IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тия трябва да са някои, дето чакат на държавни поръчки
    Че кой не чака?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+100

То за това не мога да намеря нормална Ганка,
      Евгич, мани я Ганка, огледай се за някоя 35~40 г мамаша от Украйна/Русия.

Коментар

На такова мяза.

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
          Братчеди, да ви питам като по знаещи- спазарил съм 2 апартамента, само че ще ги взема и давам без обзавеждане. Според вас с какви % да сваля цената- да кажем 15% дали е достатъчно. Мисля че да. Идеята е да се вържат наемателите, като си сложиш твои мебели, малко зор ще тръгнеш да се местиш. И дали да искам директен дебит. При мен в германия е така, апартамента беше на бели тапети и така трябва да го издам, без дори фасунки
          сваляй, колкото можеш, братчед. не се ограничавай с 15%
          тук само по изключение можеш да видиш необзаведен под наем
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
            Колеги, днес бях на много сериозни срещи и положението е плашещо...
            Хора, които са с много сериозен бизнес са в положение, че банките са в процедура по отнемане на имуществото им! Това за тях беше не мислимо до преди 1 година.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз няма, защото бай Митьо е свестен човек - каратист.
              ти си изключение
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                Ако се изока, че не може да го върне, нема да изтрезнеят до Задушница.
                е, да. ама иначе другите са лоши
                препоръка е

Коментар

гледай да не ти вдигнат лихвата, че бая народ в темата ще се разтанцува от радост
                  тука са само едни безимотни хейтъри
                  Ако се изока, че не може да го върне, нема да изтрезнеят до Задушница.

Коментар

Колеги, днес бях на много сериозни срещи и положението е плашещо...
                    Хора, които са с много сериозен бизнес са в положение, че банките са в процедура по отнемане на имуществото им! Това за тях беше не мислимо до преди 1 година.
                    Някаква конкретика, в кои браншове е зле?

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Трябва ли да съм ги пипал за да знам, бе Трайко?

Ти кажи какво стана с другото ти аз (Лаконик), което закова върха през 2022ра?

По темата, тази година не виждам как може да има спад, прогнозирам ръст от около 10%.

Който чака от няколко години, без да е инвестирал в друго с поне аналогична доходност, вече е зверски прецакан, без светлина в тунела.

Отчаяни и все по-агресивни ще никнат като гъби
                      Аз какво общо имам с колегата, че ме питаш?

Иначе аз очаквам спад, както в броя на сделките, така и в цените, но и да няма съм с нагласа да купя до края на годината без значение какъв е пазара.

Коментар

Ти пипал ли си ги?
                        Трябва ли да съм ги пипал за да знам, бе Трайко?

Ти кажи какво стана с другото ти аз (Лаконик), което закова върха през 2022ра?

По темата, тази година не виждам как може да има спад, прогнозирам ръст от около 10%.

Който чака от няколко години, без да е инвестирал в друго с поне аналогична доходност, вече е зверски прецакан, без светлина в тунела.

Отчаяни и все по-агресивни ще никнат като гъби

Коментар

• Братчеди, да ви питам като по знаещи- спазарил съм 2 апартамента, само че ще ги взема и давам без обзавеждане. Според вас с какви % да сваля цената- да кажем 15% дали е достатъчно. Мисля че да. Идеята е да се вържат наемателите, като си сложиш твои мебели, малко зор ще тръгнеш да се местиш. И дали да искам директен дебит. При мен в германия е така, апартамента беше на бели тапети и така трябва да го издам, без дори фасунки

Коментар

• - Какво е ръст на икономиката в България?
                            - Това е, когато Бай Иван преди 30 години живееше в гарсониера за 7000 лева, а сега живее в гарсониера за 70 000 евро, без да се е премествал!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Няма как на калпак (само на тия дет се надигнат), понеже кинти - нЕма.
                              Колега, позна.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Според мен пак ще раздават на калпак и ще отложат нещата. Поддържам си моята прогноза, че ще се устиска до към края на годината. Не мисля, че е добре за покупка в момента.
                                Няма как на калпак (само на тия дет се надигнат), понеже кинти - нЕма.

Коментар

Working...
                                X