Първоначално изпратено от IaneSandanski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Всичко това звучи като оздравителен процес. Ще не ще и нашата медицина ще влезе в правия път накрая.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Този ли стойностен човек:
"Христо Панайотов
Не знам в каква светлина го познават скърбящите, но се сещам за делото октопод. Когато разпитваха свидетеля Георгиев ( който загина малко след това ) седях през едно място от Алексей Петров в съдебната зала. Докато Георгиев обясняваше как са му заплашвали семейството и как бомбата дето са я хвърлили през прозореца за малко да убие малката му дъщеря, тоя само се хилеше и гледаше надменно. Още тогава си помислих, че тоя когато и да го поръчат, все ще е късно. По време на цялото заседание се държеше супер нагло и гледаше с насмешка всички. Даже по едно време извадиха да ядат някакъв шоколад с единия от обвиняемите до него"
Все повече и повече ме отвращаваш. Явно да си ДС чедо е неизлечима болест.
И знаеш ли, разплаках се, не бях предполагал колко много те отвращавам. От твоето одобрение зависи бъдещето ми. Какво ли трябва да направя, за да не те отвращавам толкова?
В България никога няма да се оправите, твърде прост и глупав народ сте. Жалко за това, което са създали бащите и дядовците ни, не заслужавате и грам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
лихви по годишни депозити в Германия...
ще кажете ама техните банки са зле, а нашите са фрашкани с пари и затова държат ниско... държат ниско, защото сме малък пазар...и да не ползвам силни думи относно споразумения и конкуренция.
вероятно ще е до време.
- 1 like
Коментар
-
лихви по годишни депозити в Германия...
ще кажете ама техните банки са зле, а нашите са фрашкани с пари и затова държат ниско... държат ниско, защото сме малък пазар...и да не ползвам силни думи относно споразумения и конкуренция.
вероятно ще е до време.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Руснаците продават. Мойта хазайка в Пловдив днес ми каза. Отива с партньора си в Мичурин (Царево). Продал някакъв апарт в Пловдив и ще купувал там. На семейни начала живеят, а тя е около 60-те. Браво! Дама със самочувствие, като я видях днес с една кия на 10 години как се врътка из кръстовищата, закара ме до един адрес в Пловдив. Вика, да върви и да купува, съгласна съм. Но той рекъл, не...и ти ще дойдеш. Руснаци. Но!!! Не продават без пари. Изобщо.
Коментар
-
Ще станем и аз, и ти в час. Още сега мога да ти кажа колко индиец и македонец останаха. С много съм и приятел. А при голяма бройка ще излезеш в междучасие да помислиш. Наистина ти редим. Засега много отиват към ЮК и други страни. Но нашите ще шарят, щото нямат избор. За 12К лева ме викат в Бургас, нето. Казвам НЕ. нямате/нямаме екип. Разбираш ли или да обяснявам дълго и професионално?
Те и българите вземат 5 за 4 диплома. Нищо не знаят. После се доучват, но когато им липсват знания по мултидисциплинсрен подход става кофти. Ето, навсякъде го срещам. 40 и кусур годишни, че и повече колеги не знаят какво им говоря и че диагноза се изгражда комплексно. Кова ги като пеперуди, хич не ми дреме. Езика ми е като нож. За да те уважават и да се научат че трябва да четат, а не да прибират кинти само. Даже младите пи на 27-35 сега знаят повече. Които работят и има къде да се учат. Налага им го самото място където работят. Величията по над 60-70 повечето от тях не знаят що и къде са. Били са величия когато науката и медицината е била хоп-троп. Сега е друга. Коренно друга. Нищо общо няма. Само в гъза се бърка по същия начин с ръкавица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Почнах с 50к, като всички останали. И пак бяха поне 6 пъти отколкото можех да получавам в БГ. Само след 4 години бях над 100к вече.
Основният проблем на БГ е, че дори да имаш пари, няма за какво да ги харчиш. Срещу парите си не получаваш нищо. Навсякъде - измамници. Всички стоки и услуги - боклук. Едно заведение няма, където да не те цакат.
Нищо няма, което да е наред в държавата. Ето, днес убиха по показен начин един изключително стойностен човек. Продължавате да сте си в 90-те, просто едни напечатани пари започнаха да се раздават наляво-надясно и без да прозивеждате каквото и да било, раздухте цените на всичко. Нямате място нито в Шенген, нито в Еврозона, нито в ЕС даже.
"Христо Панайотов
Не знам в каква светлина го познават скърбящите, но се сещам за делото октопод. Когато разпитваха свидетеля Георгиев ( който загина малко след това ) седях през едно място от Алексей Петров в съдебната зала. Докато Георгиев обясняваше как са му заплашвали семейството и как бомбата дето са я хвърлили през прозореца за малко да убие малката му дъщеря, тоя само се хилеше и гледаше надменно. Още тогава си помислих, че тоя когато и да го поръчат, все ще е късно. По време на цялото заседание се държеше супер нагло и гледаше с насмешка всички. Даже по едно време извадиха да ядат някакъв шоколад с единия от обвиняемите до него"
Все повече и повече ме отвращаваш. Явно да си ДС чедо е неизлечима болест.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Само да попитам. Ти като беше млад, не че сега си старо куче де, направо с 7 хилки ли те наеха? Абе, Джони, не се ли усещаш че баш на дедо си не моеш да разтягаш локуми. Минал съм по цялата стълбица, а такива като Кретенебах и теб са ми ясни. Но оня поне беше фрустриран още от Бг и караше море в Италия 10 дена с 500€. Ти си opposite- за теб 500€ са една вечеря. Що така бе, брат!
Коментар
-
Само да попитам. Ти като беше млад, не че сега си старо куче де, направо с 7 хилки ли те наеха? Абе, Джони, не се ли усещаш че баш на дедо си не моеш да разтягаш локуми. Минал съм по цялата стълбица, а такива като Кретенебах и теб са ми ясни. Но оня поне беше фрустриран още от Бг и караше море в Италия 10 дена с 500€. Ти си opposite- за теб 500€ са една вечеря. Що така бе, брат!
Основният проблем на БГ е, че дори да имаш пари, няма за какво да ги харчиш. Срещу парите си не получаваш нищо. Навсякъде - измамници. Всички стоки и услуги - боклук. Едно заведение няма, където да не те цакат.
Нищо няма, което да е наред в държавата. Ето, днес убиха по показен начин един изключително стойностен човек. Продължавате да сте си в 90-те, просто едни напечатани пари започнаха да се раздават наляво-надясно и без да прозивеждате каквото и да било, раздухте цените на всичко. Нямате място нито в Шенген, нито в Еврозона, нито в ЕС даже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Абе льольо, 3500 лева не стигат и да си избърша задника даже. Ако си сметна и бонусите, това ми е надницата за точно 6 часа, даже няма и пълен работен ден. Трябва да си някой абсолютно затънал полуидиот, за да работиш за български мошеници и за такива смешни пари. Никой, абсолютно никой кадърен българин не се връща да работи в БГ за постоянно, камо ли пък в село като Варна. Всичките ми колеги от университета са на добри позиции в Европа, едва ли има някой да работи за по-малко от 150к в момента.
А тук в Германия всичко е пропищяло от такива кол-центрове. 90% от случаите става въпрос за измамници, които пробутват разни ненужни абонаменти за списания, лотарии и пр. Зачестиха и криптоизмамите напоследък. Всички тези измамни схеми се въртят от евтините дестинации като БГ. Даваш му един скрипт с лъжи, които трябва да говори на хората, купувате нелегално телефонни номера и почвате да звъните и да нервите. . Такъв бизнес трябва да се забрани със закон в ЕС и не само.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Оригиналний, 78 обяви за работа пускаме от септември. Набираме хора основно с английски, но и с арабски имам в момента двама и търся още двама, с немски и френски също търсим доста. Това само за българския ни офис. Безработица имало в БГ, верно децата се мръщят на 3500 и ходят по Европа па се върнат кат насрани и питат може ли 2ри шанс.
Днес един разказва как си намерил 2ра работа при приятел в пицарията му. Прибира чисти 3000+ след данъци и сега вероятно още 1000-1500 от пицарията (недекларирани разбира се)
1/2 ни офис е така, децата са между 25-35 години. Пазаруват имоти като стартиращи и въобще не четат форуми.
А тук в Германия всичко е пропищяло от такива кол-центрове. 90% от случаите става въпрос за измамници, които пробутват разни ненужни абонаменти за списания, лотарии и пр. Зачестиха и криптоизмамите напоследък. Всички тези измамни схеми се въртят от евтините дестинации като БГ. Даваш му един скрипт с лъжи, които трябва да говори на хората, купувате нелегално телефонни номера и почвате да звъните и да нервите. . Такъв бизнес трябва да се забрани със закон в ЕС и не само.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАко Трайчо или Ники Кавръков купят имот някога, аз завинаги ще намразя този актив и никога през живота си повече няма да инвестирам в него!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, то лекото забавяне е с 1г.ама за понижителите, това е нищо време, тяхния живот е много по-продължителен на останалите нормални хора.
Но и 5 години са в рамките на статистическата грешка, това са велики икономисти - работят с размах
Накрая може да купуват за 800 евро на квадрат, ако има деноминация на еврото
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Жонка, спри да се излагаш, копаеш дъно след дъно
Евго от няколоко дена не му вдига и е малко травмиран
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар