IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
    Почнаха гърмежи около Министерски Съвет -иде гражданска война ,дигайте се !
    Не беше ли за миналия понеделник -

https://www.youtube.com/watch?v=a6rY8pkquhs

Коментар

• Почнаха гърмежи около Министерски Съвет -иде гражданска война ,дигайте се !

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

От които - 2 века отпуска на Халкидики и 5 века на Диарбекир.
        Пропускаш и едни 45 години. Така е, но виж какво чудо е постигала България за 40г след освобождаването първите два пъти - къде сме били в при Иван Асен Втори и в навечерието на балканската война! Сега ще е същото, 40г след падането на комунизЪма коя година прави?

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
          Отваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?

Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
          контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд.
          захлупвай , че да обърне пазара

ПП или се обади на кавръчето за една платена консултация как може да изкараш 3.-4% доходност като запазиш относителна ликвидност. Със зеленото във Варна с предварителния договор да не се разсъхна работата ?!?
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

трябва малко по-оптимистично. това е държава на 1340 години.

освен това виж джонката какво прави /и той!?/
            рути цените тук и попържа държавата
            а е напълнил една папа с натурални актове,
            която иска да покаже на колегата биков на 21-ви
            От които - 2 века отпуска на Халкидики и 5 века на Диарбекир.

Коментар

Какво читаво бре ,тя цялата държава е погребана .той читаво ,взимаш там една гарсонера до Лорда и свиркаш
              трябва малко по-оптимистично. това е държава на 1340 години.

освен това виж джонката какво прави /и той!?/
              рути цените тук и попържа държавата
              а е напълнил една папа с натурални актове,
              която иска да покаже на колегата биков на 21-ви

Коментар

Отваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?

Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
                контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд.
                Прав е Ратко.

Но ако локацията е хубава, си струва и без асансьор.

Вижда ми се скъпа продажната цена. Аз бих купил нещо с гледка към морето, има хубави стари строителства със зелени площи, покрай тях минава автобуса за Северното черноморие,

Коментар

кольо, имотите във Варна (читавите вече са на 2000), да ти кажа ли ти кога ще купиш в София?
                  Какво читаво бре ,тя цялата държава е погребана .той читаво ,взимаш там една гарсонера до Лорда и свиркаш

Коментар

на 4-ти етаж без асансьор много ти се свива таргета за наемател
                    и не ги слушай брокериците какво ти говорят за вдигане на наема
                    човека изглежда е спортист и ще избяга със 120кмч само като чуе
                    с разходи и такси ще ти се върже на 3,5%,
                    аз бих се въздаржал
                    Остави го,луд умора нЕма ,само се пОти

Коментар

Иди на среща с Джонката да ти вкара два,три нокаута и така ще ти се избистри мисълта
                      Добра идея
                      кольо, имотите във Варна (читавите вече са на 2000), да ти кажа ли ти кога ще купиш в София?

Коментар

аз бих се въздаржал
                        Що така? TBI повече ли дават? Варна не е Херсон и Варненското езеро не е Нова Каховка. Скачай смело и безотговортно.

Коментар

Отваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко?
                          аз бих се въздаржал

Коментар

• Стрес тест на нoвото строителсво - Нови трусове край Пловдив
                            Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	23.7 КБ
ID:	4073877

https://ndc.niggg.bas.bg/

От архива -

Трус с такава мощ има и в Поповица и Гълъбово, Пловдивско през 1928 година. Земетресенията са с магнитуд 7,0 и 5,6 по Рихтер. Те засягат една седма от територията на България с над 400 хил. души население. Една трета от Пловдив е разрушен. Загиват към 120 души, над 1000 са ранени. Пострадали са над 240 села. На 14 април 1928 г. Силен земен трус има в Чирпан с магнитуд 6,9 по Рихтер. Разрушени са почти всички сгради в Чирпан и Борисовград (днес Първомай). Седем хиляди семейства остават без покрив, деформирани са жп линии, изменен е дебитът на кладенците и изворите - за известно време изчезва Меричлерският минерален извор.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/society/koi...s_1905440.html © Actualno.com

Сеизмолог: Да се надяваме, че това е най-силното земетресение в Пловдив! Хората да стоят навън

Николай Милошев препоръча на хората при земетресение да се опитат "да не губят присъствие на духа, защото притеснението и паниката не е добър съветник. Надявам се да последват затихващи трудове". Той препоръча, ако може в следващия час-два да са извън домовете си.

https://trafficnews.bg/plovdiv/seizm...ilnoto-280634/
                            Last edited by unimog; 07.06.2023, 18:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                              Аз кът ви казвах, че идва отрезняване, вие се смеехте!
                              На "Златните" туристи няма (СНИМКИ)

В края на март хотелиери от курорта изказаха силното си притеснение за предстоящия летен сезон

https://www.chernomore.bg/a/2-varna/...sA4PUzOfWfYZhA
                              виж коментарите. не е, че нямат пари хората а, че не искат да ги дават за такава "услуга"

Коментар

Отваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм.
                                Иди на среща с Джонката да ти вкара два,три нокаута и така ще ти се избистри мисълта
                                Добра идея

Коментар

Working...
                                X