Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Жони радвам се че си добре , даже и кола имаш и дори я караш.... Това е нещо ново, макар че почти сигурно виртуално си я карал :-) Без да издребнявам , ако наистина си карал кола въобще някога в София би бил наясно, че В МОМЕНТА трафика е много лек поради отпускарският сезон , съответно паркиране и т.н. А пък да се шокираш от простотиите по улиците СЕГА и по принцип означава, че никога не си карал в София.... винаги ги е имало и разбира се не ги одобрявам / имам златен талон... язък че го премахват Аз спазвам макс възможно правилата , както и във всичко останало..../
Цифрите са такива каквито са и им е все тая дали ги харесваш или не и какви са причините зад тях, а те показват, че в София е по-изгодно финансово да се живее от Рим ... и не само от него.....има и други Европейски столици в същата ситуация.... и имотите там са много ама много по-скъпи....
За наемите...как да го напиша...Ако са приятели на баща ти не им вярвай много . При тях лъжата е нещо като добро утро.... Имаш много да учиш докато ги достигнеш / в лош смисъл/
Нататък е безсмислено щото тези 3-4К за ставащо в София са еквивалентни на 10-15К в Рим....И да не съм прочел лоша дума за Гоцето.... Видя ли как е Каблешков, а тротоара по него....С всеки ден София става по-голяма и по-добро място за живеене....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Така ли бе брокераз?
От къде пък ти дойде това прозерение? Разликата междру мен и теб е аз имам кеш а ти имаш тухли.Хайде да видим кое ще е по-ценно следващите няколко години и кой има повече място за маневри.Само гледай да не си просрочиш вноската да не останеш на сухо с оскубани коси и да се гътнеш от стрес.
https://www.facebook.com/reel/121529...?s=yWDuG2&fs=e
кеш, да те съжаляваме ли си го написал? Виж инфлацията и жалкия си кеш, мале, мале....Last edited by Bailor; 27.08.2023, 23:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти визираш само един от седемте ми имота, които са ми собствени по НА но го сравняваш със само един в чужбина, който ще го придобиеш след 40г. Няма база за сравнение. Ти си слуга, а аз господар на имотите си. Това е разликата.
От къде пък ти дойде това прозерение? Разликата междру мен и теб е аз имам кеш а ти имаш тухли.Хайде да видим кое ще е по-ценно следващите няколко години и кой има повече място за маневри.Само гледай да не си просрочиш вноската да не останеш на сухо с оскубани коси и да се гътнеш от стрес.
Коментар
-
Не се ядосвай притежавам имот и нека ти дам джокер не е в БГ и цената винаги ще му е висока, защо ли ?
Ами защото не е преправян панел.А да направиш от кухнята спалня и от тераса да направиш баня голяма гордост ли е или е цигания ?
Но ти си мислиш че може да искаш да го шитнеш на някой обитак за 500 бона и да си най-хитрия е ще те разочаровам няма го тоя филм.
И не не си милионер а си хайде да не казвам какъв
Но не се нареждай сред успелите защото си смешен и не можеш ти и останалите брокерази защото гащите са ви кафеви отдолу
Коментар
-
Не се ядосвай, вярвай в прераждането и ще притежаваш имот.
Ами защото не е преправян панел.А да направиш от кухнята спалня и от тераса да направиш баня голяма гордост ли е или е цигания ?
Но ти си мислиш че може да искаш да го шитнеш на някой обитак за 500 бона и да си най-хитрия е ще те разочаровам няма го тоя филм.
Не си милионер а си хайде да не казвам какъв
И не се нареждай сред успелите, смешен си а не можеш ти и останалите брокерази защото гащите са ви кафеви отдолуLast edited by AMG2023; 27.08.2023, 22:29.
Коментар
-
Хахаха, този ще ме спука от смях типичен брокер, направил от студио цяла къща и яде пържена сланина с 5 филии хляб от някаква баничарница за 60лв, но е милионер на акъл...
Голяма гордост няма щоLast edited by RUBLA; 27.08.2023, 23:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
"Лорд" с потребителски кредит???? То па кое ни е наред, че и тва да е.
ПП Всеки здравомислещ човек, ще отсъди кой е измислен герой от приказките.Last edited by Bailor; 27.08.2023, 22:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Реално е двустаен, хол и отделна стая с усвоена тераса и санитарен възел. По новите стандарти е двустаен от всякъде. Щом е в ултрацентъра на даун тауна, нямам никакви притеснения за цените.
Гледай с доходите какво се случва и се притеснявай за перонообитателите, излишно е да се притесняваш за хората, които вече са придобили имот, те само се наслаждават и не гледат цени, които вече отдавна са преборили.
Голяма гордост няма що
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
"Лорд" с потребителски кредит???? То па кое ни е наред, че и тва да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЛорде, в Бургас не беше 1 стаен, щото 100 евро отлетяха посока Юг като щъркелите, нали ти обещах? -
[ATTACH=CONFIG]n4107305[/ATTACH]
Гледай с доходите какво се случва и се притеснявай за перонообитателите, излишно е да се притесняваш за хората, които вече са придобили имот, те само се наслаждават и не гледат цени, които вече отдавна са преборили.
Коментар
-
Ако приемем, което си е истина по дефолт, че имота е цвете, а дефлацията лайно, то е видно кой къде каца и в кое е истината
Доходите се оказа, че догонват цените на имотите за огромно съжаление и ужасяваща изненада на смъквачите. Ако само ти постна стат, колко ми е намаляла месечната вноска по по потребителския от пролетта на 21-ва до сега за последната ми покупка, като % от дохода, дали няма да се депресираш, как си лъгал виртуалните ти студенти? А, брокеразино.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЛорде, може да ги ползваш за калкулатора -
[ATTACH=CONFIG]n4107303[/ATTACH]
Коментар
Коментар