Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by pwise; 27.06.2023, 16:02.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
2000 на човек ако е е зверско много ,al inclusive пакетите въпреки поскъпването си са около 1000,1200 да са айде ,ако резервираш до Януари и по-малко бяха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Около 2000 лв.Не ги броя ,но са там някъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнениеНе че не мога, ами нямам време да си правя основни ремонти сам, иначе латекс и дребни неща мога и сам. Те не ми го казват за да ме плашат, познаваме се и им имам доверие, а и не могат да започнат да правят каквото и да е защото вече са ангажирани до декември. Ще видим цените на къде ще отидат, но спад не мисля да има скоро, поне на добрите локации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Аха - от скромните богаташи. Не е нужно да харчиш много пари за да не си прекараш времето в чакане и стрес. Ама щом така ви кефи да почивате.
Ако съм сам ще си взема една квартира на Слънчака и ще си обогатявам познанията по география с представителки на различни държави. Ама отдавна отминаха тия времена.
Коментар
-
Добре де ,ти за една седмица я ми кажи колко пара оставяш ?
Всичко ,тотал с горивото ,от момента в който тръгнеш за морето ?
Коментар
-
Майсторите те сапунисват яко ,те чакат само такива баламурници дето не могат и една крушка да завият и ги почват здраво ,шок до откат ,човек като е уплашен и дава по лесно парите ,стар психологически трик ,и аз така им казвам на клиентите ,че има недостиг ,че ще свърши нещо си ,я услуга ,я стока и да видиш как вадят и плащат .Ти си жертва ,иди на психолог
Коментар
-
Напускането на персонала по заведенията продължава. Вече на пръсти се броят останалия персонал в София. Където от години познавам баристите и барманите всичко е напуснало. Само някакви по грозновати хора са останали и дето не говорят английски. Само аз ли го виждам това? Какво вещае това за инфлацията. Днес на форума на ЕЦБ също обявиха че инфлацията ще продължи доста години и няма да се вземат допълните мерки за овладяването и заради риска за финансовата стабилност. Ще ви ограбят както никога досега тия с кеша.
Коментар
-
Не всички сме аристократи.Простолюдието ходим по такива места.
А и честно казано ходя на море максимално по една седмица заради децата.Повечето време ходя на спа хотели,където няма такива простотии.
Тая година може и да пропусна морето.Ще наваксам с няколко спа дестинации.
Коментар
-
Не всички сме аристократи.Простолюдието ходим по такива места.
Всичко ,тотал с горивото ,от момента в който тръгнеш за морето ?
Коментар
-
Наистина ли така хоратата ходят да "почиват"? Аз никога не бих си го причинил това съзнателно, по-добре отида на пикник в някой чукар, на някой язовир или където и да е пред таква почивка. Даже никъде да не ходя и да си остана в къщи ще е поне 20 пъти по-добре от такава простотия. Не си представям почивката да ходя да се стресирам за гадни плажове, място за паркинг и посредствена храна.
Коментар
-
Наистина ли така хоратата ходят да "почиват"? Аз никога не бих си го причинил това съзнателно, по-добре отида на пикник в някой чукар, на някой язовир или където и да е пред таква почивка. Даже никъде да не ходя и да си остана в къщи ще е поне 20 пъти по-добре от такава простотия. Не си представям почивката да ходя да се стресирам за гадни плажове, място за паркинг и посредствена храна.
А и честно казано ходя на море максимално по една седмица заради децата.Повечето време ходя на спа хотели,където няма такива простотии.
Тая година може и да пропусна морето.Ще наваксам с няколко спа дестинации.Last edited by Vergil1975; 27.06.2023, 15:34.
Коментар
-
Подобни коментари ги чета всяка година по форумите, а като отида на българското черноморие навсякъде е претъпкано.На плажа в платената зона се ходи рано сутрин, за да се запази място, няма къде да се паркира, по заведенията се чака да се освободи място. А ако нямаш резервация е много трудно да се намери място в добър хотел.
А специално Слънчев бряг е идеалното място за ергени заради нощния живот и,че е пълно със загорели мадами от цяла Европа .И за София се отнася същото.
Ако бях необвързан като вас с Джони точно Слънчака щеще да ми е топ дестинация .Като ви чете човек може да остане с впечатление, че сте някои пенсионери, които намират кусури на всичко.Last edited by pwise; 27.06.2023, 15:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПрестраших се днес да ида на плаж. Вход 20 лв за кола, чадър и 2 шезлонга 30 лв. заетост около 10% във водата няма жив човек. Пълна катастрофа. Ако не вярвате ще снимам и кача снимки.
Коментар
Коментар