IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Като стана дума за пълнене на гуши, аз съм и против пълненето на гушите и на алчните наемодатели, та за всеки случай се разбрах с родителите ми, че ако се наложи да чакам намалението на цените, да си ползвам бившата стая при тях.
    има едно малко неудобство в тоя случай
    https://www.youtube.com/watch?v=ffv2AlsxjQA
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз съм против излишното бързане и пълнене гушите на алчни строители, банкери и брокери.
      я по-добре така
      https://www.youtube.com/watch?v=vkLOvJxDMsA&t=32s
      Като стана дума за пълнене на гуши, аз съм и против пълненето на гушите и на алчните наемодатели, та за всеки случай се разбрах с родителите ми, че ако се наложи да чакам намалението на цените, да си ползвам бившата стая при тях.

Коментар

Да, но пък после пък ще чакаме стръмно спускане. А да чакаме ние можем и цялото време е пред нас.
        аз съм против излишното бързане и пълнене гушите на алчни строители, банкери и брокери.
        я по-добре така
        https://www.youtube.com/watch?v=vkLOvJxDMsA&t=32s
        препоръка е

Коментар

нещо гледам и наемите от "графиката" на петрогъсчо са се приготвили за вертикално излитане
          ще има дефицит на кашони от хладилници и бойлери, използвани за жилищни нужди
          Да, но пък после пък ще чакаме стръмно спускане. А да чакаме ние можем и цялото време е пред нас.

Коментар

• нещо гледам и наемите от "графиката" на петрогъсчо са се приготвили за вертикално излитане
            ще има дефицит на кашони от хладилници и бойлери, използвани за жилищни нужди
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              Ох Котъо
              Такъв голям гап не завършва добре
              Всъщност,по-голям май е няма досега
              Леко наподобва на 2007,но съвсем леко...
              Тукашните повишителчета да не се притесняват обаче ! "Имотите" в БГ ще растат ЗАВИНАГИ понеже тук сме баш в Центъра на Вселената хахха

Много ми харесва тая графика. Крашнат ли имотите в САЩ, ще се разходя до там да купя 3-4 дървени къщи (то други няма) в щат където има по-малко торнадо-та, та да не ми се налага да ги строя наново след всеки по-силен вятър.

Коментар

А, не сме се простили, просто ще почакаме още известно време. Годината която ти споменаваш, не е чак толкова далеч в бъдещето.
                ми не е. ей къде е.
                препоръка е

Коментар

пак се простихме с големите 50-70 процентови даскаунти
                  2029 също се оказа мираж
                  дано устискаме до 2039
                  А, не сме се простили, просто ще почакаме още известно време. Годината която ти споменаваш, не е чак толкова далеч в бъдещето.

Коментар

• Ох Котъо
                    Такъв голям гап не завършва добре
                    Всъщност,по-голям май е няма досега
                    Леко наподобва на 2007,но съвсем леко...
                    Тукашните повишителчета да не се притесняват обаче ! "Имотите" в БГ ще растат ЗАВИНАГИ понеже тук сме баш в Центъра на Вселената хахха

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                      Малее, малее започна се.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...horata-1683622
                      За зеленото тепърва мноого ,много народ ще изреве

Коментар

2029 също се оказа мираж
                        дано устискаме до 2039
                        Ти гледай да не влезнем в еврозоната че тогава скоростта на увеличение на лихвите ще бъде като токов удар !

Коментар

• Малее, малее започна се.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...horata-1683622

Коментар

Това са лоши новини за нас понижителите. Първо се започна с UK, а сега и Дания. Уж повишението на лихвите щеше да свърши работа за понижението на цените, но май ще ударим на греда и отново ще трябва да почакаме.
                            2029 също се оказа мираж
                            дано устискаме до 2039
                            препоръка е

Коментар

Няма нищо гнило на датския жилищен пазар, смята ръководителят на централната банка

Цените на жилищата в страната отчетоха втори пореден месец на ръст през април

лоша работа
                              Това са лоши новини за нас понижителите. Първо се започна с UK, а сега и Дания. Уж повишението на лихвите щеше да свърши работа за понижението на цените, но май ще ударим на греда и отново ще трябва да почакаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                                Още ли я мислите тая глупава тема
                                Повишения няма да има близките 5г поне
                                Зануляване около 2030 г. , е поне 7 г. - после ще има , но отново надолу .

Коментар

Working...
                                X