IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    Тук както винаги всеки плямпа глупости, само аз показвам документи:
    И какво точно доказа с това? Подценяваш аудиторията, тук не са аверите от махалата, с които се надлъгвате

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Кредити за близо милион и ликвидни активи за 70к... Човече, ако това е вярно, то ти си олицетворението на финансовата неграмотност.
      виж ся, някой си е избрал да е неграмотен финансово и икономически, няма лошо.
      Друг - да живее в една стая, ама иначе има палати, и 550 РЗП в цялата страна (аз пък съм внук на Батемберг )
      Трети - да ходи до Истамбул и да види малко свят.

Скоти, хората са различни, нека има плурализъм.
      Last edited by X_Y; 13.01.2025, 11:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Като ни приемат в Еврозоната, същите индивиди, ще почнете да рутите еврото...
        Като ви приемат в еврозоната новите ви банкноти ще изгледжат така:

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Като ни приемат в Еврозоната, същите индивиди, ще почнете да рутите еврото...хахаха, верига магазини "Фантастико", вече преизчислиха фискалните си бонове в евро...пече се...
          За кво ние да го рутим това умряло гейро, бе?! То се срутва и без нас.

ХА-ХА-ХА...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

врачуваш ли
            може ли да кажеш, как ще мине живота на накавръчко
            отказа се от имотиту
            опари се в акциите
            какво го очаква в бъдеше?
            Кавръков има имоти от родителите си и не е фатално, че не е купил. Детето му няма да се върне в България.

По интересен е номера, който е направила жена му преди 10 г. Била е непочтена и е развалила едно хубаво семейство.

Коментар

Хахаха, на йота сме, за ужас на перона. Мен ми е през х..я. В 1млн. съм в тухли, а от 70К, 30 са ми в ,€, а само 10 в дълг.
              Какво стана с кредита от 80К на "изгодно" ГПР?Взе ли?

Коментар

• Тук както винаги всеки плямпа глупости, само аз показвам документи:

Коментар

Не е точно в Радомир, на 2,5км. от народното събрание е. Две къщи в един парцел. Новата е на 20г. Апартаменти в София и Бургас, магазин в София...1млн.е занижена оценка. В Радомир и на 16 км.от Радомир имам две къщи. Изчисли ти всички тези имоти.По твоя оценка. Няма да е твоят курс, 1:5 или 1:7. Отсега ти го казвам. Още много дълги години ще страдаш за съжаление.
                  Кредити за близо милион и ликвидни активи за 70к... Човече, ако това е вярно, то ти си олицетворението на финансовата неграмотност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, що па не
                    бетерчо им е казал, че има кончета
                    те са му казали, че имат милиони
                    и като джентълмени са се разбрали да си верват
                    и без да си ги показват
                    Ратко, моля ви, стига сте го цитирали тоя нещастник!
                    Всяка сериозна фирма, доказва с извлечение, колко пари има по -сметките си. Аз показах такъв документ. Ще се разровя и ще го покажа пак.
                    Аман от гладни нещастници, които никога не са купували имот.

Коментар

• Я ни покажи с какво е обезпечен умрелия ти инфлационен лев, дето с него уж си щял да се тикаш у еврозоната...
                      Май с нищо, а?!
                      Необезпечени с нищо хартиики...

Коментар

Ти усещаш ли се, че е престъпление от наказателния кодекс? За Санимирчо също питам?
                        И кое по-точно е престъпление от наказателния кодекс? - Че от няколко години борда е избушен и фалирал, ли ?
                        Last edited by X_Y; 13.01.2025, 09:17.

Коментар

Аз тогава ще отида да живея там. Разчитам да ми намериш работа.
                          няма как
                          цял живот си на държавна хранилка - никакъв шанс като не си роден италианец
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ежегодно 5 милиона туристи от цял свят посещават Пулия ...
                            храната и виното са добри
                            Аз тогава ще отида да живея там. Разчитам да ми намериш работа.

Коментар

Страхотна манипулация! Субсидират имот в умиращ район в Италия, а в Обеля, имаш възможност за работа и доходи в Европейска столица. Искрено се надявам, да сте реализирали покупката в Пулия и да разкажете, как се наслаждавате на морската панорама, без пукнат лев в джоба.хахаха
                              ежегодно 5 милиона туристи от цял свят посещават Пулия ...
                              храната и виното са добри
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

На йота, или на койота, няма да е по сегашния курс. С навъртяната инфлация сега реалния курс към еврото е 1:5 или 1:7...
                                Ти усещаш ли се, че внушенията на курса на лева спрямо еврото е престъпление от наказателния кодекс? За Санимирчо също питам?
                                Last edited by X_Y; 13.01.2025, 09:17.

Коментар

Working...
                                X