IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Жив и здрав моят портфейл за спекулации е на половината на твоя, за имотите няма да коментирам да не ти развалям настроението
    Ако приемем че форума е представтелна извадка за богатството на българина ,то ще излезе че гоним Монако по богатсво на глава от населението

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Демек на демо.Иначе аз имам портфейл които в по курсовете в момента е около 70К еуро. И 80 декара ЗЗ в северозапада.Дребен инвеститор съм ,не като форумните мелеонеро с по над 1000кв.м РЗП.
      Жив и здрав моят портфейл за спекулации е на половината на твоя, за имотите няма да коментирам да не ти развалям настроението

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        Евтини заеми ускоряват възстановяването на жилищния пазар в Полша - Investor.bg

Ускорение, ускорение, ускорение... Време е и в БГ правителството да започне да предлага субсидирани ипотечни кредити на младите семейства.
        Цитат :"Време е и в БГ правителството да започне да предлага субсидирани ипотечни кредити на младите семейства.
        ОВА ВИЦ ЛИ Е ?/

Коментар

Не е тайна но не мисля да го споделям ако не кажеш ти с какъв обем играеш - иначе съм го писал в NYSE темата, ако ти се рови ще го намериш

Не е нищо особено правя го за удоволствие
          Демек на демо.Иначе аз имам портфейл които в по курсовете в момента е около 70К еуро. И 80 декара ЗЗ в северозапада.Дребен инвеститор съм ,не като форумните мелеонеро с по над 1000кв.м РЗП.

Коментар

• Евтини заеми ускоряват възстановяването на жилищния пазар в Полша - Investor.bg

Ускорение, ускорение, ускорение... Време е и в БГ правителството да започне да предлага субсидирани ипотечни кредити на младите семейства.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тук пост фактум всички са купили на историческо дъно и са продали на връх
              никого не можеш да изненадаш
              Гледай графиката. Дъното е март 2020.Върха е края на 2021.Аз казах че съм купил март 2019.И засега не съм продал и не мисля да продавам освен ако не ми потрябват пари спешно.Аз съм дългосрочен инвеститор и не се целя в дъна и върхове.Хубавото е че мога да продам колкото ми са нужни пари и парите идват след 3 работни дни.
              Last edited by nradev1111; 25.07.2023, 12:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Много,много ,колко да са много?
                Германеца е човек свикнал на ред/диспциплина и законност.Няма никакъв шанс да дойдат в БГ ! Ама абсолютно никакъв
                Хейтърчо, българомразец,

https://www.google.com/amp/s/m.dnes....ata.381646/amp

Коментар

• Най-безопасният избор за Фед е нова лихвена пауза - Investor.bg

Амааа... КАК ТАКА?! Нали инфлация уж щяхме да борим? Мдааа... цените на имотите пак ще продънят нови върхове...

На понижителите им остана едничката тема само за ядрена катастрофа, белким паднат тия пусти цени, жалко, че с темата по повишаването на лихвите не се получи нищо. Тюх язък...
                  Last edited by bulgarian lev; 25.07.2023, 12:01.

Коментар

Я ги питай колко им излиза строежа. Ей така информативно.
                    2 етажа по 120кв - 370х ЛЕВА. Вече е готова без обзавеждане+навес за гараж. Почната 2021.
                    2 x 160 и тя там някъде - ама още е на тухли вътре, само отвън е готова.
                    Това са хубавите къщи, дет ми харесват и хубаво строени без видими компромиси. Останалото са сглобяеми или обори на 1 етаж
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Амммма как така нали трябваше да паднат на 1400е та да можели да купят само с 40% процента по скъпо от колкото ако го бяха направили 2017-та

Тамън бяха преглътнали тия 40% и ти им сервираш още една порция от горчивите жабешки бутчета
                      Ами аз не правя ФАКТИТЕ, само ги маркирам. Иначе има време, ще купят и някои от понижителите, млади са ще почакат до 2039та или 2049та и ще купят. Аз вчера им писах на понижителите, че понижението в Европа е около 5-6% и след това цените се стабилизират, което ще рече, че в БГ спад въобще няма да има, а ще има само временно пожижение на броя на сделките и чакане до началото на серията нови повишения. Лихвите в Европа няма да се покачват повече, дори се очакват понижения.
                      Last edited by bulgarian lev; 25.07.2023, 11:52.

Коментар

Цените отново поеха пътя нагоре към нива през септември-октомври 2000.

[ATTACH=CONFIG]n4095086[/ATTACH]
                        Амммма как така нали трябваше да паднат на 1400е та да можели да купят само с 40% процента по скъпо от колкото ако го бяха направили 2017-та

Тамън бяха преглътнали тия 40% и ти им сервираш още една порция от горчивите жабешки бутчета

Коментар

• Цените отново поеха пътя нагоре към нива през септември-октомври 2000.

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-02-21 165255.jpg
Views:	1
Size:	44.5 КБ
ID:	4095086

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Живея в Бавария (провинция на Германия) в момента може да се купи апартамент с мин 30% по евтино от преди 1 г.
                            Амиии действай, какво дириш във форум за БГ имоти? Или си новия ник на джони гастарльонски?

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                              Много немци ще дойдат в България. Демократичната им високо развита държава се вмирисва отвсякъде.
                              Много,много ,колко да са много?
                              Германеца е човек свикнал на ред/диспциплина и законност.Няма никакъв шанс да дойдат в БГ ! Ама абсолютно никакъв

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=hv80e0RUC4I

Много немци ще дойдат в България. Демократичната им високо развита държава се вмирисва отвсякъде.

Коментар

Working...
                                X