Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Къде я отдаде тая двустайка на 600 евра? Я виж какво получаваш във Вазов за 500 евро- 70 квадрата обзаведен.
https://m.imot.bg/details/2c169201520308878
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А дано)) хахаха, фрустриран ми се струваш:
Към днешна дата:
Етаж от къща в редута - 212000€
Апарт панел слатина -131000€
Апарт тухла бургас център-61000€
Магазин тухла овча купел 21м2-42000€
Тотал:446000€. Доволно за човек, който от две години и половина не е инвестирал в НИ и няма намерения заради това, че такива, като теб непрекъснато понижавате цените! И хем служиш на държавата си, хем работиш срещу нея, като се стремиш да намаляваш националното й богатство! Ще се повторя, но си за съд момче, национален предател си.
Ако ти се наложи да кешираш някой от горните к.....и ще бъдеш крайно фрустриран!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ще ти се да се е изгубил!
Колегата вероятно се наслаждава на заслужена почивка и не си губи времето да си пише с подобен тип хора, като вас (аз поне така бих направил). Вие нямате ли си по-интересни занимания в живота, че постоянно ръсите бисери във форума?
Иначе, нито повдигачите, нито понижителите с писанията ни в анонимен форум можем да повлияят на цените... Това ще го направят банките, и то съвсем скоро.
Към днешна дата:
Етаж от къща в редута - 212000€
Апарт панел слатина -131000€
Апарт едностаен, по новите стандарти двустаен тухла бургас център-61000€
Магазин тухла овча купел 21м2-42000€
Тотал:446000€. Доволно за човек, който от две години и половина не е инвестирал в НИ и няма намерения заради това, че такива, като теб непрекъснато понижавате цените! И хем служиш на държавата си, хем работиш срещу нея, като се стремиш да намаляваш националното й богатство! Ще се повторя, но си за съд момче, национален предател си.Last edited by Bailor; 23.08.2023, 22:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Защото отдадох на 600€ двустайка. Компромис, щото можеше да опитам и на 700€. Малко по-трудно, с оглед несвикналата навалица. Аз не съм жълта преса, а собственик който ти казва на колко съм отдал.
https://m.imot.bg/details/2c169201520308878
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Точно 2021 г.. купих 2 (два) апартамента. Единияt вече е на рент с 10% ...ROI. (Процентът е намален драстично, щото галошите ще получат пристъп на задух)
Ванката наскоро обяви поредната покупка смо с 6% РОИ и го замеряха с камъни наместо да го поздравят за покупката. Иначе ще се чуем в сряда. Тааралеж ном. 1 съм
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аха, и ти като част от бялото малцинство в халифата се надяваш да отдаваш под наем на ходжата? Или по-скоро ще ти се иска да си в Нова Зеландия?
Еж номер 1 ти ги реди тез.
Коментар
-
Изгуби се един велик шаман Laconic, на когото прогнозите "се сбъдвали"! Какво да кажем за вече забравените ортодокс и беърфокс, които 21-ва при последната ми покупка вещаеха невероятен срив и как инвеститори, като мен, теб и Дюри, сме щяли да глътнеме студена вода! На тези напети герои им останаха само тлените останки под формата на забравен и прашасал текст в темата ми.
Колегата вероятно се наслаждава на заслужена почивка и не си губи времето да си пише с подобен тип хора, като вас (аз поне така бих направил). Вие нямате ли си по-интересни занимания в живота, че постоянно ръсите бисери във форума?
Иначе, нито повдигачите, нито понижителите с писанията ни в анонимен форум можем да повлияят на цените... Това ще го направят банките, и то съвсем скоро.Last edited by Traicho_80; 23.08.2023, 22:01.
- 1 like
Коментар
-
Изгуби се един велик шаман Laconic, на когото прогнозите "се сбъдвали"! Какво да кажем за вече забравените ортодокс и беърфокс, които 21-ва при последната ми покупка вещаеха невероятен срив и как инвеститори, като мен, теб и Дюри, сме щяли да глътнеме студена вода! На тези напети герои им останаха само тлените останки под формата на забравен и прашасал текст в темата ми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеУважаеми срутвачи,
От вас полза няма абсолютно никаква. Смъкнете ги тия пусти цени най-накрая! Докога ще чекаме? Време е от инвестор да вземат да ви карат да си плащате да пишете в темата на kB дисково пространсто, след като писанията ви заемат само място на уебсървъра. еж ном. 1 съм
- 1 like
Коментар
-
Европа и особено Америка се грижи за това. И римляните, и много други докато станем Халифат цяла Европа след 40 години пак ще има живеещи. Е, отдавна ще са изкупени имотите за целта от когото трябва. Ние говорим за управление и полза от имоти докъм 2043. Дваесетина години. После я камилата, я камиларя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ами няма да купуваме. И аз като теб, ще си цицам дивиденти от Алианц и БАСФ, ще си цицам по 5-6% лихви от ДЦК-та (купил съм много дългосрочно подсигурявайки високите лихви) и може скоро изобщо да спра да работя.
При демографския колапс, хилядите наследствени апартаменти, стотиците новостроящи се, многото стотици празни - 2039 ще има по 3-4 апарта на работещ възрастен. Не знам за какви наеми бленуваш. Демографската статистика е безпощадна. Там е ясно колко българи са родени 90те, 00-те, 10-те и пр. 50% и надолу от родените през 80-те. А най-многобройната и активна част от населението в момента тогава ще е на 75-80 години (които изобщо са живи - при средна продължителност при мъжете под 70.....). 2 души в активна възраст се заместват от 0.8 нови. Бягащите в чужбина изобщо не ги броим. Нито римляните, които ще са скоро 50 на 50 с българите. Безпощадно трагично е положението. За имот - ако не е на ул. Шипка 1 или на пл. Народно Събрание, не знам каква стойност ще държи при това положение.
Коментар
-
Уважаеми срутвачи,
От вас полза няма абсолютно никаква. Смъкнете ги тия пусти цени най-накрая! Докога ще чекаме? Време е от инвестор да вземат да ви карат да си плащате да пишете в темата на kB дисково пространсто, след като писанията ви заемат само място на уебсървъра. еж ном. 1 съм
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе, тука, все още се намират хора, които се надяват да купят ролс ройс на цената на москвич, щото дълги години са били трудолюбиви и са спестявали в банка. Тези са абсолютно неразбиращи капитализма и той ги наказва, като им дава горчиви дъвки и ги измъчва с десетилетия напразни очаквания.
Съжалявам че го казвам. Но е за съжаление така.Last edited by два_таралежа; 23.08.2023, 21:31.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това е добре. Аз не съм напуснал пазара. Но с кеша който изкарвам може да си играя така с патката за в бъдеще, па току виж съм доволен. Но имотите аз ги положих вече. Вие му мислете. Оттук насетне ме бригат само наемите и скоро ще се преместя в тази тема. Като вежлив гайдбук и разбира се реципрочен амортисьор на мненията и анализите на отсрещната страна - навалицата. Вие си купувайте на нива от 2012 виртуално. И на нива от 2022 мисля че ще е мишън импосибъл.
При демографския колапс, хилядите наследствени апартаменти, стотиците новостроящи се, многото стотици празни - 2039 ще има по 3-4 апарта на работещ възрастен. Не знам за какви наеми бленуваш. Демографската статистика е безпощадна. Там е ясно колко българи са родени 90те, 00-те, 10-те и пр. 50% и надолу от родените през 80-те. А най-многобройната и активна част от населението в момента тогава ще е на 75-80 години (които изобщо са живи - при средна продължителност при мъжете под 70.....). 2 души в активна възраст се заместват от 0.8 нови. Бягащите в чужбина изобщо не ги броим. Нито римляните, които ще са скоро 50 на 50 с българите. Безпощадно трагично е положението. За имот - ако не е на ул. Шипка 1 или на пл. Народно Събрание, не знам каква стойност ще държи при това положение.
Коментар
Коментар