Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Вярвай ми, не те лъжа. Не съм вчерашен прошляк с жълто около устата. Запомни датата - 22 Юли 2023. Предварителен договор днес. Уникален имот. И цената ми е повече от добра. Но натиснах за много неща. Ако искаш ще ти дам лични телефон и контакти на лични съобщения и ставаш мой човек. Приемам лесно хора, ако някой ме гъбоса заминава в канала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Левчо стига спами, дай док да видим.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
От Варна идвам днес. Имотна сделка. Приятелски ти го казвам - цените няма да паднат. Само едно, много инвеститори строиха със собствен капитал от 2013 насам. Не като преди 2009. Според мен имотите ще образуват зъбчата крива с устрем нагоре. Вервай ми, нищо че съм доктор. Песимиста каза онзи ден нещо много важно. Шахматът развива дървовидно планиране. И ако някой клон сочи надолу, мисли дали е правилния. Всички партии като дете Каспаров-Карппв помня играех по публикациите на ходовете. И възможни грешки и други ходове. И други партии имаше, а Владилен Попов ги анализираше с точност. Не съм станал грос, но може би ми е помогнало.
Коментар
-
Вярвай ми, не те лъжа. Не съм вчерашен прошляк с жълто около устата. Запомни датата - 22 Юли 2023. Предварителен договор днес. Уникален имот. И цената ми е повече от добра. Но натиснах за много неща. Ако искаш ще ти дам лични телефон и контакти на лични съобщения и ставаш мой човек. Приемам лесно хора, ако някой ме гъбоса заминава в канала.
Или си размислил и си взел нещо във Варна?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Дай документи да видя, скрий имена, адреси - не ме интересуват.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЩях да забравя за черешката на тортата, а именно препълнените кошове и боклуците по земята.
Коментар
-
Хора виждайки накъде отиват нещата и осъзнавайки че никога няма да купят. Аз се боря 3 години за имота който заковах днес. Като цена и изисквания, които не бяха изпълнени. Но ще пиша за това като мине сделката в края на Август. Вече е в необратима фаза. Този път ако откажеш да дойдеш да пием по някоко скоча ще стана понижите, да знаеш. Но вече купих всичко което исках. И да стана понижител ще е за забава на наивници.
Коментар
-
Хора виждайки накъде отиват нещата и осъзнавайки че никога няма да купят. Аз се боря 3 години за имота който заковах днес. Като цена и изисквания, които не бяха изпълнени. Но ще пиша за това като мине сделката в края на Август. Вече е в необратима фаза. Този път ако откажеш да дойдеш да пием по някоко скоча ще стана понижите, да знаеш. Но вече купих всичко което исках. И да стана понижител ще е за забава на наивници.
Коментар
-
Хора виждайки накъде отиват нещата и осъзнавайки че никога няма да купят. Аз се боря 3 години за имота който заковах днес. Като цена и изисквания, които не бяха изпълнени. Но ще пиша за това като мине сделката в края на Август. Вече е в необратима фаза. Този път ако откажеш да дойдеш да пием по някоко скоча ще стана понижител, да знаеш. Но вече купих всичко което исках. И да стана понижител ще е за забава на наивници.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Чудно ми е АMG, защо така силно се е обострил, след като е наследник на ника БАЦЕ с 13 собствени имота? Той наистина ли е такъв мазохист, че иска имотите му да се сриват буквално с милиони стойност?Дали БАЦЕ, не е герой от приказките на братя Грим?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
От Варна идвам днес. Имотна сделка. Приятелски ти го казвам - цените няма да паднат. Само едно, много инвеститори строиха със собствен капитал от 2013 насам. Не като преди 2009. Според мен имотите ще образуват зъбчата крива с устрем нагоре. Вервай ми, нищо че съм доктор. Песимиста каза онзи ден нещо много важно. Шахматът развива дървовидно планиране. И ако някой клон сочи надолу, мисли дали е правилния. Всички партии като дете Каспаров-Карппв помня играех по публикациите на ходовете. И възможни грешки и други ходове. И други партии имаше, а Владилен Попов ги анализираше с точност. Не съм станал грос, но може би ми е помогнало.
Коментар
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Благодаря. Приятна почивка лятото и на теб.
Според хейтърите тия,които почиваме в курорти като Несебър сме селяци.А милионите чужденци и те ли са селяци и балъци?
За каква почивка говориш в претъпкан "курорт" с пртъпкан плаж?Last edited by better; 22.07.2023, 01:06.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар