Първоначално изпратено от kinyalo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
В момента нямам кеш за един апарт на Джонката, освен за Априлци щото накупих доста покупки, но ако паднат цените и аз съм ок ще оферирам предложение един ДС имотец на Джонката. Ама той Вазов като замина не знам кво ще ми предложи. Крие в ръкава той други непоказвани имоти.
все ще излезе нещопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
ратко, тука много се съмнявам. Виж, че наследилите имот, рязко забравят мечите прогнози, и в думите им бързо изплуват термини като "пазарна цена", "липса на платежоспосоност у купувачите" и т.н. Такава светкавична трансформация във възгледите, трябва да бъде изучавана задължително в психологията.
другите като го видели, веднага го набили. то ги изчакало да се отдалечат започнало да си мърмори
- какво нещо, от 10 минути съм бял и вече ги мразя негритепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
него мечето ще го вземе
аз искам гаражите и ремонтираната вила
а таралежа, понеже е хай ти, ще се задоволи с виртуалния във вазов
недей и ти сега като накавръчко,
само ще чакаш излишно за да направиш още по-големи дискаунтиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
ратко, тука много се съмнявам. Виж, че наследилите имот, рязко забравят мечите прогнози, и в думите им бързо изплуват термини като "пазарна цена", "липса на платежоспосоност у купувачите" и т.н. Такава светкавична трансформация във възгледите, трябва да бъде изучавана задължително в психологията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.posoki.com/golemi-trevog...red-realistimo
Големи тревоги за българския имотен пазар според Реалистимо !
След пиковите 2020 и 2021 г. в края на 2022 г. състоянието на пазара на недвижимите имоти у нас започна да се нормализира, макар и бавно. Започна спад в броя на изповяданите сделки, който обаче доведе до нова мрачна прогноза – тази за рецесия. В големите градове спадът на сделките е трайна тенденция според Реалистимо
В София за периода юли-септември 2023 г. са изповядани 7001 имотни сделки, в Пловдив – 3582. За Варна и Бургас цифрите са съответно 3657 и 1931 сделки. С изключение на Бургас, където за третото тримесечие са реализирани с около 200 сделки повече, в останалите три водещи пазари в страната спадът е значителен спрямо периода април – юни, когато в София са изповядани 8615, в Пловдив – 4175, а във Варна – 3792 сделки. Забелязва се активизиране на наемите. Например пазарът за наеми в София става все по-активен поради по-високите продажни цени и недостига на предлагане на жилища. Много семейства решават да наемат апартамент и докато търсят изгоден имот за покупка. Ако все пак решат да се насочат към покупка, то двустайните и тристайните апартаменти са за предпочитане според сайта за недвижими имоти Реалистимо. Софиянци все по-често се насочват към тристайни жилища, макар че двустайните да са все още по-търсени.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
него мечето ще го вземе
само ще чакаш излишно за да направиш още по-големи дискаунти
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.posoki.com/golemi-trevog...red-realistimo
Големи тревоги за българския имотен пазар според Реалистимо !
След пиковите 2020 и 2021 г. в края на 2022 г. състоянието на пазара на недвижимите имоти у нас започна да се нормализира, макар и бавно. Започна спад в броя на изповяданите сделки, който обаче доведе до нова мрачна прогноза – тази за рецесия. В големите градове спадът на сделките е трайна тенденция според Реалистимо
В София за периода юли-септември 2023 г. са изповядани 7001 имотни сделки, в Пловдив – 3582. За Варна и Бургас цифрите са съответно 3657 и 1931 сделки. С изключение на Бургас, където за третото тримесечие са реализирани с около 200 сделки повече, в останалите три водещи пазари в страната спадът е значителен спрямо периода април – юни, когато в София са изповядани 8615, в Пловдив – 4175, а във Варна – 3792 сделки. Забелязва се активизиране на наемите. Например пазарът за наеми в София става все по-активен поради по-високите продажни цени и недостига на предлагане на жилища. Много семейства решават да наемат апартамент и докато търсят изгоден имот за покупка. Ако все пак решат да се насочат към покупка, то двустайните и тристайните апартаменти са за предпочитане според сайта за недвижими имоти Реалистимо. Софиянци все по-често се насочват към тристайни жилища, макар че двустайните да са все още по-търсени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
.... са били преди 20-30 години. Сега има поне по 2 наследствени апартамента празни на калпак. За какви наеми бленуваш, не те знам (не че ти имаш нещо за отдаване де).Last edited by bulgarian lev; 30.11.2023, 17:41.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Ще трябва да продадеш 7-8 маломерки, за да го докараш до пазарната цена на първия ДС кофтор. Не си струва, гледай си наемателчетата.
само ще чакаш излишно за да направиш още по-големи дискаунтипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
ДС-то вече ме уреди - дебела папка с имоти/актове, които ти не поиска да видиш на срещата.
За парите - твоя кофтор в Оброчище го купувам точно с две брутни заплати.
Ако имах време и още кинти щях да изкупя де що мога в района.Last edited by bulgarian lev; 30.11.2023, 17:37.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
ако сега не продадеш ненужните коптори, после ще е късно
дай тука един списък с дс притежанията и да знаеш, че аз съм с предимство
Коментар
-
Доколкото имам спомен на коментарите от миналата година, че държи солидно количество акции на BASF. Мисля, че сега е идеалният момент за едно прекрасно допълване на почти 50% дискаунт и 8% дивидентна доходност. Предполагам, че и Кавръчко би се пуснал, но там трябва първо ментора да освободи амбреажа, гарантирайки безрисковата инвестиция.
ненужните коптори, които носят само разходи са на ол тайм хай, чака ги пързалката
басф е най-вероятно на дъно и оттук само небето е лимит
а с 8% доходност не може да се похвали и най-самохвалния хазяин
на място на джонката, вече щях да ровя в папката с актоветепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
ако продаде на справедлива цена ще си спести много разходи
а с парите ще купи още от любимите си акции
не виждам смисъл да се бави излишно
и после, като накавръчко да прави големи дискаунти,
но без резултат
- 2 Харесвания
Коментар
-
А така, бързо трябва да се действа. Обикновено наследниците са силно нетърпеливи и искат светкавично да вложат неправилно инвестираните пари на родителите си.
а с парите ще купи още от любимите си акции
не виждам смисъл да се бави излишно
и после, като накавръчко да прави големи дискаунти,
но без резултатпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар