Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Invmert; 25.10.2023, 22:05.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНа дъщеря ми заплатата я качиха на 1800, след 4 месеца стаж, + много екстра деи, тя лепи 2500. Пикла на 20, брато е инженер и трудно лепи 5
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениене се отнася за накавръчко, защото ми е приятел и ще ми каже как да инвестирам с леи вромунски ценни книжа
Възможен е спад в цените на недвижимите имоти в малките градове, но не и в София
Експерти предвиждат стабилен пазар на имотите у нас
"Според Бочев в момента има огромно количество строежи, които се реализират още на зелено. Тези сделки не се отразяват в Агенцията по вписванията, защото има продажби, но се вписват, когато бъдат изповядани, а това е година-година и половина или две от реалното сключване на сделката."
Отделно от това, в бройката ипотеки, не знаем колко са тези които са подновени на 10тата година, и броят на тези които ипотекират личен имот за пари.
Скоро ще е, ей го къде е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
защото купуват с кеш
от година и кусур ги плашите хората с тия нови лихви
и те вече са си направили сметката на високи лихви
мяу пак се отлага
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениене се отнася за накавръчко, защото ми е приятел и ще ми каже как да инвестирам с леи вромунски ценни книжа
Възможен е спад в цените на недвижимите имоти в малките градове, но не и в София
Експерти предвиждат стабилен пазар на имотите у нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
защото купуват е кеш
мяу пак се отлагатримесечие продажби общо.ипотеки % 2017Q3 6300 4420 70.16 2018Q3 9106 4714 51.77 2019Q3 6874 3783 55.03 2020Q3 6969 3504 50.28 2021Q3 8732 4378 50.14 2022Q3 7402 4445 60.05 2023Q3 7001 4253 60.75
конкретно за трето тримесечие в София - 'спасението на кеша' е било най-активно 2020-21-ва
като икономиС си направи изводите сам
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
не се отнася за накавръчко, защото ми е приятел и ще ми каже как да инвестирам с леи вромунски ценни книжа
Експерти предвиждат стабилен пазар на имотите у наспрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
супер са условията в момента (не съм гледал скоро, но вероятно имаме един от най-ниските лихви по ипотечен в света), но защо има спад и при ипотеките
ами като стане 3.61 или 4.61 - тогава какво?
мяу пак се отлагаLast edited by ratten; 25.10.2023, 21:26.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да удрят ипотеките,пазара от това има нужда
не бяхме ли приятелиLast edited by ratten; 25.10.2023, 21:25.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
2.61%
страшен удар!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
2.61%
страшен удар!
ами като стане 3.61 или 4.61 - тогава какво?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да удрят ипотеките,пазара от това има нужда
страшен удар!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Кредити за домакинствата
През септември средният лихвен процент по заемите за потребление в левове намалява в сравнение с август с 0,07 пр. п. до 8,59%, но отбелязва годишен ръст с 0,36 пр. п.
При жилищните кредити в левове средният лихвен процент нараства на месечна база с 0,04 пр. п. до 2,61%, а за година повишението е с 0,14 пр. п.
Коментар
Коментар