Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Интересно предаване за исканото 20% ДДС при продажба на имоти ново строителство и земя.
https://youtu.be/qySQDGNr0qI?si=xBGNe5zmeCuVgGsJ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
Паживем ,увидим
https://www.youtube.com/watch?v=VSXsZHNam3QLast edited by BONI; 14.01.2025, 20:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Ахаха ще падна. Беттърчо, леко се изложи с твърденията за строители и как си купувал и как са ти давали извлечения, колко са доверени и бла бла... Просто на всички ни стана ясно що за стока си. Вероятно някой родител, баба, татко може и да е купил апарт/И, но ти лично се опитваш да се правиш на касапин, ама кучето само гледало отстрани... За сатошитата също ти вярваме, сигурен съм че може би си събрал за 10млн сатки на dcaЗвучиш като младо надъхано момче, бачкай и спестявай сатки, няма лошо, действай си, ама не подценявай аудиторията, колкото и нелепо да звучи понякога.
Ето и аз говоря само с документи, но няма какво да крия!!! Нито печати, нито имена, нито капитала си, скромен съм. Всичко черно на бяло.
диск, по-добре не качвай лични неща.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Нещо си се объркал, пич. Нито съм в темата, за да рутя нещо, нито пък съм като някакъв Колето.
Обаче изглежда ти си в темата с някаква цел, защото всеки ден имаш по минимум 10 поста как цените ще продължават безкрайно да растат. Леко мязаш на брокеразче, да не говорим как се защитавате взаимно, та доста намирисва работата.
А и темата има импресии.
Няма лошо, ние сме на гости тук, сайта може да прави хиляда мушенгии, докато не си изтрием акауна и кажем чао.
Само 10% е имотна информация, другото е дразнене, измислици и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТук както винаги всеки плямпа глупости, само аз показвам документи:Звучиш като младо надъхано момче, бачкай и спестявай сатки, няма лошо, действай си, ама не подценявай аудиторията, колкото и нелепо да звучи понякога.
Ето и аз говоря само с документи, но няма какво да крия!!! Нито печати, нито имена, нито капитала си, скромен съм. Всичко черно на бяло.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Сранимирчо и Скоти,
Преди вас тук имахте един колега Колето Кавръков. Тръгнали сте по неговия път, а това не е на добре. Ако ще рутите цените, то поне си дайте труд и пишете имейли до всички финансови институции, набирайте хора за революции и действайте. Така само с драскане тук в темата няма да се получат нещата. Накрая... ще четете ще се развивате и ще станете инвеститори.
Обаче изглежда ти си в темата с някаква цел, защото всеки ден имаш по минимум 10 поста как цените ще продължават безкрайно да растат. Леко мязаш на брокеразче, да не говорим как се защитавате взаимно, та доста намирисва работата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
така е бетерчо, откак наказаха русия и не купуват вече евтин газ.
ето им един поздрав на дойчовците от мен
https://www.youtube.com/watch?v=-Vw5v3mR68Y
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеАлександър Бочев, НСНИ: Не се очакват сътресения нито на кредитния, нито на имотния пазар
Не се очакват сътресения нито на кредитния, нито на имотния пазар
===2079===
Амааа... Как така?! Ми ние тук чакаме спад. Ами ако не дойде, какво да правим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнениеhttps://kritichno.bg/evropa/%D0%BA%D...4%D0%BE%D0%B1/ Я какво се задава ! Дали ще дойде и при нас. Какво мислите Левчовци и Ежко Бежковци
Преди вас тук имахте един колега Колето Кавръков. Тръгнали сте по неговия път, а това не е на добре. Ако ще рутите цените, то поне си дайте труд и пишете имейли до всички финансови институции, набирайте хора за революции и действайте. Така само с драскане тук в темата няма да се получат нещата. Накрая... ще четете ще се развивате и ще станете инвеститори.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://kritichno.bg/evropa/%D0%BA%D...4%D0%BE%D0%B1/ Я какво се задава ! Дали ще дойде и при нас. Какво мислите Левчовци и Ежко Бежковци
Коментар
-
Александър Бочев, НСНИ: Не се очакват сътресения нито на кредитния, нито на имотния пазар
Не се очакват сътресения нито на кредитния, нито на имотния пазар
===2079===
Амааа... Как така?! Ми ние тук чакаме спад. Ами ако не дойде, какво да правим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
За CRO сектора не съм наясно, но заетите там (макар и на добри условия) са пренебрежимо малко за да имат чуствително отражение върху икономиката.
В Ай Ти по-скоро се наблюдава преструкториране и фокус върху по-сериозни проекти.
Безработицата е на рекордно ниски нива, а заплатите (средно-статистически) продължават да се покачват, за какво задъхване говорим?
Не е изключено да има сътресения, но дори да се се случи, отражението върху имотния пазар ще е доста по-късно.
Аз не бих чакал промоции през 2025та.
ПС: Допълнителното ДДС (ако се гласува) би могло да намали сделките и в последствие печалбата на продавачите, но цените за крайните клиенти ще са по-високи.
А и как да няма задъхване на частния сектор, като точно вчера бяха готови на протест за цената на промишления ток?
Васил Велев: Цената на тока в Швеция днес е 30 лв., у нас близо 300. Да търсят еврокомпенсации | business.dir.bg
С 60% скача цената на тока за българския бизнес за утре | business.dir.bg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
3 години минаха от тогава
все още няма епк
....
важно е, че чете и се развиваLast edited by два_таралежа; 14.01.2025, 17:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Какво да питам като аз имам поглед над цялата индустрия, не само фирмата, в която работя...
И напротив, например CRO сектора, който беше даван преди няколко месеца като работодатели, които плащат по-високи заплати, е в затруднение в момента. Това е, защото има съкращаване на спонсорирането на Biotechnology сектора.
За ай ти сектора също чувам подобни неща от бранша. Вече джуниър не можеш да си намериш работа, до скоро взимаха куцо, кьораво и сакато.
Все още няма задъхване например в банковия сектор, телекоми и т.н., т.е. олигополно-структурни сектори. Това обаче не е представителна извадка.
В Ай Ти по-скоро се наблюдава преструкториране и фокус върху по-сериозни проекти.
Безработицата е на рекордно ниски нива, а заплатите (средно-статистически) продължават да се покачват, за какво задъхване говорим?
Не е изключено да има сътресения, но дори да се се случи, отражението върху имотния пазар ще е доста по-късно.
Аз не бих чакал промоции през 2025та.
ПС: Допълнителното ДДС (ако се гласува) би могло да намали сделките и в последствие печалбата на продавачите, но цените за крайните клиенти ще са по-високи.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар