Първоначално изпратено от tetris12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Изключено....замислих се сериозно след разговора с инвеститора защото почти бях решил да се набухам в ДЦК / ако са данъчно ок/ .Помня първите разговори с него като ми казваше, че щяло да му стъпи на 600 евро себестойност, и на всеки 6 месеца вдигаше по 50 евро че нещо му го вдигнали междувременно ....сега ми казва, че при нов старт отива на почти хиляда Та се замислих дали да не се бухна в нещо построено донякъде ....да фана некъв междинен влак.....
Сега отивам в Пловдив да работя. Имам ниша за прокарване.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Хаха , Лобош е яко..., ама за Ахтопол не знаех, че и там извира мазут.....лошо...разби и малката ми надежда да жулна нещо на нашето крайбрежие....
находището сигурно е изчерпано преди години
и не разбирам, защо не се джойнеш към купчо и лева на албенския скат
температурата на водата е нещо относително
...отнесено към градусите на загубени и спечелени в облози напиткипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ех, песимисчо, който се е къпал на младини в лековитата вода на яз лобош,
няма как да хареса не бистро море
само на лобош и ахтопол съм излизал от водата с изцяло непромокаеми подметки от чист мазут.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Може и така да стане, но аз си разпределих кеша в разнообразно имотно портфолио. Важното е че цени изгодни в Сф за покупка, хеле пък където ние купуваме с цел отдаване, добра комуникация и за лично ползване, отлична ликвидност дори с лека отстъпка при продажба няма да има.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 08.05.2023, 15:27.
Коментар
-
Привет Левчо, минах днес само набързо / имам да изчета към 1000 страници творчество/ :-) Повлиян от разговора с познатият инвеститор...
Тезата ми за лек спад до скоро беше, че строителите бълват много продукт напоследък и имат голям марж на печалба таима накъде да отбият....
Обаче мястото за отбивка се скъсява се оказва....
На мен ми е много интересно как ще се развият нещата - на нас ни е скъпо дори сега, а на строителите печалбата намалява и не щат да почват ново или да продават / имам и случай с нов обект дето строителя не иска да продава , а ще си го пази за него...имал кеш..../
ПП Сега гледах неща за летна почивка - местата които ме интересуват са ПОНЕ 50% нагоре и като базовата цифра е голяма става сложно и накрая ще отида на море в Люлин... :-) Морски имот в този смисъл изглежда добре...жалко, че нашето море ми е студено и недостатъчно прозрачно иначе и аз бих погеданал нещо.....
няма как да хареса не бистро море
само на лобош и ахтопол съм излизал от водата с изцяло непромокаеми подметки от чист мазут.
препоръка е
Коментар
-
Привет Левчо, минах днес само набързо / имам да изчета към 1000 страници творчество/ :-) Повлиян от разговора с познатият инвеститор...
Тезата ми за лек спад до скоро беше, че строителите бълват много продукт напоследък и имат голям марж на печалба таима накъде да отбият....
На мен ми е много интересно как ще се развият нещата - на нас ни е скъпо дори сега, а на строителите печалбата намалява и не щат да почват ново или да продават / имам и случай с нов обект дето строителя не иска да продава , а ще си го пази за него...имал кеш..../
ПП Сега гледах неща за летна почивка - местата които ме интересуват са ПОНЕ 50% нагоре и като базовата цифра е голяма става сложно и накрая ще отида на море в Люлин... :-) Морски имот в този смисъл изглежда добре...жалко, че нашето море ми е студено и недостатъчно прозрачно иначе и аз бих погеданал нещо.....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Коментар
-
На мен ми е много интересно как ще се развият нещата - на нас ни е скъпо дори сега, а на строителите печалбата намалява и не щат да почват ново или да продават / имам и случай с нов обект дето строителя не иска да продава , а ще си го пази за него...имал кеш..../Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хайде, миналата година купих аз, тази година е твой ред
Късмет !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПесимисте, приятелю, добре дошъл отново. Да не си ходил да сервираш някъде по екзотичните острови.
Цените не са паднали, а брутално оскърбяват потриващите ръчички понижители.
И на мен ми е скъпо да хлупна в София вече. Но морски имот съм на път. И то за добра цена.
Приключения разни.
ПП Сега гледах неща за летна почивка - местата които ме интересуват са ПОНЕ 50% нагоре и като базовата цифра е голяма става сложно и накрая ще отида на море в Люлин... :-) Морски имот в този смисъл изглежда добре...жалко, че нашето море ми е студено и недостатъчно прозрачно иначе и аз бих погеданал нещо.....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 08.05.2023, 15:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NIBO Разгледай мнение
Проблемът е, че ДС не могат да подготвят наследниците си за пазара на труда, а само за потомствени гезолизци. Затова често отрочетата профукват парите и почват да се продават на пиацата.
не е по силите им да подготвят наследниците си за нещо различно от схеми и изнудване
макар, че някои будни младежи успяват да се изучат в чужбина
и да оглавят чужди компании, в които са и съсобственициLast edited by ratten; 08.05.2023, 15:15.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не знам. Този район е добър за студентите по медицина, защото им е близо. За живеене е супер зле като място - затворено тясно каре между ужасни булеварди Борис, България, Гешов, болници наоколо....
Ти защо събираш бележки "купувам", ще продаваш ли? Тези бележки се оставят от гладни брокерасти, търсещи някой глупак да им снесе 3%.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
повечето потребители тук мислим, че парите отиват в пзавите на бивши дс кадри, техните протежета и наследници
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Мозъкът на една мишка колко е и способен ли е да мисли изобщо? Май не.
При рязко свиване на паричната маса (видно от графиката) мишлето се набило в имот на зелено, точно ама точно на върха на кривата...Глупаво, много глупаво....
ние действаме на подсъзнателно нивопрепоръка е
Коментар
Коментар