If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-страдащ от липса на внимание човек не бях засичал?
Хахаха, в неимоверна грешка си. Изобщо не търся внимание от квартироглави неандерталци, които си изкривяват мненията, само поради простата причина, че имотите в Столицата, са им много скъпи и недостъпни. Внимание от подобни пропаднали в блатото типове да търся, не ме разсмивай!
ще се почешат тук там, па ще им бият ключа и ще чакат
а тонкините последователи има да се чудят, как да излизат от оная инвестиция между гробищата и линията
ЧСИ ли ще чакат.
Данък 50% отгоре (и това е малко).
Па ако и ги КОНФИСКУВАТ (кво ли да измисли ДС отроче) за 10г.
Ама какво ли могат да я правят простотията ШЗ.
За тонкин и глупаците покрай него - онез нямат трица у гъзица, той и гуруто толкоз
Аз ли даскалчо? Ами някой ме пита и аз просто отговарям. Теб това защо толкова те тревожи? Може би, защото те направих за смях с твоите смешни твърдения за дефлация и понеже си твърде олекнал, като анализатор, сега не пропускаш да ми гониш гарез. Истината е, че ако аз ти бях работодател и в циганската махала на Долни Цибър нямаше да ти позволя да преподаваш и с години да подвеждаш хората.
демографията е трагична и няма да устискаме толкова много
догодина доста народ ще се почесва какво да прави едни инвестиционни имоти на които плаща ипотека и трябва да довършва, а пазарът е замрял
не визирам твоите маломерки... има достатъчно последователи на Тонкин, които действат с размах и амбиция
ще се почешат тук там, па ще им бият ключа и ще чакат
а тонкините последователи има да се чудят, как да излизат от оная инвестиция между гробищата и линията
догодина доста народ ще се почесва какво да прави едни инвестиционни имоти на които плаща ипотека и трябва да довършва, а пазарът е замрял
не визирам твоите маломерки... има достатъчно последователи на Тонкин, които действат с размах и амбиция
+1
Не знам какво ще ги правят скъпите инвестиционни имоти в полите на Витоша?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Някой колега има ли представа, ако започнеш работа, като стругаро-фрезист в Австрия на трудов договор, какво самоучастие ще му е нужно за закупуване на едностайка във Виена до 15 г. изплащане на ипотека? Джонка? За бецирк около Шьонбрун, далеч от идеалния център.
Коментар