If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кредити за близо милион и ликвидни активи за 70к... Човече, ако това е вярно, то ти си олицетворението на финансовата неграмотност.
виж ся, някой си е избрал да е неграмотен финансово и икономически, няма лошо.
Друг - да живее в една стая, ама иначе има палати, и 550 РЗП в цялата страна (аз пък съм внук на Батемберг )
Трети - да ходи до Истамбул и да види малко свят.
Като ни приемат в Еврозоната, същите индивиди, ще почнете да рутите еврото...хахаха, верига магазини "Фантастико", вече преизчислиха фискалните си бонове в евро...пече се...
За кво ние да го рутим това умряло гейро, бе?! То се срутва и без нас.
ХА-ХА-ХА...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Не е точно в Радомир, на 2,5км. от народното събрание е. Две къщи в един парцел. Новата е на 20г. Апартаменти в София и Бургас, магазин в София...1млн.е занижена оценка. В Радомир и на 16 км.от Радомир имам две къщи. Изчисли ти всички тези имоти.По твоя оценка. Няма да е твоят курс, 1:5 или 1:7. Отсега ти го казвам. Още много дълги години ще страдаш за съжаление.
Кредити за близо милион и ликвидни активи за 70к... Човече, ако това е вярно, то ти си олицетворението на финансовата неграмотност.
е, що па не
бетерчо им е казал, че има кончета
те са му казали, че имат милиони
и като джентълмени са се разбрали да си верват
и без да си ги показват
Ратко, моля ви, стига сте го цитирали тоя нещастник!
Всяка сериозна фирма, доказва с извлечение, колко пари има по -сметките си. Аз показах такъв документ. Ще се разровя и ще го покажа пак.
Аман от гладни нещастници, които никога не са купували имот.
Я ни покажи с какво е обезпечен умрелия ти инфлационен лев, дето с него уж си щял да се тикаш у еврозоната...
Май с нищо, а?!
Необезпечени с нищо хартиики...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Страхотна манипулация! Субсидират имот в умиращ район в Италия, а в Обеля, имаш възможност за работа и доходи в Европейска столица. Искрено се надявам, да сте реализирали покупката в Пулия и да разкажете, как се наслаждавате на морската панорама, без пукнат лев в джоба.хахаха
ежегодно 5 милиона туристи от цял свят посещават Пулия ...
храната и виното са добри
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар