Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИмам предложение: Темата за понижението да бъде заключена до 2039та.
30-40 мнения само за днес - делничен ден ?!?
пазарът така го е напекло слънцето, че със сигурност я няма динамиката от твоя изказ
пий едно ледено узо и успокой топката
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да. Скъпа, ако си чела писанията от днешния ден ще се превиваш от смях. Пазара не бил виновен. Аз съм бил качвал накавръковия бенчмарк. Беше страшен магарешки рев и мятане на къчове.
Как е при теб в Аполония? Гадно е нали?
В Аполония, е прекрасно без съмнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
С цените на тристайна тула, окончателно ги прати в кома. Трудно ще излязат от нея. Вече понижителите са в такъв нокдаун, че ги е яд да напишат едно смислено мнение. В пълен партер са...хахахаА, на какво се надаха горките....
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
За двустаен, нали ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Да. Скъпа, ако си чела писанията от днешния ден ще се превиваш от смях. Пазара не бил виновен. Аз съм бил качвал накавръковия бенчмарк.А, на какво се надаха горките....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
За двустаен, нали ?
Как е при теб в Аполония? Гадно е нали?Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 23:01.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Лордиевич, днес беше доста комичен ден. Мен тези клоуни начело с елджон ме изкараха брокер който качва обяви да вдигал средната цена.
- 2 Харесвания
Коментар
-
А наемът в Докторска вече е минимум хиляда евра. С помощите се свърши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 133827 euro
Средна цена на кв.м: 1900 euro.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Току що предавам случка от днес: Наемателите на Левчо (оригиналния) им се наложило да се приберат скоропостижно във Франция. Живели няколко дни в апарта в докторската. Сега той си прибира 2 депозита + 2 наемa...минали са вече. Левчо казва: "следващия молла" , НО наема от 850 евро отива на 1000 минимум, но вече с 3 наема депозит. Такъв е живота. Опичайте си акъла наематели!Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 22:54.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Зависи какво гледаш, при маломерките от които се итересувам хубавите обяви( добро съотношение цена- качество) освен че са малко, но изчезват буквално за 2-3 дни.
- 1 like
Коментар
-
Лордиевич, днес беше доста комичен ден. Мен тези клоуни начело с елджон ме изкараха брокер който качва обяви да вдигал средната цена. Можеш ли да си представиш докъде им стигна фантазията? Така само лафовете на ратко са ме карали да се превивам от смях. Ти само изчакай накавръковия бенчмарк да мине 1900 и гледай сеир, то ще са къчове, то ще е цвилене....
къде е оня клоун дето обещаваше промоции от 1ви януари 2022ра? Къде е?
Бенчмаркът Кавръков, безмилостно катери, хората и строителите не си даряват имотите на ниски цени, а плужеците реват, като карпатски мечки, но не се вижда спасение за тях на хоризонта. Кой от тях ще посрещне безимотен 40, кой 50, а някои дори и на 60. Изчака им се чакалото на някои...а ти колко пъти ги предупреждаваше и съветваше за 2029г. Сега смешно ли им е а? Спомням си, че още 2017г. им пишеше за 2029г., когато се прибирах от Созопол.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Къде се скри Трайчо манекена, който неистово се радваше на спад до 1807? Не съм срещал държавен слуга да се радва на намаляващо национално богатство към, което спадат НИ. Айде другите четници им влизам в положението, те са извън системите, осигурителна, здравна, само в социалната дишат и най-вече издишат.
къде е оня клоун дето обещаваше промоции от 1ви януари 2022ра? Къде е?Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 22:14.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар