Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by два_таралежа; 14.01.2025, 17:19.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Какво да питам като аз имам поглед над цялата индустрия, не само фирмата, в която работя...
И напротив, например CRO сектора, който беше даван преди няколко месеца като работодатели, които плащат по-високи заплати, е в затруднение в момента. Това е, защото има съкращаване на спонсорирането на Biotechnology сектора.
За ай ти сектора също чувам подобни неща от бранша. Вече джуниър не можеш да си намериш работа, до скоро взимаха куцо, кьораво и сакато.
Все още няма задъхване например в банковия сектор, телекоми и т.н., т.е. олигополно-структурни сектори. Това обаче не е представителна извадка.
В Ай Ти по-скоро се наблюдава преструкториране и фокус върху по-сериозни проекти.
Безработицата е на рекордно ниски нива, а заплатите (средно-статистически) продължават да се покачват, за какво задъхване говорим?
Не е изключено да има сътресения, но дори да се се случи, отражението върху имотния пазар ще е доста по-късно.
Аз не бих чакал промоции през 2025та.
ПС: Допълнителното ДДС (ако се гласува) би могло да намали сделките и в последствие печалбата на продавачите, но цените за крайните клиенти ще са по-високи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Я да видим ко става в Дойчланд:
ето им един поздрав на дойчовците от мен
https://www.youtube.com/watch?v=-Vw5v3mR68Yпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво да питам като аз имам поглед над цялата индустрия, не само фирмата, в която работя...
И напротив, например CRO сектора, който беше даван преди няколко месеца като работодатели, които плащат по-високи заплати, е в затруднение в момента. Това е, защото има съкращаване на спонсорирането на Biotechnology сектора.
За ай ти сектора също чувам подобни неща от бранша. Вече джуниър не можеш да си намериш работа, до скоро взимаха куцо, кьораво и сакато.
Все още няма задъхване например в банковия сектор, телекоми и т.н., т.е. олигополно-структурни сектори. Това обаче не е представителна извадка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Питай шефа ти.
А иначе към момента няма задъхващи се сектори като изключим енергоемките предприятия, които ще се стабилизират след възстановяването на субсидията за тока.
Не случайно Трайчо изчезна в момента, в който беше поискана конкретика.
Темата е пълна с майстори на късия разказ, които си мислят че с писане във форумите ще свалят цените
Въпросният Кавраков инвестира хиляди часове като крайният резултат е огромни загуби и подигравки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
3 години минаха от тогава
все още няма епк
....
важно е, че чете и се развива
Аз съм се разминавал с него в центъра, но не му се обадих, защото бързах и не знаех как ще ми реагира. Висок е и ходи спретнат и чист.
Отделно той иска хубав, ремонтиран апартамент за малко пари. А такива няма.
Last edited by Evgo; 14.01.2025, 18:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Да изчака малко, скоро ще са по две за лев, и то 20 годишни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Питай шефа ти.
А иначе към момента няма задъхващи се сектори като изключим енергоемките предприятия, които ще се стабилизират след възстановяването на субсидията за тока.
Темата е пълна с майстори на късия разказ, които си мислят че с писане във форумите ще свалят цените
Въпросният Кавраков инвестира хиляди часове като крайният резултат е огромни загуби и подигравки.
- 1 like
Коментар
-
Защо, за останалите бизнеси всичко е цветя и рози? Нали знаете, че тия дето взимат държавните поръчки (големите такива) са фирми без реална дейност, те са просто едни преразпределители на пари. Те работят с много подизпълнители. Т.е. абсолютно всичко е навързано.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тия трябва да са някои, дето чакат на държавни поръчки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЖилищният пазар у нас между треска за имоти и опасения за балон - Investor.bg
[ATTACH=CONFIG]n4239619[/ATTACH]
един от коментарите:
[ATTACH=CONFIG]n4239620[/ATTACH]
все още няма епк
....
важно е, че чете и се развивапрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
-
Евгич, мани я Ганка, огледай се за някоя 35~40 г мамаша от Украйна/Русия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Евгич, мани я Ганка, огледай се за някоя 35~40 г мамаша от Украйна/Русия.
- 1 like
Коментар
Коментар