка …...дебнещия издебна да дедо си макарите.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар