Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Поздравления за добрите цифри. Гледам и индексите за последната година и те показват толкова като твоето средно някъде., а Радев с неговия етф е направо връх :-)
Т.е уцелил си добър момент за вход. При мен е сложно в тази област особено що се отнася до гаранциите на посредниците и данъчната част.
Каквото и да е аз съм греда тази година, но приоритетите към момента са ми други /семейството/ и кеша ми стига.... Нямам време да се занимавам с ремонти и довършителни работи или с повече наематели , нито пък ми се рискува с акции....
Основното на поста ми беше, че има ръст на имотиту ... не малък като предпоставките бяха и са да го няма.... т.е. некъде нещо пропускам като сила на влияние върху цените....
ПП. Пак си задръстил форума с глупостиLast edited by nradev1111; 22.12.2023, 07:10.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
5%,6% ми е доходността за няколко дена от петролни акции.За 6 месеца ,не пълна година имам над 8%.,цялото портфолиоТака че какво да ти кажа ?Най кекавия депозит дава вече едни около 2% за 12 месеца чисто.За ДЦК 4% и малко отгоре ....Това са числата и те вече не са в полза на имотите.Между другото от американския пазар на имоти имам 27% ,ама там поне знам от какво са ,хората имат нужда да се строи и строителите дето съм вложил са топ 3 за последните 50 години история .Това е ...
Т.е уцелил си добър момент за вход. При мен е сложно в тази област особено що се отнася до гаранциите на посредниците и данъчната част.
Каквото и да е аз съм греда тази година, но приоритетите към момента са ми други /семейството/ и кеша ми стига.... Нямам време да се занимавам с ремонти и довършителни работи или с повече наематели , нито пък ми се рискува с акции....
Основното на поста ми беше, че има ръст на имотиту ... не малък като предпоставките бяха и са да го няма.... т.е. некъде нещо пропускам като сила на влияние върху цените....
- 1 like
Коментар
� -
Тик так тик так, прави неумолимо часовниковата стрелка. В темата настъпи час на смирение. Въпреки редицата публикувани повишителски коментари уж с насмешка "ха ха, перона това перона онова", часът на страшния съд наближава. Уж като чели тези коментари ще предизвикат чудо, което да отмени неизбежното публикуване на имотните цени за третото тримесечие, тухлоглавите правят последни напъни да се самозаблудят че всичко е наред. Утре в 11ч много представи ще бъдат разбити.
Редакция: вече е днес
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кавръка никога няма да купи имот, щом от 5 годишно чакане в депозити , облигации и в акции , стоенето тук, му е само за забавление, а и си намерил и кака, където при нея да паразитира, никакъв шанс, като знае как е изгонен, с какво унижение за него...
Няма никаква инвестиционна логика.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лордче, академиците трябва да се уважавате
тоя гараж, твоя, дали не е по-добре да го направиш като маломерен двустаен
или като две студия
като гледам каква лавина от наематели се задава сред висшистите
може да направиш и нещо като къмпинг в двора
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Кавръка никога няма да купи имот, щом от 5 годишно чакане в депозити , облигации и в акции , стоенето тук, му е само за забавление, а и си намерил и кака, където при нея да паразитира, никакъв шанс, като знае как е изгонен, с какво унижение за него...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
върти ми се, че сега беше на кораб до таити
Коментар
� -
брат ти да не ти е преписал неговата половина?
не ме хейти мене аз не съм строителен предприемач нито навивам хората да си набиват спестяванията в тухли при положение, че нацията се топи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Засега не. Утре заминавам да покарам ски до Нова Година в Банско, после от 13ти януари пак само, че във Франция. Като се върна се надявам кольо да е продал двете акции на Майкрософт.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
нямаш причини да трепериш
Коментар
� -
Тук съм съгласен, не виждам защо трябва да бърза. Чакане му е майката. Пък и от деЦката по-убаво нема. 2039та е на прага ни.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСъгласен съм на това, което си написал, ама, ако почнат строеж тепърва, точно срещу моята къща, да знаеш, че много ще те хейтя!
не ме хейти мене аз не съм строителен предприемач нито навивам хората да си набиват спестяванията в тухли при положение, че нацията се топи.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kinyalo
Така е, истинския живота е стаичка в панелката на мама и автобусни екскурзии до Одрин за евтино сирене.
Коментар
� -
Да не мислиш, че ми е спокойно с двете акции дето е купил на Майкрософт. На тебе ти се рамина, че той се отказа от зеленото, но сега аз треперя всеки ден. Това не е живот.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
�
Коментар