If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има разлика и в условията . Аз, като поставих условие на моята брокерка за етажност, брой помещения, локация, тип строителство и пешеходно отстояние до централния плаж, тя ми се обади след година и половина, като имота не го беше пуснала на обява, а само една скица в имот бг., ако не се ява до седмица за оглед. Същевременно Митко търси панеляк за тотален ремонт на сгодни цени в квартал-спалня. Подобни, естествено, че ще бъдат представени в сайта и то от 5 агенции..
Разбира се. Той търси от масовката.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Само щом това питаш значи само с измислени брокери работиш...по-точно нямаш представа за понятието брокер. Да, верно, 90% са такива, но научете се да избирате и да си поставяте условията
Има разлика и в условията . Аз, като поставих условие на моята брокерка за етажност, брой помещения, локация, тип строителство и пешеходно отстояние до централния плаж, тя ми се обади след година и половина, като имота не го беше пуснала на обява, а само една скица в имот бг., ако не се ява до седмица за оглед. Същевременно Митко търси панеляк за тотален ремонт на сгодни цени в квартал-спалня. Подобни, естествено, че ще бъдат представени в сайта и то от 5 агенции..
Как сте, смели български орли, порутихте ли цените на имотите, станаха ли апартите по два за лев. Аз си бръмча малко из балеарите и да ви кажа, никакви намаления на цените няма никъде, та Бг остава все пак някаква достъпна дестинация, все още. Най-хубавото извън бегето е че няма главанаци, които да си мислят за милионери и не се налага човек да гледа малоумни мутренски физиономии.
да не си се хванал да бачкаш на круизен кораб
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Как сте, смели български орли, порутихте ли цените на имотите, станаха ли апартите по два за лев. Аз си бръмча малко из балеарите и да ви кажа, никакви намаления на цените няма никъде, та Бг остава все пак някаква достъпна дестинация, все още. Най-хубавото извън бегето е че няма главанаци, които да си мислят за милионери и не се налага човек да гледа малоумни мутренски физиономии.
Не, тука се чака на пусия вече 10 години. То поне да бяха превъртели по имот или два. Изкарват кинти от лесни инструменти - конове, понци схеми, но не стигат за реални активи. Стигат, ама за цени от 2004. Тех чекаме ако не знаеш. Е, малко ни ощипаха от пирамидите, ама важно е да не сме балъци и да купуваме некви си тули с тромав марж и ниска доходност. Друго си е понци схемата, за 4 месеца удесеторяваш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар