IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
    Такааа, нека да видим дали има спад на цените. Ами няма.
    Иди извърши една реална сделка и ще разбереш има ли, няма ли спад

А този ригнат сайт с 70-80% фалшиви/повтарящи се обяви абсолютно нищо не доказва,неколкократно бе казвано,даже и хора ИТ-та му бяха написали бъговете.Цяла страница

Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
    Знам че ти звучи извънземно, но...ти гледай в центъра на селото да купиш да не си на баира, нещо от сорта. С отдаване не се занимавай, няма да ти се получи.
    ???
    Last edited by RUBLA; 11.11.2023, 14:11. Причина: Не е по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
      Такааа, нека да видим дали има спад на цените. Ами няма. Цяло лято с Купата, ви пишехме ,че след септември цената на кв.м. ще мине трайно 1900 € на кв.м. ,а тук ни пишехте ,че ще има спад . Няма и цената вече е трайно над 1900 € по кавръковата справка. Сега въпроса е кога ще прескочи трайно 2000 €. Ето :

Резултат от Вашето търсене на:
      Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
      Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 139581 euro
      Средна цена на кв.м: 1931 euro.
      А когато падне под 1900 защо не качваш справката ?
      Имаше такива нива последните месец ,два ?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

ХАхахаа
        Моите седем в центъра ги давам през 2 фирми,а останалите сам.АКо искаш да ти дам телефона ,доволен съм от момчетата
        Знам че ти звучи извънземно, но...ти гледай в центъра на селото да купиш да не си на баира, нещо от сорта. С отдаване не се занимавай, няма да ти се получи.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Такааа, нека да видим дали има спад на цените. Ами няма. Цяло лято с Купата, ви пишехме ,че след септември цената на кв.м. ще мине трайно 1900 € на кв.м. ,а тук ни пишехте ,че ще има спад . Няма и цената вече е трайно над 1900 € по кавръковата справка. Сега въпроса е кога ще прескочи трайно 2000 €. Ето :

Резултат от Вашето търсене на:
          Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
          Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 139581 euro
          Средна цена на кв.м: 1931 euro.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Починете си малко бре!
            Туй дробине да не е за един ден!
            От сабахлян сте я подкарали пърцуцата!
            Събота е.Цяла седмица е гърбил като магаре по обектите,сега със ставането си е сипал.
            И иначе били дългосрочни "инвеститори" и не им пукало за движенията на цените
            И толкова реване за 5-10%(с уговорки и -20,-30%) спад досега .Представям си другата година на -40,-50% какво ще е
            Last edited by petrg5s; 11.11.2023, 13:19.

Коментар

• Да слушаш брокери, какво обясняват за пазара, е като да викнеш касапин да обяснява на прасетата, какво се случва в кланицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                В момента много хора си мислят, че имотният пазар тръгва надолу, но това не е така - той е във вихъра си. Постоянно се купува и продава, обясни той.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...e-tvoe-1891981
                Починете си малко бре!

Туй дробине да не е за един ден!

От сабахлян сте я подкарали пърцуцата!

пп
                Хората вече правели не по 2, а по 6 огледа преди да набият 300 хил. в 30 кубика бетон - и "пазарът бил във вихъра си", разбираш ли! - хехехехе

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  В момента много хора си мислят, че имотният пазар тръгва надолу, но това не е така - той е във вихъра си. Постоянно се купува и продава, обясни той.

"Това каза пред "Фокус" брокерът на недвижими имоти Александър Мачев."

Ката удавник за сламка се хващаш на такива евтини манипулации. Няма лошо, надеждата умира последна.

Коментар

• В момента много хора си мислят, че имотният пазар тръгва надолу, но това не е така - той е във вихъра си. Постоянно се купува и продава, обясни той.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

грях, не грях, умирам от смях
                      Ох, аз също се разсмях много Чудесен виц !

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Всеки има разбирания за каките и живота, моите за жените са по-различни от твоите и на таралежа. Това не е упрек просто хората са различни. Но от поведението и отношението към жените може да се заключи доста за един мъж. Познавам достатъчно количество заможни хора, и няма никъде подобен профил като жонката. Най-близкото са изнервени мафьоти останали от 90-те и тук там някой по-млад който има гръб, те са постоянно гневни и нестабилни, незадоволени от живота. Проблема с жонката е, че очевидно много хора му се връзват на лъжите и след като говори 4-5 години за въображемите си възможности вие му вярвате. А всъщност това са елементарни лъжи в които съм го хващал много пъти и той и за това ме е блокирал. Жонката по-скоро има профил на социопат, от там и приемането на жените(каките) като вещи и съотвено липсата на комуникация и внимание от тях и развинтеното въображение.
                        Аз също си измислях по подобен начин и страдах от липса на женско внимание като бях пубер на 13-16. Да си измслям и лъжа продължи до около 20.
                        Да ти кажа, че Джонката е прав за жените и нещата, които вършат. На базата на многото срещи, на които е ходил и са му правили номера.

Иначе е умен, работи му мозъка. Но си прав, че лъже.

Преди малко направих страхотна баница и я пробвах. След няколко опита нещата винаги стават супер, Не говоря само за гозбите.
                        Last edited by Evgo; 11.11.2023, 10:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

ХАхахаа
                          Моите седем в центъра ги давам през 2 фирми,а останалите сам.АКо искаш да ти дам телефона ,доволен съм от момчетата

грях, не грях, умирам от смях
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                            без да инвестираш винаги води до един и същи резултат
                            Е, ти като "инвестира" в UK100 какво стана ? опари се с 2 бързи фалита
                            Ето ти да се учиш ,че си много неук.Други данни не ти трябват

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                              Лев в докторската краткосрочно ли отдаваш? някой се занимава на комисион или ти си се разправяш
                              Имам три в широкият център и един брокер ми предлага да ги вземе да ги рентира през букинга но още се чудя дали има смисъл или да си дремат на дългосрочни наеми
                              ХАхахаа

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Всъщност е много повече от 1% и това е без таксите които за сметки на юридически лица са много по-високи.
                                Добре, за да не говоря без да съм сигурен в понеделник ще проверя и кажа колко точно ме таксува револют за обмена, където дори не плащам такси. Ще съм силно изненадан ако е над 1% дори и с техния прецакан курс.

Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Кое реално изражение визираш на Турция? Опитваш се да използваш много и сложни думи и е добре поне фракция от тях да разбираш.
                                Той Брейка го каза с по-прости думи, но и с повече мъдрост от мен: "от цървул не можеш да станеш трандафор".

Последните тенденции в растежа на икономиките, индустриалната продукция, безработицата и бюджетния дефицит дори няма да ги коментирам. Там разликите са фрапантни. Единствено споделям една обобщаваща графика от световната банка. Забележи от влизането ни в ЕС как се изменя тенденцията.

Коментар

Working...
                                X