If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Братчеди, да ви питам като по знаещи- спазарил съм 2 апартамента, само че ще ги взема и давам без обзавеждане. Според вас с какви % да сваля цената- да кажем 15% дали е достатъчно. Мисля че да. Идеята е да се вържат наемателите, като си сложиш твои мебели, малко зор ще тръгнеш да се местиш. И дали да искам директен дебит. При мен в германия е така, апартамента беше на бели тапети и така трябва да го издам, без дори фасунки
сваляй, колкото можеш, братчед. не се ограничавай с 15%
тук само по изключение можеш да видиш необзаведен под наем
Колеги, днес бях на много сериозни срещи и положението е плашещо...
Хора, които са с много сериозен бизнес са в положение, че банките са в процедура по отнемане на имуществото им! Това за тях беше не мислимо до преди 1 година.
тия трябва да са някои, дето чакат на държавни поръчки
Колеги, днес бях на много сериозни срещи и положението е плашещо...
Хора, които са с много сериозен бизнес са в положение, че банките са в процедура по отнемане на имуществото им! Това за тях беше не мислимо до преди 1 година.
Братчеди, да ви питам като по знаещи- спазарил съм 2 апартамента, само че ще ги взема и давам без обзавеждане. Според вас с какви % да сваля цената- да кажем 15% дали е достатъчно. Мисля че да. Идеята е да се вържат наемателите, като си сложиш твои мебели, малко зор ще тръгнеш да се местиш. И дали да искам директен дебит. При мен в германия е така, апартамента беше на бели тапети и така трябва да го издам, без дори фасунки
- Какво е ръст на икономиката в България?
- Това е, когато Бай Иван преди 30 години живееше в гарсониера за 7000 лева, а сега живее в гарсониера за 70 000 евро, без да се е премествал!
Според мен пак ще раздават на калпак и ще отложат нещата. Поддържам си моята прогноза, че ще се устиска до към края на годината. Не мисля, че е добре за покупка в момента.
Няма как на калпак (само на тия дет се надигнат), понеже кинти - нЕма.
Коментар