Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ай стига бе ?Кой на кой се моли за Шенген?Ние на тях или те на нас ?Абе я се осъзнайте малко ..България е една малка държава ,една точка която се люшка и всеки си прави с нея каквото иска ,малка държава с малко население и ниско развитие и в икономиката и в технологично отношение ,с най ниския стандарт в Европа ,това са нещата и те няма да се променят в близките 10,20 години...Бедна ,малка ,корумпирана държавица.И никой не го е еня за нея знаеш ли защо ?Защото е малка и са сметнали че не е гюфактор за нищо.Вие сте толкова глупави че даже и не знаете какви са плановете за България .Плановете са държавата да бъде претопена демографски.Аз тия планове съм ги виждал в едно посолство лично с очите си .Така че давайте по сериозно и не говорете глупостиLast edited by RUBLA; 30.12.2023, 13:14.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ти понеже си голям играч затова всичко знаеш,знаем се
ПП Тарикат мъж не писка, не храни и не кълне ! Действа и мълчи!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Който не е ходил в гората, не може да ме убеди, че може да лови дивеч.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеИма ли още нормални хора, които не са се изнесли от БГ? Май не.
Честно, вие не усещате ли какво става и какво ви се готви? До 5-10 години тотална подмяна на населението. Смеехте се, че в западните градове нямало бял човек. Ще ви видя сега, като ви натресат всичкото черен арапин насред София.
Хора, ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС ви продадоха за жълти стотинки - всички те вече имат вилички по островите, където да се изнесат. А вие къде ще ходите? Икономика - съсипана. Енергетика - съсипана. ИТ-сектор - изнасящ се с бързи темпове. Население - топящо се. Шенген - с цената на това, цялата чернилка да бъде заселена принудително на БГ територия. По 300 хиляди циганина на година ще ви се натресат идните 10 години. Да не говорим, че до няколко месеца Русия ще смачка тотално Украйна и може да погледне и на югозапад от Одеса. Конституцията - може да ви дойде някой конгоанец за премиер. Националният празник... А, и паметници бутате... Държава - посмешище.
Какви имоти? Какви инвестиции?
Last edited by antani; 30.12.2023, 02:02.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Личностно разстройство. Повечето хора имаме някакви. Нормални няма. Освен в Шао Лин манастира където първо тенират воля, възприятия, контрол, уравновесеност и светкавична реакция и към добро и към лошо.
Подчертан стремеж да не се минат, да не ги излъжат, а всъщност самозаблудата и разтроените ориентации доминират в поведението им. Жени ги лъжат, брокери и строители ги лъжат, чакат за да разберат че живота е минал. Лично аз тръгвам по дестинации на обратната страна на Глобуса. Ковида малко ме разколеба последните 1-2 години.
Коментар
-
Иди в Тайланд малко да се поосвежиш там са най красиви тайландкитеLast edited by bulgarian lev; 30.12.2023, 01:15.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Абе не знам ние, дали ги стигаме, ама цивилизационно Швабите много дърпат назад... Това, което видях тази Коледа в Франкфурт, не съм го виждал и у Факултета...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Личностно разстройство. Повечето хора имаме някакви. Нормални няма. Освен в Шао Лин манастира където първо тенират воля, възприятия, контрол, уравновесеност и светкавична реакция и към добро и към лошо.
Подчертан стремеж да не се минат, да не ги излъжат, а всъщност самозаблудата и разтроените ориентации доминират в поведението им. Жени ги лъжат, брокери и строители ги лъжат, чакат за да разберат че живота е минал. Лично аз тръгвам по дестинации на обратната страна на Глобуса. Ковида малко ме разколеба последните 1-2 години.
Коментар
-
Абе, най-интересното в тази тема от много години е, че тези, които и кенеф не са си купили, както казваш, дават акъл за имоти на хора с минимум по няколко. Странно биполярно разстройство, ти, като лекар каква диагноза би поставил?
0 гола .
Ама изкара ли ги на 4 то място в света?
Изкара ги.
Така че може и да си добър треньор но да ме играеш на терена и 8братното да си добър играч ама слаб треньор.
Имам над 20 % печалба стабилна от имотния сектор в САЩ ни съм строил,нито съм купувал ама компаниите дето съм купил акцик се справят както са се справя ли вече 50 години това е че даже и дивидент ми дадоха
Коментар
-
Абе, най-интересното в тази тема от много години е, че тези, които и кенеф не са си купили, както казваш, дават акъл за имоти на хора с минимум по няколко. Странно биполярно разстройство, ти, като лекар каква диагноза би поставил?
Подчертан стремеж да не се минат, да не ги излъжат, а всъщност самозаблудата и разтроените ориентации доминират в поведението им. Жени ги лъжат, брокери и строители ги лъжат, чакат за да разберат че живота е минал. Лично аз тръгвам по дестинации на обратната страна на Глобуса. Ковида малко ме разколеба последните 1-2 години.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Абе не знам ние, дали ги стигаме, ама цивилизационно Швабите много дърпат назад... Това, което видях тази Коледа в Франкфурт, не съм го виждал и у Факултета...
Човече с голямо Ч. Пожелавам ти светли празници и много щастие, здраве и успех в семейството и да си все така честен и обективен в бъдеще!
Коментар
-
Виж сега ,това са фактите.
Кой какво е купил няма значение.Има значение кой каква цена е платил защото живота не се мери с броя на недвижимостите .Познавам хора които са 10 пъти по богати и от теб и от много хора тук.Имат десетки къщи и палати но са нещастни защото нямат с кой две думи да обелят.И масово са така ,обсадили са се с пари,коли и имоти ,а децата им растат сами по улиците и поемат по лош път ,защото родителите им са гледали само парите колите и имотите ...на финала умират сами ,а децата им пропадат и продават всичко след като ония умрат.Това е филма и той е масов ,а колкото до каките и жените това не е нещо с което да се хвали човек когато го е имал в изобилие и е нещо дето не му е проблем да го има и сега ...с жени се хвалят тия дето или нямат или трудно им връзват това еОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСмешно е, говорим за първо жилище или кво остава още едно или две за съвременния стандарт на инвеститор поне в бъдеще и дом. Не говорим за инвестиции в имоти, които не са само строители и инвеститори. В София и големите градове има инвестирали с десетки и стотици имоти. Те са сгрешили, нашите с памперсите в детските стаи и пишки на топло са разума и икономическия гений на форума. Нас наричат дърти, а не са имали и три жени в живота си.
Ако можех щях да им покажа нагледно какво е да имаш кака и тя да се смее и кефи до теб. Не казвам че човек може да владее всичко, всичко идва от позитивността и вътрешната нагаласа. Но...ние някои от мислителите още и кенеф не сме купили сами. Жалко! Много жалко!
- 1 like
Коментар
-
Виж сега ,това са фактите.
Кой какво е купил няма значение.Има значение кой каква цена е платил защото живота не се мери с броя на недвижимостите .Познавам хора които са 10 пъти по богати и от теб и от много хора тук.Имат десетки къщи и палати но са нещастни защото нямат с кой две думи да обелят.И масово са така ,обсадили са се с пари,коли и имоти ,а децата им растат сами по улиците и поемат по лош път ,защото родителите им са гледали само парите колите и имотите ...на финала умират сами ,а децата им пропадат и продават всичко след като ония умрат.Това е филма и той е масов ,а колкото до каките и жените това не е нещо с което да се хвали човек когато го е имал в изобилие и е нещо дето не му е проблем да го има и сега ...с жени се хвалят тия дето или нямат или трудно им връзват това еОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар