IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
    В България кредитите за покупка на жилище не са много разпространени. Едва в 21.53% от продажбите участва някакво кредитно финансиране, а в 78.47% се разчита на собствени спестявания. А при бруталния растеж на доходите (лидер в ЕС), дори и малцината с кредити, ще изплатят предсрочно и безпроблемно заемите си. Още от първия ден на новата година ще има увеличение в доходите от 19.61%.
    Колега, ти си най-забавния бот, с който съм си писал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
      А при бруталния растеж на доходите (лидер в ЕС)
      А колко е бруталната инфлация в гетото на Европа ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
        Сигурен съм, че неговото мнение е безпристрастно, няма користни цели с лични облаги и не се опитва да въвлече в заблуда хора, които се колебаят дали да теглят кредит до края на смисления си живот за покупка на надценено жилище в гетото на Европа!
        В България кредитите за покупка на жилище не са много разпространени. Едва в 21.53% от продажбите участва някакво кредитно финансиране, а в 78.47% се разчита на собствени спестявания. А при бруталния растеж на доходите (лидер в ЕС), дори и малцината с кредити, ще изплатят предсрочно и безпроблемно заемите си. Още от първия ден на новата година ще има увеличение в доходите от 19.61%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          България е най-добрата страна в ЕС за инвестиране в имоти

https://www.dnes.bg/stranata/2023/11...v-imoti.589835

Към настоящия момент няма причина да смятаме, че цените на жилищата няма да се задържат стабилно на сегашните нива.
          Йееееа, както пее Ozzy

Не очакваме повишаване на лихвите. Ако има такова до края на 2024 година, доколкото на мен ми е известно, то това увеличаване би било изключително плавно и в рамките на 1%, което означава лихви от порядъка на 3,5%", категоричен бе гостът. Хахахахахаха, ам чи те на някои орра, кредитите към него момент, ще са на финална права и ще питат за още евтини пари хахаха, докато баламурите стискали кеш 11г., са пропилели 1/3 от активния си живот!!!!
          "Това каза Йордан Йорданов, съсобственик и управляващ директор на агенция за имоти,..."

Аз вярвам само на този човек!

Сигурен съм, че неговото мнение е безпристрастно, няма користни цели с лични облаги и не се опитва да въвлече в заблуда хора, които се колебаят дали да теглят кредит до края на смисления си живот за покупка на надценено жилище в гетото на Европа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
            България е най-добрата страна в ЕС за инвестиране в имоти

Към настоящия момент няма причина да смятаме, че цените на жилищата няма да се задържат стабилно на сегашните нива.
            Йееееа, както пее Ozzy

Не очакваме повишаване на лихвите. Ако има такова до края на 2024 година, доколкото на мен ми е известно, то това увеличаване би било изключително плавно и в рамките на 1%, което означава лихви от порядъка на 3,5%", категоричен бе гостът. Хахахахахаха, ам чи те на някои орра, кредитите към него момент, ще са на финална права и ще питат за още евтини пари хахаха, докато баламурите стискали кеш 11г., са пропилели 1/3 от активния си живот!!!!
            при някои зазидани е 1/4

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Но ти си давал различни линкове в последно време.
              Е аз какво съм виновен, че не можеш да загрееш защо сравнявам етажи от къщи в Карлово?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Годишната възвръщаемост от наеми на апартаменти колко е в момента, май вече стана под 2% след данъци?
                И това при теоретично идеални условия, при 100% пълна годишна заетост, и при положение, че наемателя не потроши нещо, което после ще изисква ремонт...
                Те хотелите не могат да постигнат 100%-това заетост през годината, камоли нашите зомбирани ланд-лордчета.

Като сравняваме доходността от тухли спрямо други инвестиции - ето нещо интересно за нашия заклет скептик байЛор, който не може да повярва, че 40+% годишна доходност на пазара на акции е реална и възможна:

Аз лично руски акции не бих си купил поне в момента- дори да има някаква добра доходност въобще не е сигурно, че няма да ти ги вземат. Преди време когато се увличах по хазарта( онлайн футболни залози) ставаха добри арбитражи с руските букмейкърски къщи, но още тогава въобще не беше сигурно, че ще ти изплатят парите( имаше много случаи на неплащане) затова ги избягвах. " Западните букмейкъри( бетфеър,пинакъл, бет 365....)бяха ок с плащанията, но имат един отдел наречен за благозвучие"мениджмънт на клиенти" който като те усети, че има вариант да печелиш дългосрочно ти ограничава залозите( в моя случай до 3 евро на залог) което ме отказа от хазарта

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

я пак ?
                  берджо, я метни око на това къще https://pazarluk.com/ad/Prodajba-Kys...x3fD6UHTWY#%23

Как ти се струва цената в сравнение с кольовия етажо-кофтор у Карлово?

Коментар

• България е най-добрата страна в ЕС за инвестиране в имоти

Йееееа, както пее Ozzy

Last edited by Bailor; 20.11.2023, 20:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Тва недоразумение "5 те елемента" докато получи акт 16, ще се срути.
                      дали е 5тият елемент , или маскирана панелка - няма да устои на имотните ветрове

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

С 3К според мен може и тристаен апртамент, старо строителство да се изплати, макар и с по-дълъг кредит.

Аз преди 10 дни сам монтирах едно Лед осветление, с няколко отверки, различен размер. Тениската ми се намокри, а на другата сутрин ми се вдигна нивото на тестостерон. Не се бъзикам.
                        По всичко изглежда че ставаш мъж. Тестостерона с пициар тест ли измери

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                          знам точно коя е, берти лично ми даде линка към обявата на Ваня
                          я пак ?
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

София е по- лоша локация . Не случайно инвеститорите 2008 се насочиха към курорти , защото им е ясно че от наеми не става ....... и много други неща .

Повишителите малко да се вземат в ръце и да проучат положението на състоянието си .
                            Годишната възвръщаемост от наеми на апартаменти колко е в момента, май вече стана под 2% след данъци?
                            И това при теоретично идеални условия, при 100% пълна годишна заетост, и при положение, че наемателя не потроши нещо, което после ще изисква ремонт...
                            Те хотелите не могат да постигнат 100%-това заетост през годината, камоли нашите зомбирани ланд-лордчета.

Като сравняваме доходността от тухли спрямо други инвестиции - ето нещо интересно за нашия заклет скептик байЛор, който не може да повярва, че 40+% годишна доходност на пазара на акции е реална и възможна:

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Банкстерите пак я закъсаха май, днес ми звънкат с предложение, което било "много добро", но не могат да ми кажат по телефона. Чудя се ей тъй за майтапа дали да отида, тия дни. Почти съм сигурен, че ще ме забавляват с някаква смешна лихва от 3-4%, с дузина уговорки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
                                Тва недоразумение "5 те елемента" докато получи акт 16, ще се срути.

Коментар

Working...
                                X