Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Да се извиня, че си имам виждане?
Ти нещо?
ако много го закъсаме с Кольо ще вземем по 250кв за 100К ойро в банско и ще станем дигитални номади.
Ти ме развесели
Твоите шеги взеха да стават като тези на Ратко.
Моите почитания за зазиждането на кольо.
В момента в който кольо купи в Банско и стане дигитален номад, аз ще се подложа на операция по отрязване на тестисите. Ето написах го черно на бяло. Това е все едно джони да ми изпрати частна данъчна ревизия. (не водопроводчик за смяна на водомер)Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 21:48.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не е ли по-добре да събереш кураж и да се извиниш на кольо и останалите понижители, вместо да задаваш тъпи въпроси?
Ти нещо?
ако много го закъсаме с Кольо ще вземем по 250кв за 100К ойро в банско и ще станем дигитални номади.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
защо пишеш за себе си в трето лице?
ПП. Оценявам факта, че зазида кольо в деЦката. Той вече е бита карта. Моите почитания Берти.Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 21:18.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 133827 euro
Средна цена на кв.м: 1900 euro.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеЗвучи логично. И Кавръков така смята. Аз съм на другото мнение.
ако човек запази разсъдка си може да действа между първо и второ действие и да извлече максимума.
Коментар
-
11:30 USD 4-Week Bill Auction 5.210% 5.150% 11:30 USD 8-Week Bill Auction 5.230% 5.200% 13:00 USD 30-Year Bond Auction 3.910% 3.908%
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИдната седмица накавръковия бенчмарк ще премине 1900. Нормалната реакция на понижителите ще е да поцвилят и да похвърлят къчове.
После ще се поуспокоят и ще приемат горчивия хап.
Днес се стигна дотам, че обвиниха Купата, той качвал фалшиви обяви за да качвал средната цена. А Купата е само вестоносец. Но така е било винаги, вестоносеца го е отнасял. Това обаче не е важно, важното е, че Негово Величество пазара, ще сложи всеки на мястото му, като за някои това ще означава само едно...GAME OVER!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИдната седмица накавръковия бенчмарк ще премине 1900. Нормалната реакция на понижителите ще е да поцвилят и да похвърлят къчове.
Днес се стигна дотам, че обвиниха Купата, той качвал фалшиви обяви за да качвал средната цена. А Купата е само вестоносец. Но така е било винаги, вестоносеца го е отнасял. Това обаче не е важно, важното е, че Негово Величество пазара, ще сложи всеки на мястото му, като за някои това ще означава само едно...GAME OVER!
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 133827 euro
Средна цена на кв.м: 1900 euro.
- 1 like
Коментар
-
Идната седмица накавръковия бенчмарк ще премине 1900. Нормалната реакция на понижителите ще е да поцвилят и да похвърлят къчове.
Днес (5 евро преди психологическата бариера) се стигна дотам, че обвиниха Купата, той качвал фалшиви обяви за да качвал средната цена. А Купата е само вестоносец. Но така е било винаги, вестоносеца го е отнасял. Това обаче не е важно, важното е, че Негово Величество пазара, ще сложи всеки на мястото му, като за някои това ще означава само едно...GAME OVER!Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 21:07.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сега прочетох ппредните неколко поста и дискусия.....явно има предистория нещо от рода че Купата те е подвел, че спада ще бъде 2039 / пу това си е моята година/, а той отива към 2049 и ти си се разсърдил...
Обаче нещо ме гложди ако приемем че пишеш истината , а не е въздух...та Немците знаят ли какви ги вършиш ? И ако да за това ли са те наели ? И последно пишеш много пъти, че ние хората в България сме ного изостанали и всичко при теб и Немция е идеално ., подредено без корупция има власт и т.н. и че ти си си намерил мястото там....и в същото време пращаш държавна институция да тормози някой / ТИ я пращаш/ , че ще има и продъжение.....
Към подобно поведение ли трябва да се стремим и да се научим да правим , за да може България да настигне Германия ?
ПП Данъчните ще фанат Купата за ските - без да сме се срещали лично нали не се съмняваш , че всеки , лев, гулден Швейцарски франк и евро в последните 30-ина години които е изкарал са законни....
ПП2 Уж си умен успял, живял 20 години в Германия, обиколил половината свят ..., мразиш баща си..., а ДС–то ти е в кръвта.... За да се оправи страната ни трябва лустрация до правнуци за всеки свързан с ДС по някакъв начин....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Булана, ковьори и соц. радиатор – мечтаният дом в центъра на Бургас за 342 хил.лева
https://www.flagman.bg/article/297939
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеПо темата- в момента цените в София( другите пазари в момента не ги следя) са в застой, имам чувството че всеки се оглежда и ослушва накъде ще тръгнат нещата. Лошо, че поради тази причина читави обяви особено тези които ме интересуват почти няма.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
това е пораженчески начин на мислене
възможности винаги има
Няма как да го успокоиш. Просто му се извини, той ще те разбере и ще ти прости.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар