IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    Няма нищо гнило на датския жилищен пазар, смята ръководителят на централната банка

Цените на жилищата в страната отчетоха втори пореден месец на ръст през април

лоша работа
    Това са лоши новини за нас понижителите. Първо се започна с UK, а сега и Дания. Уж повишението на лихвите щеше да свърши работа за понижението на цените, но май ще ударим на греда и отново ще трябва да почакаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Още ли я мислите тая глупава тема
      Повишения няма да има близките 5г поне
      Зануляване около 2030 г. , е поне 7 г. - после ще има , но отново надолу .

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Еми търся на максимум 3-4 км от Околовръстното, не ми се става шофьор.
        Е ти искаш хем оная работа вътре хем душата в рая ..трудно

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Според мен, в тези райони ще хвръкнат цените нагоре, заради това проучане:

"Сгради от столичните райони "Люлин", "Връбница" и "Надежда" са с най-голям потенциал за получаване на енергия от соларни панели. Това показва проучване в рамките на проекта "Слънчеви градове" (Solar cities), който се финансира от Европейската инициатива на климата (EUKI), по който Столичната община е партньор."
          Те са хвръкнали и без проучване

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...avacha-1687889

Нашите брокери други песни пеят вече ..
            Според мен, в тези райони ще хвръкнат цените нагоре, заради това проучане:

"Сгради от столичните райони "Люлин", "Връбница" и "Надежда" са с най-голям потенциал за получаване на енергия от соларни панели. Това показва проучване в рамките на проекта "Слънчеви градове" (Solar cities), който се финансира от Европейската инициатива на климата (EUKI), по който Столичната община е партньор."

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              Няма нищо гнило на датския жилищен пазар, смята ръководителят на централната банка

лоша работа

https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...avacha-1687889

Нашите брокери други песни пеят вече ..

Коментар

• Още ли я мислите тая глупава тема
                Повишения няма да има близките 5г поне

Коментар

• Ето една турска спалня с кожа, камък и фурнир, 6000 лв.
                  Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

А не ѝ ли е жал на жена ти за умрелите дръвчета на които ще спи?
                    Не разбирам каква е тази дискриминация спрямо гористите видове.
                    Показах и го, не и хареса, че е много ръбато. За кожата на телето - нямала проблем с нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Ти на това позитивно ли му викаш? В UK дори и плато нямаше, само изкачването беше по-плавно.
                      На фона на 20% годишно поскъпване си е глътка свеж въздух.

Сериозен спад може да има само при намалени доходи / увеличена безработица.
                      За сега няма такива изгледи, но кой знае...

Лично аз не планирам да задържам кеш, веднъж се опарих, стига ми.

Ще си взема една къщура (да живеем като бели хора), апартамените под наем, другото в акции, пък каквото сабя покаже..

Коментар

Седларов, стига си тормозил изстрадалите чакащи.

Аз ще съм по-позитивен, възможно е да има плато, дори и лек спад в райони със свръх-предлагане (като Малинова долина например).
                        После още от същото.

При къщите в и около големите градове (радиус 3-4 км), положението е драматично, предлагане почти няма, а търсенето постоянно расте.
                        От 2 месеца търся такъв имот и почти загубих надежда..
                        Ти на това позитивно ли му викаш? В UK дори и плато нямаше, само изкачването беше по-плавно.

Коментар

• Няма нищо гнило на датския жилищен пазар, смята ръководителят на централната банка

лоша работа
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

3-4 километра си е в града ,какви къщи в радиус 3-4 км ,не знам ?
                            С тия къщи -един воденичен камък и към дъното
                            Еми търся на максимум 3-4 км от Околовръстното, не ми се става шофьор.

Коментар

Аз ще съм по-позитивен, възможно е да има плато, дори и лек спад в райони със свръх-предлагане (като Малинова долина например).
                              После още от същото.

При къщите в и около големите градове (радиус 3-4 км), положението е драматично, предлагане почти няма, а търсенето постоянно расте.
                              3-4 километра си е в града ,какви къщи в радиус 3-4 км ,не знам ?
                              С тия къщи -един воденичен камък и към дъното

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
                                Офертни цени за жилище на Острова са нараснали с най-бързия темп от година - Investor.bg
                                Имотният пазар явно се противопоставя на очакванията за срив на цените

Надявам се това да не се случи и в България, че цените и сега са доста надути.

После още от същото.

Коментар

Working...
                                X