If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че ако той е бил прав в смятането, досега всички банки в БГ, да ги е осъдил за престъпление по чл. 209 от НК. Що ми се струва, обаче, че те ако разберат за неговото съществуване, много скоро ще се раздели и с гарсониерата в Дружба?
аз пък мисля, че до 25 също не е имал повод да посети банков клон
сега, въпроса е, влизал ли в радвев в банка
и ка ги смета тия гпр-та
Мисля, че ако той е бил прав в смятането, досега всички банки в БГ, да ги е осъдил за престъпление по чл. 209 от НК. Що ми се струва, обаче, че те ако разберат за неговото съществуване, много скоро ще се раздели и с гарсониерата в Дружба?
Преди два дена се подстигвах при мъж и жена му, фризьори. Лятото подстригвали в Бургас. Правели кинти, но наема през лятото им бил за малка двустайка 1500 лв. Не мислиш ли че отдавам твърде евтино в София? Напролет индексирам. Всичко наред. Вярно, няма море през лятото в София, но мислим че с подаръците приключваме сега около Коледа. Напролет с нова песен.
От НГ всичко се Ъпдейтва...., наред ...
Ще ги изчЕкаме да нЕма шокове от НГ, ама от 01.02. се започва....
Преди два дена се подстригвах при мъж и жена му, фризьори. Лятото подстригвали в Бургас. Правели кинти, но наема през лятото им бил за малка двустайка 1500 лв. Щото ги питам що се върнахте в Плевен. 12 кинта ми взе - коса, брада с машинката, никаква сложнотия и прическа. В София щавят с по 40 кинта.
Не мислиш ли че отдавам твърде евтино в София? Напролет индексирам. Всичко наред. Вярно, няма море през лятото в София, но мислим че с подаръците приключваме сега около Коледа. Напролет с нова песен.
Аааа, ми тогава ретърна още ще качи. Благодаря за напомката, от 2020г. имотите само растът като цена, особено в София, Овча купел не прави изключение с новата метростанция.Ще му кажа на РЕДОВНИЯ наемател, че от 01.01.цените ще трябва да се индексират:)
Аааа, ми тогава ретърна още ще качи. Благодаря за напомката, от 2020г. имотите само растът като цена, особено в София, Овча купел не прави изключение с новата метростанция. Ще му кажа на РЕДОВНИЯ наемател, че от 01.01.цените ще трябва да се индексират
Мани, ама моментално ще го заведа в банката за дебат и да ги изобличи, къде ме лъжат. Сигурен съм, че на по-голям цирк, едва ли ще присъствам някога...
Е, как е по офертна, като става въпрос за купен и отдаващ се имот? Каква офертна? Смята се платената цена. Първото помещение, като квадратура го закупих на двойна цена от второто, които са еквивалентни, като квадратура. Първото през 2010г. Второто, през 2020г. Второто го закупих на повече от двойно по- ниска цена, щото е вътрешно на първото с лице на улица . Колко повече от двойно по-ниска цена, само контракторите си знаем, щото сме си приятели..
Ами, намери си и ти гарсониера в центъра на Бургас, стара тухла, с хол и отделна стая с кухня на първи висок надпартерен етаж 20 стъпала, над магазин за скъпи италиански мебели, на 5 минути пеша от пешеходна зона и на 10 минути пеша от морската градина и ми съобщи цената, за да сравним с моята от април 21г.
Ти му разказа играта на "счетито" ...
п.п. Не му съобщавай цената, че ще получи инфаркт...
на събеседването му дай да сметне гпр на 4,2% потребителски
ако ги докара над 8%, взимай го
Мани, ама моментално ще го заведа в банката за дебат и да ги изобличи, къде ме лъжат. Сигурен съм, че на по-голям цирк, едва ли ще присъствам някога...
Коментар