If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
БайЛоров, ама много ги разбираш нещата.
Странно защо в централата на Ауди още не са привикали експерт-инвеститор като теб, да им обясниш, че няма смисъл да си хабят времето и производствените мощности да произвеждат нови ламарини А8, по-добре да си вложат парите в маломерни тухлени кутии, в които ще живеят дълги години...
Ааа, той вече я натръшка в централата на Ауди!
Оправил ги е!
Ся оправя и другите поред.
пп
Гледам вчера цял ден е давал караул в темата на ямболско кафе (с ракия) - по подобие на ирландското!
Абе аз познавам един в Ляолин. Живее в гарсониера с майка си, а кара ФЕРАРИ430
Да, топ гъзарите ги взимат за $50,000 от американските търгове. Ако са удавени и миришат на тиня, може и по-евтино. Ама твоя познат не е изчислил, че момата след като се качи в колата, трябва да има къде да я закара
Ми скъпо е. Как си представяш, човек, който кара кола за 250 000 лв да живее в тва WC от 50 кв ?
Хората, които карат коли за 250к, живеят в жилища, които струват поне 1 млн евро.
Абе аз познавам един в Ляолин. Живее в гарсониера с майка си, а кара ФЕРАРИ430
Знам, че много боли (твоите жалки разминавания имам предвид, за недвижимостите). Споко, ако вярваш в преражданията, ще ти се сбъднат мечтите за ниски цени на недвижимите имоти. Още 756г. и си ти....нищо работа...
Нещо си в голяма заблуда, аз не съм купувач, за да "мечтая" за ниски цени. По-скоро аз ще бъда продавач, догодина.
Пак си натВарил горкичкия дроб тая вечер (сефте ). Пази си го, втори няма да имаш. Лека
Знам, че много боли (твоите жалки разминавания имам предвид, за недвижимостите). Споко, ако вярваш в преражданията, ще ти се сбъднат мечтите за ниски цени на недвижимите имоти. Още 756г. и си ти....нищо работа...
Уважаеми кроманьонци от дълбокия прованс, преди да се оплачете от високите шестцифрени цени на двустайните апартаменти в нашата европейска столица, обиколете автосалоните и разгледайте цените на новата Дачия Дъстър примерно или Рено Лагуна от лимузините, да сте живи и здрави до 2039г.!
Как кола за 50к ще е скъпа? Че то една сапунерка хуйдай кона е 80 палки, база.
Разбира се, че нито една проста ламарина не е скъпа, спрямо двустаен имот в София, затова поскъпват имотите в Столицата, конкурират се с еба си простите инфлуенсъри-неандерталци, пристигнали от къде ли не!
Преди такива бяха доста по-масово явление. Но все пак е хубаво да изясним какво е скъпа кола. На фона на средните софийски доходи над 50к, можем да я броим за скъпа за нормален квартал.
Как кола за 50к ще е скъпа? Че то една сапунерка хуйдай кона е 80 палки, база.
Преди такива бяха доста по-масово явление. Но все пак е хубаво да изясним какво е скъпа кола. На фона на средните софийски доходи над 50к, можем да я броим за скъпа за нормален квартал.
Ами, поне пред апарта ми съм виждал много такива. Тойоти си ейч ар,мерц. s класи, тесли 3 и подобни, на съседи се оказаха...
Коментар