IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

На Черно море не съм стъпвал от около 25 години, нямам и планове да ходя. От морето търся неща, които тук ги няма или са много лимитирани - прозрачна и много топла вода, корали , полупразни плажове. Намирам ги пак в Индийският океан и свързаните с него морета и острови по Гърция според децата правя и избора. / все още не мога да ги водя на разни крайности защото са малки/.
    Храната не ме интересува почти.... мога да карам и на пастет апетит стига морето да има това което искам, и лукс не ме интересува също, но поне досега на всички места по Индийският океан където сме ходили храната е била извънземна и екзотична.... няма нито един провал.

ПП На Слънчака и на нашето море бизнеса върви добре. Различна таргет група.....
    Точно Слънчев бряг е идеалното място за ергени, щото купонът тече 24 часа и е пълно със загорели жени и българки, и чужденки.
    Но не всеки го влече това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Да, тук си прав. Явно наистина прекалих, но се дразня адски на хора, които са прости, а се мислят за нещо велико. Тарамбуките са такива, защото идват от изостанали държави и се приемат от немците безусловно. Това и мен ме ядосва, но няма какво да направя. Още повече се ядосвам обаче на разни простаци, които мислят себе си за европейци, а са най-долно простолюдие.

В Мавриций те съветвам да отидеш - по-евтино е отколкото на БГ черноморието, а качеството на услугите е в пъти. Ако намериш изгоден полет общият бюджет няма да се различава много.

Ако не вярваш - виж цени - 1000 Рупии са ти 20 Евро.
      https://escalecreole.net/menu/

За нещо подобно на слънчака ще платиш минимум по 2 и ще ти сервират разни нагли селяци.
      На Черно море не съм стъпвал от около 25 години, нямам и планове да ходя. От морето търся неща, които тук ги няма или са много лимитирани - прозрачна и много топла вода, корали , полупразни плажове. Намирам ги пак в Индийският океан и свързаните с него морета и острови по Гърция според децата правя и избора. / все още не мога да ги водя на разни крайности защото са малки/.
      Храната не ме интересува почти.... мога да карам и на пастет апетит стига морето да има това което искам, и лукс не ме интересува също, но поне досега на всички места по Индийският океан където сме ходили храната е била извънземна и екзотична.... няма нито един провал.

ПП На Слънчака и на нашето море бизнеса върви добре. Различна таргет група.....
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2023, 12:43.

Коментар

• Как Федералният резерв ще създаде криза?

https://www.youtube.com/watch?v=a0EKyJ4jryA

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat

Защо се вкарваш във филми ? Много пъти си писал, че бъдещето ти не е в България.....Ще спасяваш ипотекарите тук / а не в Германия, че там им е по-сложно към момента/ , ще слагаш на място хора, които не харесваш у нас като не искаш да имаш бъдеще тук. Постави на място тарамбуките, които бъркат под полите на немкините безнаказано вместо това....има безкрай казуси и в Германия...
          Или нещата са по-добри. Имаш хубава работа и доходи и като гледам свободно време , което е НАЙ–ЦЕННОТО нещо...Живееш на място което ти харесва, можеш да обикаляш света и най-вече места като Мавриций / засега не съм ходил там , а искам да отида някога/....
          Радвай се на живота и възможностите които имаш ....Повечето хора / 99%/ ги нямат и не се занимавай с глупости
          Да, тук си прав. Явно наистина прекалих, но се дразня адски на хора, които са прости, а се мислят за нещо велико. Тарамбуките са такива, защото идват от изостанали държави и се приемат от немците безусловно. Това и мен ме ядосва, но няма какво да направя. Още повече се ядосвам обаче на разни простаци, които мислят себе си за европейци, а са най-долно простолюдие.

В Мавриций те съветвам да отидеш - по-евтино е отколкото на БГ черноморието, а качеството на услугите е в пъти. Ако намериш изгоден полет общият бюджет няма да се различава много.

Ако не вярваш - виж цени - 1000 Рупии са ти 20 Евро.
          https://escalecreole.net/menu/

За нещо подобно на слънчака ще платиш минимум по 2 и ще ти сервират разни нагли селяци.
          Last edited by ejonny2376; 14.07.2023, 12:31.

Коментар

• https://www.imot.bg/9hg1mu
            >
            >
            Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-07-14 100324.JPG
Views:	1
Size:	40.4 КБ
ID:	4090662

Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Така, така. Гледам сте се навързали като черва. Няма лошо. Да, съмнявам се и то сериозно. Въпросният индивид се държи изключително нагло. Подобно поведение няма как да идва от почтен човек - не го е показал досега в нито един от коментарите си.
              Факт е че реагира бурно на провокации и не мълчи, но също така е написал много верни неща за цените на имотите, които са масово недолюбвани щото истината боли понякога....
              В същото време твоята реакция не отговаря по никакъв начин на нивото на което твърдиш че си и на доходите ти....Не разбирам как управляваш милионна компания и стотици хора ако не можеш да си контролираш емоциите....
              Какво ти пука че цените на имотите у нас растат ? И не само у нас.... Нали си инвестирал капитала си във всякакви финансови неща не седиш на кеш. Дългосрочно представянето е подобно.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-07-13 222750.jpg
Size:	60.9 КБ
ID:	4090592

Laughing Funny GIF - Laughing Funny - Discover & Share GIFs (tenor.com)
                Last edited by bulgarian lev; 14.07.2023, 00:04.

Коментар

• В тоя форум е някакъв психодиспансер май.. само се постват някви +-100-200евро от безработни брокери или пък се препращат статий за рецесия от хора дет не са купили имот..

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                    [ATTACH=CONFIG]n4090575[/ATTACH]
                    Този, определено си е останал много глупав. Писал е този смешен пасквил през септември 21-ва година, 6м. след, като придобих моя апарт в Бургас. Още през юли 22-ра дохода ми се увеличи с половинаната вноска по кредита, а до момента лихвата, изобщо не ми се е качила дори с един лев!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Хвърлих един поглед, посмях се малко и си представих какво ще се случи есента
                      В Аполония, е прекрасно без съмнение
                      В Аполония е винаги прекрасно, на Перник разстояние е ми е от Бургас, а там има в близост един прекрасен нос Агалина, уникално място за клиф дайвинг, което мисля да посетя още това лято.

Коментар

• Оказа се прав... (за етажите от къщи в Карлово)
                        .
                        .
                        Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-07-13 222750.jpg
Size:	86.3 КБ
ID:	4090575

Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 23:48.

Коментар

Имам предложение: Темата за понижението да бъде заключена до 2039та.
                          Напълно резонно, тя и без това не е била дълго актуална в сравнение с моята! Подкрепям. Да се заключи за поне 25 години, за да се изчистят понижителите, които поне са реалисти в очакването някои цени да се снижат към 2039г.

Коментар

Имам предложение: Темата за понижението да бъде заключена до 2039та.
                            човек,
                            30-40 мнения само за днес - делничен ден ?!?

пазарът така го е напекло слънцето, че със сигурност я няма динамиката от твоя изказ

пий едно ледено узо и успокой топката

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Да. Скъпа, ако си чела писанията от днешния ден ще се превиваш от смях. Пазара не бил виновен. Аз съм бил качвал накавръковия бенчмарк. Беше страшен магарешки рев и мятане на къчове.

Как е при теб в Аполония? Гадно е нали?
                              Хвърлих един поглед, посмях се малко и си представих какво ще се случи есента
                              В Аполония, е прекрасно без съмнение

Коментар

• Имам предложение: Темата за понижението да бъде заключена до 2039та.

Коментар

Working...
                                X