IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

ЛиМк към обявите за работа, моля.
    Нямам обяви за продажба, уважаеми виртуални купувачо. какъв линк искаш. Не ми губи времето, моля!
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Какви планини ти се привиждат в свлачището край Оброчище? Аз точно преди седмица и нещо направих траверс .
      Най-сетне...

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, това е за Бетърчо отстъпка, щото той и 1000 няма да плати. Мога да взема 4К и то не за Докторска. Всеки ден обирам от пощенските кутии разни брокерастки обяви че купуват в района. Само телефонен номер. Мисля да се избъзикам с няколко от тях, ей така че ми е скучно.
        Ще подчертая, че не съм в Банишора. Там 3000 е нормално. Хахаха! Те че някои залитат е вярно, затова имот не се продава в спекулативен период. Догодина ще им стане ясно кое колко струва.
        2 седмици ме нямаше, влизам и кво да видА. Едни и същи брокеразки лакърдии.
        Колчаков как не ти омръзна бре, нЕмаш спирка- баси.

Коментар

Е да де ама нашата гастербайтерска гнида се е изучила в швабско с парите откраднати от изброените мутри, та затова им сваля теманета. Ама ще спипам някъде из планините. Аман от изчадията на ДС отрепките.
          Какви планини ти се привиждат в свлачището край Оброчище? Аз точно преди седмица и нещо направих траверс на сложен ръб над 4500 метра, представяйки си как газиш фекалните води край Балчик. Там ти е мястото - в крайбрежния кенеф, посерковците планината ги мрази и рано или късно се затриват изпотрошени в някой улей.

Коментар

За кво бре, Бетърчо? Ще купуваш ли? Ама мойте са скъпи, пък и не ги продавам. По-ниска цена в Сф от 3500€ квадрата нямам.
            ЛиМк към обявите за работа, моля.

Коментар

Ние търсим грамотни хора. Виж гледай обяви които ти пасват, при нас нямаш шанс. Казвам ти го приятелски.
              За един прЯтел питам - грамотен. Може ли обявите?

Коментар

• Да бе, Джони модернизиран ДС плод. Прихванал от нещата на Съвремието, ама леко не купил имот. Щото тати не е купил. Сега той не може. Но и у швабско не може.

Коментар

Баку ще бъде скоро новият Дубай. Изобщо не им е притрябвало на азерите да идват в българската беднотия.
                  Заради газа нищо не се знае. Те няма да дойдат. Парите не миришат.
                  А вие избирайте мутри и чекайте да ви купят имоти. Казвах ви нещо още по време на протестите кво Ви чака.
                  Скоро и банково обирче ще ви спретнат. Хем пари ще гушнат, хем теб ще те зазидат при Ханс в ЕЗ с мюслита за съученици на децата ти, а тук ще се чудиш колко лева ти е квадратния метър. Щото в евра мога да ти го кажа, но в лева не смея да прогнозирам.
                  Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 19:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Добре че бяха Алексей, Илия, Кюлев, Крушата, Компира, братя Галеви, братя Илиеви, Карамански...

Какво щяхме да правим без тях, как щяхме да оцелеем?

Жал ми е за Германия, принудена да се оправя без такива титани!
                    Е да де ама нашата гастербайтерска гнида се е изучила в швабско с парите откраднати от изброените мутри, та затова им сваля теманета. Ама ще спипам някъде из планините. Аман от изчадията на ДС отрепките.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ти нямаш понятие какви хора са азерите. Никога няма да стане схемата с тях. С такова дебилно ръководство, тая фирма за сирене само на училищната корупция може да разчита.
                      Баку ще бъде скоро новият Дубай. Изобщо не им е притрябвало на азерите да идват в българската беднотия.

Коментар

Демек не си изповядал всичко на реалната цена. Защо казваш, че се ебавам тогава? Просто те жегнах леко да се опомниш, че всички имаме някакви грехове (един малко, друг много). Но да казваш, че еди кой си бил изпрал нещо си, на фона на разни жълти вестници, без да го познаваш...Не е коректно.
                        По принцип разходите по придобиване се делят. Поне нотариалните такси. В чужбина се делят. Няколко сделки съм бил под пазарна, но много над данъчна. Това казвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                          Сега бях на една среща ,голяма фирма за сирене и кашкавал ,искат да вкарат евтини работници от Азербейджан ,за летището от Непал вкарват отделно ,непалците ако може по 3 ма в стая и да не им е много нашироко/да не свикват/.
                          Правителството до няколко години ще приеме мерки с цел освобождаване на имоти ,кооито сапразни за да могат да служаъ на новите пришълци ,с данъци и други мерки целта е собствениците да изкарат продукция на пазара но условието е -ниски наеми .
                          Има създадени работни групи които работят в момента с конфедерацията на работодателите в България .
                          Успях да кажа все пак че празните жилища са бич за икономиката и трябва да бъде стимулирано тяхното изкарване на пазара ,та така че гответе се ,ниски наеми и много предлагане да има
                          Ти нямаш понятие какви хора са азерите. Никога няма да стане схемата с тях. С такова дебилно ръководство, тая фирма за сирене само на училищната корупция може да разчита.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

3500 ама по офертна?
                            Не, това е за Бетърчо отстъпка, щото той и 1000 няма да плати. Мога да взема 4К и то не за Докторска. Всеки ден обирам от пощенските кутии разни брокерастки обяви че купуват в района. Само телефонен номер. Мисля да се избъзикам с няколко от тях, ей така че ми е скучно.
                            Ще подчертая, че не съм в Банишора. Там 3000 е нормално. Хахаха! Те че някои залитат е вярно, затова имот не се продава в спекулативен период. Догодина ще им стане ясно кое колко струва.
                            Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 18:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                              Тенденцията към успокояване на пазара в жилищния сегмент продължава, преходът от пазар на продавача към пазар на купувача е факт, отбеляза Младен Митов, мениджър пазарни проучвания в агенцията за недвижими имоти „Явлена“.

16 Август 2023 година
                              Днес ми звънна някаква брокерка от Адрес да ми презентира някакъв нов топ проект. Интересното е, че от месеци не съм звънял на брокери да питам за конкретни обяви, а и брокери не ме бяха търсили от доста време, а пък от Адрес не са се сещали за мен още от ковид кризата. Явно има захлаждане на пазара на зеленото и почват да търсят всякакви възможности за намиране на клиенти.

Коментар

kinyalo - пубертетният брокераст, мери си приказките. Защо не дойде на срещата да ти нацепя канчето? Даже и превоз от Манастирски Ливади ти предложих.

Толкова дребни душици сте, че направо нямам думи. Убит човек, тези злобеят и хулят без да го познават и грам. На живо обаче не смеете да гъкнете и се скътавате.
                                Жонка, спри да се излагаш, копаеш дъно след дъно

Коментар

Working...
                                X