Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСя против комбитата не е редно да говориш
Това е най-практичният автомобил пък било то и за касетки с домат биволско сърце.
ПП: Според мен комби версиите да наистина практични семейни автомобили.
И изобщо не е практичен в пре,пре,пре задръстените ни градове !
За мен комбито винаги е било някаква смешка,особедно пък Мерцедес или БВМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеБай Ганъо "европееца" на море
Помак от Родопите.Напълниха ПЛД тея селски пръчки
И все са с комбита,защото Ганъо е свикнал още от едно време да си пренася с каруцата ,а по късно с Ладата с ремаркето пясък,дърва,ярма и разни неща
Това е най-практичният автомобил пък било то и за касетки с домат биволско сърце.
ПП: Според мен комби версиите да наистина практични семейни автомобили.
- 1 like
Коментар
-
Бай Ганъо "европееца" на море
Помак от Родопите.Напълниха ПЛД тея селски пръчки
И все са с комбита,защото Ганъо е свикнал още от едно време да си пренася с каруцата ,а по късно с Ладата с ремаркето пясък,дърва,ярма и разни неща
Last edited by petrg5s; 23.07.2023, 10:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кви други мнения от банкстерите. Нещо ти се причува. Никой не очаква срив, всеки очаква корекция и нея я няма. Чакайте си. Имате 20 години за къде бързате.
Он се установи до летище Балчик у едно село.
Та и ти имаш пориви за натам или само си плямпаш тъдява ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На Витошка и без пари не бих го взел. Всички до един са изтърбушени отдолу, за магазини и кафенета, при най-слабия трус, всичко отива в киреча.След сто години за съжаление, ще си умрял, както и аз, така, че не се напъвай излишно...
Last edited by Bailor; 22.07.2023, 23:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е, в момента това "богатство" за което говорят е измамно и изкуственно, създадено основно от лесните пари, които тепърва предстои да се връщат. Няма как ей така от въздуха да "забогатее" една държава. Нито сме открили газ или петрол, нито произвеждаме нещо уникално и различно - всичко е ишлеме. Според мен тепърва предстои изтрезвяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДнес чух нещо което показва къде са цените. 88 кв стар, ама стар и за тотал ремонт апарт на Витошка, малко под Съдебна палата продаден от 75 годишен човек за 420К€. Ужас, сметнете цената на метър. И отива под наем за 300€. Сам е и му е по-изгодно под наем. Настанил се е при негов приятел с имоти който го пуснал на символичен наем. Но редовен и дълъг, докато е жив. Истина е, с внучката му говорих. Ето че има и тарикат възрастни хора. Като цар ще живее докато е жив. Купувача е някакъв топ адвокат който имал и кантора там някъде. Когато ти върви, ти върви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нека не забравяме къди бяхме преди 25 години, къде сме сега.Трендът е само възходящ.
А и в цялата си история България е била бедна държава. Вие тук така изкарвате нещата все едно сме били в топ 10 на богатите държави в света и нещата се влошават. Точно обратното е.
Коментар
-
Кви други мнения от банкстерите. Нещо ти се причува. Никой не очаква срив, всеки очаква корекция и нея я няма. Чакайте си. Имате 20 години за къде бързате.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Така те искам, вЕрвам ти и вЕрвам на нея, не се впрягай, аз съм див балканец, дето иска да пипне нещо за да повярва.
Що ли банкерите не стоят у Инвестора да слушат тебе, лорда и бакшишите, ами гледат едни сухи таблици, изказвайки друуууго мнение?
Питам и отговор не чакам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Имаш лесен достъп до дрога, нямаш проблеми, не знаеш какво говориш.
Само че, дай факти другия път, тука не е разговор под лозата.
Не че, една сделка е меродавна, особено във центъра, ама големи сте фантазьори със лорда.
Другата седмица, даже и Блитц ще е на обратното мнение.
Коментар
-
Така те искам, вЕрвам ти и вЕрвам на нея, не се впрягай, аз съм див балканец, дето иска да пипне нещо за да повярва.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти си нискоинтелигентен вероятно. Тази жена като споделя с мен, разговора тръгна за имоти и работа, защото тя и съпругът и имат я Сф защо да ме лъже. А аз документи от сделката ли да им искам. Тя не знае че има форум за имоти в инвестора пълен с калпазани които си мислят че са фактор на пазара.
Що ли банкерите не стоят у Инвестора да слушат тебе, лорда и бакшишите, ами гледат едни сухи таблици, изказвайки друуууго мнение?
Питам и отговор не чакам.Last edited by Бедният брoкер; 22.07.2023, 22:28.
- 1 like
Коментар
Коментар