IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Реално е двустаен, хол и отделна стая с усвоена тераса и санитарен възел. По новите стандарти е двустаен от всякъде. Щом е в ултрацентъра на даун тауна, нямам никакви притеснения за цените.
    Гледай с доходите какво се случва и се притеснявай за перонообитателите, излишно е да се притесняваш за хората, които вече са придобили имот, те само се наслаждават и не гледат цени, които вече отдавна са преборили.
    Бах този Бургас станал като Маями? Какви ултрацентрове в град, където всичко важно е на пешеходно разстояние?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Жони радвам се че си добре , даже и кола имаш и дори я караш.... Това е нещо ново, макар че почти сигурно виртуално си я карал :-) Без да издребнявам , ако наистина си карал кола въобще някога в София би бил наясно, че В МОМЕНТА трафика е много лек поради отпускарският сезон , съответно паркиране и т.н. А пък да се шокираш от простотиите по улиците СЕГА и по принцип означава, че никога не си карал в София.... винаги ги е имало и разбира се не ги одобрявам / имам златен талон... язък че го премахват Аз спазвам макс възможно правилата , както и във всичко останало..../
      Цифрите са такива каквито са и им е все тая дали ги харесваш или не и какви са причините зад тях, а те показват, че в София е по-изгодно финансово да се живее от Рим ... и не само от него.....има и други Европейски столици в същата ситуация.... и имотите там са много ама много по-скъпи....
      За наемите...как да го напиша...Ако са приятели на баща ти не им вярвай много . При тях лъжата е нещо като добро утро.... Имаш много да учиш докато ги достигнеш / в лош смисъл/
      Нататък е безсмислено щото тези 3-4К за ставащо в София са еквивалентни на 10-15К в Рим....И да не съм прочел лоша дума за Гоцето.... Видя ли как е Каблешков, а тротоара по него....С всеки ден София става по-голяма и по-добро място за живеене....:-)
      Вярно е, но като за Балканския полуостров. Наистина се вижда голяма промяна в София в сравнение с да кажем преди 15 години. Но като инфраструктура - пътища, тротоари сме конкуренция само на Белград, ама той печели заради водата. Праховото замърсяване е кошмарно и навсякъде - колата ми е в малка улица и е цялата в прах... Самият факт, че се хвалите с тротоара на Каблешков сочи и малките ни очаквания към инфраструктурата. Разбираемо след като 50% от живеещите в столицата нямат здрави тротоари около сградите, в които живеят. Така, че - да, като за балканска държава, София се развива добре. Сравнения с Рим са в категорията на вицове за полицаи (ДС ченгета).

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Така ли бе брокераз?
        От къде пък ти дойде това прозерение? Разликата междру мен и теб е аз имам кеш а ти имаш тухли.Хайде да видим кое ще е по-ценно следващите няколко години и кой има повече място за маневри.Само гледай да не си просрочиш вноската да не останеш на сухо с оскубани коси и да се гътнеш от стрес.
        хахахахаха кеш, това е най-обезценяващото се нещо в живота, което дори можеш да си представиш. Смешник, аз от две години инвестирам в много по-доходни инструменти.

https://www.facebook.com/reel/121529...?s=yWDuG2&fs=e
        кеш, да те съжаляваме ли си го написал? Виж инфлацията и жалкия си кеш, мале, мале....
        Last edited by Bailor; 27.08.2023, 23:04.

Коментар

Ти визираш само един от седемте ми имота, които са ми собствени по НА но го сравняваш със само един в чужбина, който ще го придобиеш след 40г. Няма база за сравнение. Ти си слуга, а аз господар на имотите си. Това е разликата.
          Така ли...?
          От къде пък ти дойде това прозерение? Разликата междру мен и теб е аз имам кеш а ти имаш тухли.Хайде да видим кое ще е по-ценно следващите няколко години и кой има повече място за маневри.Само гледай да не си просрочиш вноската да не останеш на сухо с оскубани коси и да се гътнеш от стрес.
          Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 23:03. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Не се ядосвай притежавам имот и нека ти дам джокер не е в БГ и цената винаги ще му е висока, защо ли ?
            Ами защото не е преправян панел.А да направиш от кухнята спалня и от тераса да направиш баня голяма гордост ли е или е цигания ?
            Но ти си мислиш че може да искаш да го шитнеш на някой обитак за 500 бона и да си най-хитрия е ще те разочаровам няма го тоя филм.
            И не не си милионер а си хайде да не казвам какъв
            Но не се нареждай сред успелите защото си смешен и не можеш ти и останалите брокерази защото гащите са ви кафеви отдолу
            Ти визираш само един от седемте ми имота, които са ми собствени по НА но го сравняваш със само един в чужбина, който ще го придобиеш след 40г. Няма база за сравнение. Ти си слуга, а аз господар на имотите си. Това е разликата.

Коментар

Не се ядосвай, вярвай в прераждането и ще притежаваш имот.
              Не се ядосвай притежавам имот и нека ти дам джокер не е в БГ и цената винаги ще му е висока, защо ли ?
              Ами защото не е преправян панел.А да направиш от кухнята спалня и от тераса да направиш баня голяма гордост ли е или е цигания ?
              Но ти си мислиш че може да искаш да го шитнеш на някой обитак за 500 бона и да си най-хитрия е ще те разочаровам няма го тоя филм.
              Не си милионер а си хайде да не казвам какъв
              И не се нареждай сред успелите, смешен си а не можеш ти и останалите брокерази защото гащите са ви кафеви отдолу
              Last edited by AMG2023; 27.08.2023, 22:29.

Коментар

Хахаха, този ще ме спука от смях типичен брокер, направил от студио цяла къща и яде пържена сланина с 5 филии хляб от някаква баничарница за 60лв, но е милионер на акъл...
                Голяма гордост няма що
                Не се ядосвай, вярвай в прераждането и ще притежаваш имот.
                Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 23:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

"Лорд" с потребителски кредит???? То па кое ни е наред, че и тва да е.
                  Е, то не всеки от наемателче в панелка в Люлин5, може да възкръсне, като Феникс от пепелта и да стане биткойн милионер и освен да купи в бетонното гробище манастирски ливади "лукс апарт", да има и десетки хилядарки месечен приход...това и Пепеляшка не го може, изгубил си си пантофката някъде.

ПП Всеки здравомислещ човек, ще отсъди кой е измислен герой от приказките.
                  Last edited by Bailor; 27.08.2023, 22:17.

Коментар

Реално е двустаен, хол и отделна стая с усвоена тераса и санитарен възел. По новите стандарти е двустаен от всякъде. Щом е в ултрацентъра на даун тауна, нямам никакви притеснения за цените.
                    Гледай с доходите какво се случва и се притеснявай за перонообитателите, излишно е да се притесняваш за хората, които вече са придобили имот, те само се наслаждават и не гледат цени, които вече отдавна са преборили.
                    Хахаха, този ще ме спука от смях типичен брокер направил от студио цяла къща и яде пържена сланина с 5 филии хляб от някаква баничарница за 60лв, но е милионер на акъл...
                    Голяма гордост няма що
                    Last edited by RUBLA; 27.08.2023, 23:05. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Колегата Юли /Толкин/, отдавна ме увещава да купя поне 10 апартамента с ипотеки. Той е купил 50. Аз, обаче от 2021г. не се интересувам от недвижими имоти, а и се опасявам, че лихвите ще растат.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                        Лорде, в Бургас не беше 1 стаен, щото 100 евро отлетяха посока Юг като щъркелите, нали ти обещах? -
                        [ATTACH=CONFIG]n4107305[/ATTACH]

Коментар

Ако приемем, което си е истина по дефолт, че имота е цвете, а дефлацията лайно, то е видно кой къде каца и в кое е истината

Доходите се оказа, че догонват цените на имотите за огромно съжаление и ужасяваща изненада на смъквачите. Ако само ти постна стат, колко ми е намаляла месечната вноска по по потребителския от пролетта на 21-ва до сега за последната ми покупка, като % от дохода, дали няма да се депресираш, как си лъгал виртуалните ти студенти? А, брокеразино.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                            Лорде, може да ги ползваш за калкулатора -

[ATTACH=CONFIG]n4107303[/ATTACH]
                            Моят е двустаен, преустроен на тристаен, по новите стандарти от всякъде е тристаен. Тези флуктуации не ме интересуват изобщо, аз от 94-та го владея и притежавам.Смятай колко се е изплатил. Дъщерята е реален владетел, аз съм само собственик по документи, затова съм bailor. Тя се радва, че, съм й осигурил жилище, аз се радвам, че хем учи висше, хем работи под 20. Дай Боже и за теб да е така!

Коментар

• Лорде, в Бургас не беше 1 стаен, щото 100 евро отлетяха посока Юг като щъркелите, нали ти обещах? -
                              Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	46.4 КБ
ID:	4107305

Коментар

• Лорде, може да ги ползваш за калкулатора -

Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	48.7 КБ
ID:	4107303