Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
"Магьосник"...
Знаеш ли каква е професията на човека, който си цитирал...?!?
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Да точно така за разлика от преди 2-3г сега взимат наполовина по-малко от колкото през 2021г трябва да работят доста повече и без екстрата "работа от вкъщи" и без да броим инфлацията.Нещо като във вашата професия, цените уж растат, сделките вървят, вие пускате щастливи коментари колко е добре, обаче вече няма 4% не ви звънят а вие им звъните, направо ги тормозите и вече се издържате от наеми вместо сделки. Да ви завиди човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеКрум Хаджигеоргиев: IT секторът продължава да расте с изпреварващ темп - Investor.bg
===2079===
Амааа... Как така?! Нали тук маминия мастър каза, че е точно обратното. ИТ сектора е изправен пред сътресения и се свивал... Вече съвсем се обърках.
[ATTACH=CONFIG]n4234229[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ботич, ходиш ли да проверяваш атинските апарти. Да не са се набили по 30 човека във всеки.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеКрум Хаджигеоргиев: IT секторът продължава да расте с изпреварващ темп - Investor.bg
===2079===
Амааа... Как така?! Нали тук маминия мастър каза, че е точно обратното. ИТ сектора е изправен пред сътресения и се свивал... Вече съвсем се обърках.
[ATTACH=CONFIG]n4234229[/ATTACH]
То и при мен така. Дойде една млада нова колежка в едното ми звено в което работя, омъжена отскоро за сина на управителя. Но в час детето, гледам оправя се, показва ми само нещата и където не може. А аз само бия печата след контрол. Викам си, намерих и си имам жени за всичко. И шоферка, и за работа да ме покрива. Родих се направо!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ака шопите (новоизлюпените). Няма да има слънчака ами паралия. сал най-пропадналите наркомани ще останат за долнопробните ни черноморски кУррортиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Крум Хаджигеоргиев: IT секторът продължава да расте с изпреварващ темп - Investor.bg
===2079===
Last edited by два_таралежа; 17.12.2024, 15:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
1300 летния, 800 зимния!.…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Ще го отвори туризма, ама не за България, а по-скоро за Гърция. Нещо си правите сметките без кръчмарая ми се струва.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеШенген ще отвори и туризма, Лордиевич, готви бургаския имот за 1300 лв месечно през летния сезон.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сменили са учебника
радев от поне 2-3 години не може да даде примера от 93-та и студентките да ахнат
трябва да вземе новия учебник и да научи от новите задачи,
иначе изоставащи студентки - нанай
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сменили са учебника
радев от поне 2-3 години не може да даде примера от 93-та и студентките да ахнат
иначе изоставащи студентки - нанайLast edited by bulgarian lev; 16.12.2024, 22:33.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми кат движи със студентки и му пада нивото за сметка на хубавеца!
иначе изоставащи студентки - нанайпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
То същото бре.
добър ден!
зная, че е същото
намери си поста и виж какво точно си ме питал
сега искаш да ти го сметна
да ти изпляскам ли една формула и да се успокоиш ))
препоръка е
Коментар
Коментар