If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иииии, ветерчо, дето кеси всеки ден тук с 0,3 коня ще търси бунгало в максуда...
Той ги е продал, ще му стигнат за бунгало, ако не в Максуда, във Владиславово - първи или последен етаж бокс, панел, но може да си купи нови 0,3 ако иска, куче влачи рейс! One coin платформата е даже по-катастрофална и от BETL.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Мани, че като чета колко от елита са се набили на лесните пари и ми дожалява за тях
Колеги, тук има ли чакале инвеститоре в понцисхемата BETL? Май има, сигурация!
Гяволе-чакалЕ https://youtu.be/sMY2u6ySevw?si=XsnCGyQ6qL0zz652
Пирамиди, фараони...и балъци за милиони
Куче влачи рейс...
в София е тесно, нема вече лесно....
Тук преди сме го бистрили тоя въпрос, ама друго си е брокер да го обясни. Я кажи като вземеш двойна комисионна на кой защитаваш интереса( продавача иска да продаде скъпо, а купувача да купи евтино)- на продавача или на купувача? На мен малко ми звучи като да се съдите с някой за нещо и да си наемете общ адвокат
Само щом това питаш значи само с измислени брокери работиш...по-точно нямаш представа за понятието брокер. Да, верно, 90% са такива, но научете се да избирате и да си поставяте условията
Мани, че като чета колко от елита са се набили на лесните пари и ми дожалява за тях
Колеги, тук има ли чакале инвеститоре в понцисхемата BETL? Май има, сигурация!
Гяволе-чакалЕ https://youtu.be/sMY2u6ySevw?si=XsnCGyQ6qL0zz652
Пирамиди, фараони...и балъци за милиони
Куче влачи рейс...
в София е тесно, нема вече лесно....
някой да е чул брокер да е върнал комисионно за 'защита', когато пациентът се е ушил (бил е ушит) в кофти имот - примерно недовършен , зле довършен или с възникнали след сделката усложнения (останали невидени при сделката)...
ПП всеки втори строеж се бави поне с година преди акт16 - некой да е връщал комисионно ?
Тук преди сме го бистрили тоя въпрос, ама друго си е брокер да го обясни. Я кажи като вземеш двойна комисионна на кой защитаваш интереса( продавача иска да продаде скъпо, а купувача да купи евтино)- на продавача или на купувача? На мен малко ми звучи като да се съдите с някой за нещо и да си наемете общ адвокат
някой да е чул брокер да е върнал комисионно за 'защита', когато пациентът се е ушил (бил е ушит) в кофти имот - примерно недовършен , зле довършен или с възникнали след сделката усложнения (останали невидени при сделката)...
ПП всеки втори строеж се бави поне с година преди акт16 - некой да е връщал комисионно ?
Добре, но не разбирам смисъла на поста!
Какви очаквания имаш към нас? Да ръкопляскаме ли?
Преди няколко дни написах, че брокерезите изплискаха легена. Сами си говорят. Задават глупави въпроси-отговарят си. Някои са си повярвали, че определят правилата и играта. Вдигали цени...
Глупости, цената и целтта я определя собственика.
Разбира се има и прости собственици, които си дават парите на паразити и ако ги слушат може да продадът под пазарни цени, ако брокера е закъсал за пари или пък да не се стигне до сделка ако брокера е алчен.
Коментар