Дава под Наем 2-СТАЕН град Пловдив, Христо Смирненски |
500 EUR (6.67 EUR/m2) |
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Твърде много се вързваш на разни тъпи рекламки.
Сложи към тези 3% разходите по управление на кредита... сложи още една камара скрити таксички и комисионни неспоменати в ипотеката... сложи разходите за поддържане на разплащателна сметка... сложи и разходите по полици за живот/здраве(банките не дават кредити без тях)
и ще схванеш, че тези
3% ги има само в рекламните брошурки на банките.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеАз ви предупреждавах, а някои чакаха закъсали ипотекари:
https://www.investor.bg/a/113-analiz...-nas-sa-pod-15
Към момента лихвите по ипотечните кредити в България са под 3% и са по-ниски от тези в страните от еврозоната
Сложи към тези 3% разходите по управление на кредита... сложи още една камара скрити таксички и комисионни неспоменати в ипотеката... сложи разходите за поддържане на разплащателна сметка... сложи и разходите по полици за живот/здраве(банките не дават кредити без тях)
и ще схванеш, че тези
3% ги има само в рекламните брошурки на банките.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Я ми кажи от Бусманци до метрото какво е разстоянието и от Бистрица какво е?
В Бусманци е равно, има бол подпочвена вода и хората се топлят без пари с термопомпи. В Бистрица без джип и снегорин си умрял. Вода няма:-( Само скала.
Казвам го от личен опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ще разбереш съвсем скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ако не разбираш с какво Бистрица е в пъти по-добро място за живеене от Локорско и Бусманци, какво може да говорим. Все едно да си обяснявам с някого защо един килограм пържола е по-добър от два килограма кренвирши.
В Бусманци е равно, има бол подпочвена вода и хората се топлят без пари с термопомпи. В Бистрица без джип и снегорин си умрял. Вода няма:-( Само скала.
Казвам го от личен опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Не бих дал този съвет и на врага си! Всичко извън околовръстното особено в яката на Витоша е куца инвестиция.
Баба ми е от Бистрица и имам доста имоти там...ми не струват. Усойно, необосновано скъпо за тесни и стръмни улици.
Има локации на 10 мин пеша до метростанция, на по-ниски цени за който иска къща.
Ако искате планина то гледайте южната яка на Стара Планина. В Бистрица кокошките са си легнали, а в Локорско, Подгумер, Войняговци, Гниляне още снасят :-)))))))))))))
За мен много добра локация за къща са Абдовица, Миленков и Бусманци. В равното, в околовръстното и близо до трамвай и метро.
Пак в равното Казичене, Кривина и Враждебна също са отлична локация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Купи си в Бистрица с гледка към столицата и планината.
Баба ми е от Бистрица и имам доста имоти там...ми не струват. Усойно, необосновано скъпо за тесни и стръмни улици.
Има локации на 10 мин пеша до метростанция, на по-ниски цени за който иска къща.
Ако искате планина то гледайте южната яка на Стара Планина. В Бистрица кокошките са си легнали, а в Локорско, Подгумер, Войняговци, Гниляне още снасят :-)))))))))))))
За мен много добра локация за къща са Абдовица, Миленков и Бусманци. В равното, в околовръстното и близо до трамвай и метро.
Пак в равното Казичене, Кривина и Враждебна също са отлична локация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Така е. ние от 2017 до 2021 казвахме ли КУПУВАЙТЕ? Казвахме, но имаше един дето нашепваше на перонците; МЯУ, МЯУ, МЯУ... Още се чудя защо не те замерят с камъни???това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
кредитът се тегли обикновено за 10+г (ипотечният), а при тези цени на НИ вече са 20+г
човек трябва да е много наивен, за да си мисли, че при плаваща лихва ще го оставят на спокойствие 10-15г , че да си изплати значителна част от ипотеката лесно - това на фона на случващото се в Еврозоната, САЩ, Великобритания, Австралия, че и Китай...
сещам се рекламата за ония бързите кредити, в която един слиза и бута пари в ръцете на канарчето...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ThePawnbroker Разгледай мнениеЖивея в къща, до София и май бая съм се откъснал от реалната софийска действителност. Оня ден бях на гости в кв.Овча купел. Но не стария с панелките, който знам покрай роднини от края 80те, а някаква нова "Овча купел",с нови кооперации. Верно бях малко подпийнал и беше тъмно, ама много ми приличаше на Хургада, Египет. Тесни улички, презастроено, боклуци, кал. Никакво място за паркиране и добре, че съм с шофьор да ме "изсипе" пред блока и да не се лутам. Входа беше неугледен и подтискащ. Чак ми стана жал за хората, на които бях на гости - млади специалисти, многодетно семейство. Сетих се за моето семейство, през 80те, как се гъчкахме и гардероба разделяше стаята на две, за да се получи още една спалня, но поне на улицата беше супер и на нея израснахме в игри. Та какви 2000 евро за тея Гета , за тея кенефи ? Луда работа е това, луда.То не е луд, който яде зелника де.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеАз ви предупреждавах, а някои чакаха закъсали ипотекари:
Към момента лихвите по ипотечните кредити в България са под 3% и са по-ниски от тези в страните от еврозоната
Това се дължи на рекордно ниските нива на просрочията по жилищните кредити, които са под 1,5%. Българинът все още има възможност да обслужва вземанията си, а цената на задълженията все още е много по-ниска в сравнение със съседните страни и в Европа като цяло“, добави Кръстев
човек трябва да е много наивен, за да си мисли, че при плаваща лихва ще го оставят на спокойствие 10-15г , че да си изплати значителна част от ипотеката лесно - това на фона на случващото се в Еврозоната, САЩ, Великобритания, Австралия, че и Китай...
сещам се рекламата за ония бързите кредити, в която един слиза и бута пари в ръцете на канарчето...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз ви предупреждавах, а някои чакаха закъсали ипотекари:
Това се дължи на рекордно ниските нива на просрочията по жилищните кредити, които са под 1,5%. Българинът все още има възможност да обслужва вземанията си, а цената на задълженията все още е много по-ниска в сравнение със съседните страни и в Европа като цяло“, добави Кръстев
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар