Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Имайте милост. Изгоряха ми ушите Индексирах 3-стайката в манастирски със 150 евра и младежите пък взеха, че се изнесоха. Груба грешка, но те поне са млади и им е простено да са глупави. Отдадох си я с 300 евра отгоре за по-малко от седмица оглед спрямо миналогодишния наем. Разцепиха ме от обаждания и си подбрах перфектните наематели. Та сега ми капят 1600е за НС 3-стаен с подз. гараж в манастирски запад... кажете, че лъжа, нямам против. 1600 евро са си 1600 евро, а циментираната деЦка и тя така.
Такава е цената защото е нов, широк, във високия сегмент, скъпо направен и в перфектно състояние, а не като онова гробище във Вазов за 500 евра.... какъв скот трябва да си, за да помислиш, че това жилище става за нещо? Направо се погнусих само от снимките, а на живо със сигурност е по-зле. Направо ме отчайвате понижителите с ниската си хигиена.
А ипотечката за същия този 3-стаен в манастирски е отпреди 2 години и половина за 1800лв на месец. Другите 700 евра горница ми идват чисти в джобчето. Мъка, мъка........ с право хвърлят камъни по мен. Само от наеми ръст 20-25% за година, което СМАЗВА всичките умрели капиталови пазари, а дори не искам да отварям темата за капиталовата печалба от този имот. Някой ще вземе да среже вените или ще ме обвини отново в хронично лъжливо брокерство. Нема лошо, оно си ми капе и в двата случая.
Ама.... това не е честно, бе! Това е БЕЗОБРАЗИЕ! Уж щеше да има спад 50-70%, уж щяха да се вдигат лихвите и да се МОЛИМ някой да ни купи апартамента на половин цена, за да не ни унищожи баМката......... а то се оказа, че в София все повече започваме да догонваме западните цени и стандарт. Не е честно!!!!! Отивам си на село у деЦката.
Трайчо завижда, защото съм по-богат, по-млад, по-умен и най-вече по-убав от него. Мъка, мъка....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Тоя сънува Ванката, не може да спи от две седмици. Не е влизал скоро. Разби им мечтите за евтини имоти само като им каза кво е купил.
Такава е цената защото е нов, широк, във високия сегмент, скъпо направен и в перфектно състояние, а не като онова гробище във Вазов за 500 евра.... какъв скот трябва да си, за да помислиш, че това жилище става за нещо? Направо се погнусих само от снимките, а на живо със сигурност е по-зле. Направо ме отчайвате понижителите с ниската си хигиена.
А ипотечката за същия този 3-стаен в манастирски е отпреди 2 години и половина за 1800лв на месец. Другите 700 евра горница ми идват чисти в джобчето. Мъка, мъка........ с право хвърлят камъни по мен. Само от наеми ръст 20-25% за година, което СМАЗВА всичките умрели капиталови пазари, а дори не искам да отварям темата за капиталовата печалба от този имот. Някой ще вземе да среже вените или ще ме обвини отново в хронично лъжливо брокерство. Нема лошо, оно си ми капе и в двата случая.
Ама.... това не е честно, бе! Това е БЕЗОБРАЗИЕ! Уж щеше да има спад 50-70%, уж щяха да се вдигат лихвите и да се МОЛИМ някой да ни купи апартамента на половин цена, за да не ни унищожи баМката......... а то се оказа, че в София все повече започваме да догонваме западните цени и стандарт. Не е честно!!!!! Отивам си на село у деЦката.
Трайчо завижда, защото съм по-богат, по-млад, по-умен и най-вече по-убав от него. Мъка, мъка....Last edited by ivanvg93; 24.08.2023, 06:11.
- 1 like
Коментар
-
Да вероятно е така, защото при покупка на имот ще подпише деклараьция за произход на стедствата, а бившия работодател това и чака. И ще се зспочне една… Явно затова и си натиска парцалите в малката стая и се опитва да препере кинтите под вещото напътствие/съучастничество на… сещаш се кой.
Коментар
-
Да вероятно е така, защото при покупка на имот ще подпише деклараьция за произход на стедствата, а бившия работодател това и чака. И ще се зспочне една… Явно затова и си натиска парцалите в малката стая и се опитва да препере кинтите под вещото напътствие/съучастничество на… сещаш се кой.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Това верно ли е ония, коньовския мамин син?!
Баси галоша.Last edited by два_таралежа; 24.08.2023, 00:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, той уж се е разкаял, ама интересно, че и мобилния оператор още не е реагирал!!! Явно събира колосална инфо за злоупотребите. Според колеги, освен зад скарата, поне 80 000€, ще има да връща на засегнатия оператор, но с лихвите се събират поне 140 бонбона, може би затова не се решава да купи нещо на негово име, за да остане извън закона,,...така и ще си остане.
Коментар
-
Зарежи, и ти не си цвете, ама...дреме ми.Не съм тръгнал с венджънс, иначе...мерси за всеки съпорт все пак. Мазните хора са най-противни. Трябва да намерим път един към друг. Другия еж ще помогне
Важно е да разберем накъде отиват имотите и наемите. Това ни интересува нас инвеститорите. Има хора които четат и също оформат решенията си. Да купят ли дом, къде, могат ли, заслужава ли си риска с кредит или без. Зависи кой с каква цел купува. Това е.Last edited by два_таралежа; 24.08.2023, 00:17.
Коментар
-
Майстора зидар сам е признал, че е чист манипулатор и лаладжия, но зазидания дупе да му яко! Има да връща такива кинтаци, че нито на NYSE, нито на борсата на папуа нова гвинея да ги сложи, няма как да не му ги конфискуват.Има международни спогодби за тая работа и при доказани кухи договори с несъществуващи лица и ЕГН-та голямо дръвце ще гризне, добре че няма нищо на негово име.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа
Надявам се ти да нямаш пръст в тая работа, че като знам какви заплахи ти отправяше… (още ги пазя като скрийншотове, ако ти дотрябват)
Но скоро ще пиете заедно бира доколкото разбрах от шипковия фермер.
Коментар
-
Майстора зидар сам е признал, че е чист манипулатор и лаладжия, но зазидания дупе да му яко! Има да връща такива кинтаци, че нито на NYSE, нито на борсата на папуа нова гвинея да ги сложи, няма как да не му ги конфискуват.Има международни спогодби за тая работа и при доказани кухи договори с несъществуващи лица и ЕГН-та голямо дръвце ще гризне, добре че няма нищо на негово име.
Коментар
-
Верно ли? И ще връща доброволно сумата ли? или това са само думи на майстора зидар?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
...., че не мога да си позволя да пиша по нощите...
- 1 like
Коментар
-
Е, той уж се е разкаял, ама интересно, че и мобилния оператор още не е реагирал!!! Явно събира колосална инфо за злоупотребите. Според колеги, освен зад скарата, поне 80 000€, ще има да връща на засегнатия оператор, но с лихвите се събират поне 140 бонбона, може би затова не се решава да купи нещо на негово име, за да остане извън закона,,...така и ще си остане.Last edited by два_таралежа; 23.08.2023, 23:44.
Коментар
-
Е, той уж се е разкаял, ама интересно, че и мобилния оператор още не е реагирал!!! Явно събира колосална инфо за злоупотребите.
Коментар
Коментар