Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 12.11.2023, 23:52.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Те, повечето са роми и арменци, не са бледолики българи.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и колко се връзва доходността?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не е вярно. Тази която съм взел е в момента към 2800-3000.
при ЗЗ също има предел и слаба година мъчи доста арендатори.
това, което шареха миналата година пролетта не е това което ще шарят сега.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Земеделската земя е друга бира.И аз взех по 120 лв на декар.Даже бях учуден защото миналата година дадоха по 70. Арендатора ме оферира да му я продам по 3000лв. ама засега изчаквам.
препоръка е
Коментар
-
Те, повечето са роми и арменци, не са бледолики българи.
само да се изнасят към рая на земята швабистан, швеция, франция и къде им е кеф
препоръка е
Коментар
-
И със земята, и с имотите. Земеделската земя by the way удря 4 К лва декара вече в СИ България. Аз наддадох 100 лв на дка и купих от мой познат на когото местните дерибеи щяха да му я лапнат за 1000 лв и той я даде на мен. Дали не съм спечелил? А дали няма още да спечеля. В Плевенско вземам от бащината си земя 120 лв - онзи ден ги взех. Това е положението.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
а колко българи са предпочели да живеят и отглеждат децата си в Германия
ако погледнеш и средна възраст пак няма да е добре резултатът.
според дойче веле
виж там по радио ереван какво казватпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тази дето си я взел за 1100 си я смятай около 2000-2500Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Къде видя да твърдя че съм инвеститор в имоти?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В Пловдив по централните улици са предимно шведи - затова си чул и небългарска реч. Това е един от най-циганските градове в БГ, а не беше така преди.
Иначе - обратно към 1500/квадрат в Докторска за отрицателно време. Това ще бъде "изравняването". Просто забрави дългосрочно имот в тая беднотия да струва повече от 10%-20% от идентичен имот в големите европейски столици. То и няма икономическа логика да струва повече, при огромната ножица, която се е отворила. София изостава с много бързи темпове от Запада, а с тези джендъри, които се набутаха във властта неканени, с 15% от гласовете, положението ще бъде още по-трагично. Идеята на западните господари е България да бъде унищожена - и засега се справят много успешно със задачата.
Предстои дълъг цикъл на високи лихви и свита парична политика, цялата тази спекулативна ценова компонента (която в момента е 2/3 от общата цена) ще бъде изтрита на 100%. Ще остане "фундаментът", а той е максимум 15 годишни наема при лихви от 4%-5%.Last edited by bulgarian lev; 12.11.2023, 23:32.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И със земята, и с имотите. Земеделската земя by the way удря 4 К лва декара вече в СИ България. Аз наддадох 100 лв на дка и купих от мой познат на когото местните дерибеи щяха да му я лапнат за 1000 лв и той я даде на мен. Дали не съм спечелил? А дали няма още да спечеля. В Плевенско вземам от бащината си земя 120 лв - онзи ден ги взех. Това е положението.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Е, защо търсеше там на зелено и пак ти се досвидя цената и то преди поскъпването!!!
Коментар
-
Това да има къде да живееш, какъв инвеститор си в имоти? Хахахаха, ами нали ти трябват поне няколко НА, за да имаш право да пишеш тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
със земята ли?Last edited by bulgarian lev; 12.11.2023, 23:24.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар