If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Демек на демо.Иначе аз имам портфейл които в по курсовете в момента е около 70К еуро. И 80 декара ЗЗ в северозапада.Дребен инвеститор съм ,не като форумните мелеонеро с по над 1000кв.м РЗП.
Жив и здрав моят портфейл за спекулации е на половината на твоя, за имотите няма да коментирам да не ти развалям настроението
Не е тайна но не мисля да го споделям ако не кажеш ти с какъв обем играеш - иначе съм го писал в NYSE темата, ако ти се рови ще го намериш
Не е нищо особено правя го за удоволствие
Демек на демо.Иначе аз имам портфейл които в по курсовете в момента е около 70К еуро. И 80 декара ЗЗ в северозапада.Дребен инвеститор съм ,не като форумните мелеонеро с по над 1000кв.м РЗП.
тук пост фактум всички са купили на историческо дъно и са продали на връх
никого не можеш да изненадаш
Гледай графиката. Дъното е март 2020.Върха е края на 2021.Аз казах че съм купил март 2019.И засега не съм продал и не мисля да продавам освен ако не ми потрябват пари спешно.Аз съм дългосрочен инвеститор и не се целя в дъна и върхове.Хубавото е че мога да продам колкото ми са нужни пари и парите идват след 3 работни дни.
Амааа... КАК ТАКА?! Нали инфлация уж щяхме да борим? Мдааа... цените на имотите пак ще продънят нови върхове...
На понижителите им остана едничката тема само за ядрена катастрофа, белким паднат тия пусти цени, жалко, че с темата по повишаването на лихвите не се получи нищо. Тюх язък...
Я ги питай колко им излиза строежа. Ей така информативно.
2 етажа по 120кв - 370х ЛЕВА. Вече е готова без обзавеждане+навес за гараж. Почната 2021.
2 x 160 и тя там някъде - ама още е на тухли вътре, само отвън е готова.
Това са хубавите къщи, дет ми харесват и хубаво строени без видими компромиси. Останалото са сглобяеми или обори на 1 етаж
Амммма как така нали трябваше да паднат на 1400е та да можели да купят само с 40% процента по скъпо от колкото ако го бяха направили 2017-та
Тамън бяха преглътнали тия 40% и ти им сервираш още една порция от горчивите жабешки бутчета
Ами аз не правя ФАКТИТЕ, само ги маркирам. Иначе има време, ще купят и някои от понижителите, млади са ще почакат до 2039та или 2049та и ще купят. Аз вчера им писах на понижителите, че понижението в Европа е около 5-6% и след това цените се стабилизират, което ще рече, че в БГ спад въобще няма да има, а ще има само временно пожижение на броя на сделките и чакане до началото на серията нови повишения. Лихвите в Европа няма да се покачват повече, дори се очакват понижения.
Коментар