If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има един голям проблем с турския ол инклузив - за 7 дена 7 кила. В гърция само риба и салати ям и свалям по 2-3 кила
На ол инклузиф не ходя, предпочитам комплексите с вили само със закуска. Алкохол почти не консумирам, и не обичам да се тъпча, затова ол инклузива не е за мен. Наблягам на рибка и плодове.
П.с Ботчо, ако обичаш, спри да цитираш тоя, че ми е в игнора.
Най-вероятният икономически сценарий е рецесия „сварете жабата“, включваща синхронизирано глобално твърдо приземяване през 2024 г., казва JPMorgan
Ей Каврък, след дългогодишни усилия, накрая не само срути цените, ама и ги върна на нива отпреди 10 год.
Обаче има проблем, срутил си пазарЯ на грешното мЕсто - на 500км от Сф.
Кой ще дойде тук бре? Декември се влиза в морето, даже някои влизали и Януари, защото водата е около 17-18 градуса - чиста, кристална, без водорасли, щиталки, медузи и лайна.
Себестойност 800Е е при свръх балон . Трябва да е под 300Е .
Имотът е на Златни, а там парцелите и преди 10 год бяха скъпи, да речем 400 евра себестойност + 400 е обезщетение. Ако собственикът е броил 1500 евра тогава, сега е на - 50%, без да смятаме инфлацията и ръста от 200-300% в градове като Сф дори Вн. С две думи, по курортите вече е дошло голЕмото мяу.
Докато ме нямаше тия 20 тина дни балоняка изпуснал още въздух....
Този апартамент е много, много скъп. Не стига, че е на Северното Черноморие, а е и далеч от плажа. В презастроена зона, а самия той не е хубав. Не струва повече от 80000 евро, поне според мен.
Докато ме нямаше тия 20 тина дни балоняка изпуснал още въздух....
Цената иглежда ниска, но си има причини. Уж е 156м2 а всъщност терасата влиза с доста квадрати. Тристаен апартамент обзаведен на базово ниво, с включено паркомясто. Но е мезонет, напиеш се на терасата, оттам банята и в леглото, защото ако тръгнеш надолу може да се потрошиш. Имам роднини и приятели, които са го правили, с последствия. Ето, това не им харесвам на мезонетите.
Коментар