IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.youtube.com/watch?v=tYDPG7_4YrM

ХА ХА ХА ХА ХА
    Промени на пазара на недвижими имоти - Епизод 71 !!

Огромен спад в сделките в София !

Напълно очаквано, а и в реда на нещата, колкото и на разни участници да не им се иска, пазарът на недвижими имоти търпи промени. В днешното видео ще ви разкажа за някои от тях, които ще определят неговото движение в следващите месеци.
    20-30% реален спад в сделките в София -данните са от нотариусите !
    В неделя си изпратих едната квартирантка, от UK която беше. Беше изчистила апарта доста прилично. С 5 куфара и две таксита замина за летището с баща си за помощ. Като ме видяха че заключвам апартамента двама дойдоха да ме питат отдавам ли го пак. Единия питаше за негов приятел, но изглеждаше малко като воатьор. Казах му че първо ще говоря с жена си и не знам дали ще го отдавам. Попита и ква е цената. Казах му 550€ и то към днешна дата. Наесен с нова песен.
    Last edited by bulgarian lev; 23.05.2023, 19:19.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Хубаво, дори прекрасно бих казала. Интересното е от какви суми ще започне така лелеяния спад и дали няма да се случи след десетилетие / я
      За сега не виждам причина да има такъв.
      От 700К€ за двустайка с изглед към Витоша в прилична сграда. И на 400-500К€ ще са промоциите на апарти дето гледаш на комшията в банята отсреща без друга гледка. Нещо из Ливадите да кажем. Но тогава поне улици ще има там.
      Last edited by bulgarian lev; 23.05.2023, 19:19.

Коментар

• Гледам, че са заключили перонската тема за потъжнители.

А имаше такъв потенциал за повишаване на мъката.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
          Инфлация- НЕТ
          Започва изпускането на хелия ....а той е доста между другото

Такава ще и графиката на имотните цени в последния пик. Само че с обратна посока. От бързото качване нависоко свет ще се вие ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Така си е скъпа Дюри. вре-ме-тоооо е наше. Аааааа... ааааа. аааа. Не знам кой какво си е признавал, но че ще има спад е ясно, само трябва да го дочакаме.
            Хубаво, дори прекрасно бих казала. Интересното е от какви суми ще започне така лелеяния спад и дали няма да се случи след десетилетие / я
            За сега не виждам причина да има такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Цялото време е пред такива като теб :) После само да няма като ,Квръчето : Тогава сбърках, признавам си
              Така си е скъпа Дюри. вре-ме-тоооо е наше. Аааааа... ааааа. аааа. Не знам кой какво си е признавал, но че ще има спад е ясно, само трябва да го дочакаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

В Люлин под1500-1700 евро на реален квадрат нищо читаво не можеш да купиш.
                Читав панеляк ли? . Тулата е все нова и верно е там някъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от NIBO Разгледай мнение
                  ПРОМОЦИЯ

Срещу 2к е/м2, отървавам форумци от стара комунистическа двустайна тухла в Иван Вазов или баня Мадара. Бонус сто кила рибай блек ангъс от Яне Янев.

Допуска се собственик да не е съфорумец, а роднина по пряка линия и/или доверен адвокат. В този случай, бонусът се редуцира до ваучер за вечеря за двама в есте-то с бутилка просеко.
                  Хахахахахахахаха...заслужава си. Ма айде свали малко за стара тула за Вазов. Поне 100€. За Мадара съм съгласен и на 2050. Не че цените не са реални, ама да хвана нещо промо и аз.

Коментар

Дано намалението в броя на сделките доведе поне до предлагане и на читави имоти, че за спад в цените май ще трябва да почакаме.
                    Цялото време е пред такива като теб После само да няма като ,Квръчето : Тогава сбърках, признавам си

Коментар

Ето тези цени вече ми харесват, но на зелено е малко рисково, а и цените тепърва ще започнат да падат.

[ATTACH=CONFIG]n4067730[/ATTACH]
                      В Люлин под1500-1700 евро на реален квадрат нищо читаво не можеш да купиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

ХА ХА ХА ХА ХА

Напълно очаквано, а и в реда на нещата, колкото и на разни участници да не им се иска, пазарът на недвижими имоти търпи промени. В днешното видео ще ви разкажа за някои от тях, които ще определят неговото движение в следващите месеци.
                        Дано намалението в броя на сделките доведе поне до предлагане и на читави имоти, че за спад в цените май ще трябва да почакаме.

Коментар

Инфлацията повишава наемите на логистични и търговски площи у нас - Investor.bg
                          Инфлацията повишава наемите на логистични и търговски площи у нас

Незаетите логистични имоти в София се изчерпват и са само 1,5% от общото предлагане

Често имам чувството, че същото се случва и при жилищния сектор. Вдигат се наемите, вдига се доходността, и заради инфлацията всеки гледа да купи имот и хайде цените пак нагоре. Тая лудост трябва да спре и все някога цените ще трябва да спаднат. Времето е пред нас, ще чакаме.

ХА ХА ХА ХА ХА

Коментар

• Инфлацията повишава наемите на логистични и търговски площи у нас - Investor.bg
                            Инфлацията повишава наемите на логистични и търговски площи у нас

Незаетите логистични имоти в София се изчерпват и са само 1,5% от общото предлагане

Често имам чувството, че същото се случва и при жилищния сектор. Вдигат се наемите, вдига се доходността, и заради инфлацията всеки гледа да купи имот и хайде цените пак нагоре. Тая лудост трябва да спре и все някога цените ще трябва да спаднат. Времето е пред нас, ще чакаме.

Коментар

• Ето тези цени вече ми харесват, но на зелено е малко рисково, а и цените тепърва ще започнат да падат.

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-05-23 170148.jpg
Views:	1
Size:	72.8 КБ
ID:	4067730

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Той е много силен в техническия анализ, от 6 години познава за спада в имотите с точност до десетилетие +- още едно
                                Не е само той, когато започнах да следя темата имаше един дето прогнозираше спад още през 2029, но и той "позна" с едно десетилетие по-късно. А спад неминуемо ще има, няма вечен ръст. Във всеки бик дреме по една скрита мечка.
                                Last edited by gbikov; 23.05.2023, 17:44.

Коментар

Working...
                                X