If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Видях - надценено 3 пъти. Облигацийките като почнат скоро да дават 3% доходност ще ви видя тогава.
Тоз/тези с търга за 7К€ са помислили и за облигациики, купува се през компании, Джони, избягва се/ връща се ДДС, я накарай Маверик да ти намери собственика. Ще мине през трима най-малко. Ей, пари имаш за 5 апарта в Берлин, само един в Сф захлупи и не разбра как купуват богатите.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Не, по-добра му е локацията. Свобода квартала. Но е продал...и купил на жена си на името в Израел.
Извини ме, Пачанга, вероятно бъркам и средствата от кв. Свобода са използвани за други цели.
Не, по-добра му е локацията. Свобода квартала. Но е продал...и купил на жена си на името в Израел.
Извини ме, Пачанга, вероятно бъркам и средствата от кв. Свобода са използвани за други цели.
Излагаш се , повече се напъни поне да оправдаеш комплексираността си . Всички знаем ,че можеш повече . "Изненадващо" да се притекат на помощ останалите първенци сега .
Когато цената на това дето търся стане колкото едногодишния ми нетен доход (дали ще падне цената или ще ми се качи доходът ми е все тая), може и да го купя. На толкова труд от моя страна оценявам апартамент в София - 1 година макс. В момента долу-горе мога да купя четиристаен в Гоцето с тези пари, за Южен Парк ми трябва още малко ROE.
Виж колко много пари изкарваш и се оплакваш от цените на имотите, а пък аз напоследък нищо. В същото време ти живееш в гарсониера под наем, а пък аз в апарт построен по поръчка/нуждите ми.
От друга страна ти ще оставиш милионите на кучета ли беше, а пък аз малкото тухли на децата ми ако оцелеят след насипното сирене :-))))
Бирарията 1857 с братята Прошек е култова. Скъпичко е, аз обичам бира, яко. А тревата с пармезан например ми стига само докато се правя че ям здравословно. Не е ли мръвка яка зарежи ти хубавата храна. Трябва ми 400 гр месо или риба
В такъв случай - Банкович. Ако имаш повечко време - направо мини границата и отскочи до Сърбия. Истинското месо е там. Вешалица към кило за под 1000 динара (17 лева). За мезе на сръбска ракия - паприка у павлаци. Уникално е.
Учудващо изгоден ресторант е за локацията, сградата и интериора. Околните заведения (напр. 1857) са ценово едни 50% нагоре.
Бирарията 1857 с братята Прошек е култова. Скъпичко е, аз обичам бира, яко. А тревата с пармезан например ми стига само докато се правя че ям здравословно. Не е ли мръвка яка зарежи ти хубавата храна. Трябва ми 400 гр месо или риба
Ми не, явно това си очаквал като отговор...
Тогава т.н. тухли ще станат все "по-скъпи" в очите на хората, ама през това време ресурсите изобщо не порастнаха в пъти (т.е., това което си мислите че имате, се изнизва праз ресурсите)
На какво се отопляваш...?
Явно не си схванал иронията , пояснявам ,стремежа ще е всеки да е инвеститур у имотиту ,тако во веки веков ! Но първенците ще са малцина, част от тези малцина са наши светли юзери пишещи неуморно ден и нощ , дни ,месеци ,години !
Щастливеца го пробвах още когато го откриха преди 4-5 години. А преди три дни случайно и Търновския пробвах. Браво, Джони, харесваш ми...цените са народни.
Учудващо изгоден ресторант е за локацията, сградата и интериора. Околните заведения (напр. 1857) са ценово едни 50% нагоре.
Коментар