Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е защо снощи не ги обясни тия раУти бе брокеразино. Защо чака другия брокеразин да те светне? Като гледам немаш акъл даже и домати да пазариш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Той е отишъл вече на нашето море в такава къща...
Ще мине време и малко години и може би ще разбереш мисленето на Левчо довело до това решение. Почти при всеки се случва в даден момент.
А къщата не пречи да отиде където иска по света.....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тъй ли? Дай да видим колко си "напред". Снимаш дан декларация за мин год, махаш вс лични данни, оставяш само адреса (квартала) и сумата и го пращаш ма Радеев. Същото правя и аз. Радев е счети, нека потвърди.
пс призовавам и другите "играчи" които ежечасно се хФалят колко били напред( а другите нЕмали парЕ за домати) нека и те да го направят. Дайте да видим.
А за данъчната декларация веднага ще ти я снимам след като ми преведеш онлайн една твоя месечна заплата....бълха те ухапала....
Твоята декларация не ме интересува пази си я....
ПП Меренето на домати не ме интересува, а ако твоите домати са повече от моите което и преди съм ти го потвърдил след като се похвали колко ти е заплатата / моята е по-малка/ Разбира се с повърхностното ти мислене това е някаква аномалия, но е и съвсем нормално за света в който живеем... Дохода се определя от други качества.....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.07.2023, 12:21.
Коментар
-
По-добре е да не съм 30 години назад с кеша....:-)
Знам какво пиша от първо лице....
Най-добре питай сина ти да ти разкаже да не спамя темата :-).
пс призовавам и другите "играчи" които ежечасно се хФалят колко били напред( а другите нЕмали парЕ за домати) нека и те да го направят. Дайте да видим.Last edited by better; 29.07.2023, 12:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКакво да изчака ? Свлачището или друг да вземе къщата ли ?!
.
Само най-големите балъци !
Ама баш най-големите !
Коментар
-
Не ве нЕмаме, само ти имаш. Успокои ли се вече.
Надявам се поне ти се изясни твоята убеденост, колко ограничена фантазия е била....
Толкова смешно да се изразява убеденост за кешово плащане когато купувача е с бетон доказани доходи, а продавача чужденец , че няма накъде.
Без да се обиждаш ама показа изключително повърхностно мислене.
Айде стига с тоя спам.....поне от моя странаLast edited by pesimist4o na kvadrat; 29.07.2023, 12:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПроблема на Лева е само един ,много е добър като специалист, трудолюбив е ,и други добри качества НО много се влияе от странични фактори и влезе в една спирала ,на покупки на кило на имоти където падне ....Това е .. Беше добре до едно време но след като видя че банките обърнаха тигана спокойно можеше леко да позачака
Той живота е един и да ти кажа не много дълъг и трябва да се живее....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Кой е казал че трябва да ходи в къщи за такива суми ?Има и по евтини има и средни цени ,избор богат. Кой ти каза че трябва да ходи в Гърция ?Абе Вие верно сте заспали някъде по скриновете на бабите си ..жалко
Ще мине време и малко години и може би ще разбереш мисленето на Левчо довело до това решение. Почти при всеки се случва в даден момент.
А къщата не пречи да отиде където иска по света.....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.07.2023, 12:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Знаем че си назад 30 години.
Знам какво пиша от първо лице....
Най-добре питай сина ти да ти разкаже да не спамя темата :-).
Коментар
-
Проблема на Лева е само един ,много е добър като специалист, трудолюбив е ,и други добри качества НО много се влияе от странични фактори и влезе в една спирала ,на покупки на кило на имоти където падне ....Това е .. Беше добре до едно време но след като видя че банките обърнаха тигана спокойно можеше леко да позачака
- 1 like
Коментар
-
Е защо снощи не ги обясни тия раУти бе брокеразино. Защо чака другия брокеразин да те светне? Като гледам немаш акъл даже и домати да пазариш.
Коментар
-
Явно не си наясно колко са наемите на подобни къщи....аз съм.... В Гърция например по островите са 4-цифрени на нощувка.... Е по-луксозни са или малко по-големи , но с 1 Година пребиваване Левчо я е изплатил през тази сметка.... Като морско местоположение обаче с нищо не са по-добри....А продажните им цени са 7-цифрени....
Коментар
-
Те и кеш нямат...Щото ако имаха щяха да го съхраняват на повече от едно място и от тук ограниченото мислене, че може да се ходи в банка по различни причини от това да изтеглиш и платиш нещо кеш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нито могат да сравняват, нито са купували някога нещо в живота си. Глей кви глупости пише. Ще съм плащал кеш. И всякакви тъпи предположения. В банката си събрах на едно място пари, в една сметка и прехвърлих в друга банка откъдето ще се пкаща в деня на изповядването. Уредих си и преференциален курс, трябваше да превалутирам 10К долара в лева. Понеже сумата е по-голяма ми дадоха по изгоден курс от което спечелих поне 280 лева. А и разбрах че продавача ще трябва да избере Бг сметка за плащането, той има такава. Превод до Англия би бил чардж за мен и то сериозен. Ако той после си ги нареди има даже разлика. Той е и изпращач и получател. Детайли кибиците не гледат. Те купуват само домати и сирене.
Коментар
Коментар