В Пловдив общински съветник ми каза, че строители им се молят да спрат да дават разрешителни за да могат да си продадат започнатото. Градът е невероятно затлачен от нови строежи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Най-голямата цака е да ипотекираш имот купен 2021/2022, той да качи за две години 20-30% и да прибираш наем, а с капитала от ипотеката да набиеш всичко в биткойн на 17-22К долара, като през цялото време плащаш 2,5% ГПР за привлечения капитал.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКоня сложи 11к доларес за 2 дни (т.е 20%), вече е само на 8к от върха си. А колко направи туулата за 2 дни? А за 20 дни? А колко ще направи следващите 20 или 200 дни?
Казах ви, че ще съжалявате, че не сте отделили ени 4-5% от порфолиоти си.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Няма да ги бутат скоро.
Според тази книга /имам я и съм я прочел/:
https://knizhen-pazar.net/products/b...miyat-konflikt
бетона почва да отслабва след 100г. Да отслабва, не да се разпада. В Софето има 120-30 годишни сгради, дето терасите им от бетон почват да се разпадат и на места се виждат само стърчащите метални релси, които са ги държали, но скрития бетон зад мазилката е още непокътнат. Като почнат те да се разпадат, смятайте грубо общо 80г. след това да тръгнат и панелките. Тоест някои хора не до 2049г. ще си висят по пероните, до 2149г. могат поколенията им да откарат там, или сигурно са Дънкан Маклауд от перона, незнам...
Иначе проблема с панелите изобщо не е бетона, а самите заварки между панелите, компрометирани от времето, влагата или просто некачествено направени. Естествено, ако има много влага това е и проблем за бетона. А знаем за "невидимите" течове по панелките.Last edited by direkto4eto2; 29.02.2024, 08:47.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4161483[/ATTACH]
Препоръчвам на всички тук да отделят време да разберат какво наистина е Биткойн мрежата, как работи и какви икономически характеристики има.
Не го отричайте, ако не го разбирате добре (говоря като човек, който беше на тази позиция преди).
Преди някой да е питал, не е вече късно. Напротив, сега е най-добрия момент откъм risk/reward.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Вероятно заради резкият скок на кредитирането в момента пазара е полудял
Като излезнат резултатите за продажбите през първото тримесечие което още не е приключило ще има много изненадани
Самият факт че най накрая и Кавръка продаде в Карлово е показателен за това което се случва на пазара
===2049===
Едно време се смееха на Купата за 2029та, а сега им изглежда толкова близка и реалистична. Сега си мечтаят Купата да е бил прав.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеТия брокери са се побъркали, вчера звънях на една обява която има 30 посещения от Юли и днес са вдигнали цената с 30к. Тва е, останах на перона.
Като излезнат резултатите за продажбите през първото тримесечие което още не е приключило ще има много изненадани
Самият факт че най накрая и Кавръка продаде в Карлово е показателен за това което се случва на пазара
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ами те се сменят през 2-3 дним Кой се грижи за апртамента?
пп.Немаш сърце за акции.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Стига бе, кой днес се занимава със смяна на чаршафи. Има си фирми за управление. Хората управляват х 500-1000имота в София. Ни за чаршафите мислиш ни за пералнята... Тъй както ти ремонтират колата, тъй и ти управляват имотите...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
За да купиш 8 имота живя 15 години във феодална държава.Не.благодаря. Аз за тия 15 години онодих 20 студентки под 30 години.
пп.И сега на стари години ще се занимаваш с ремонти неплатени сметки и наематели идиоти....
Как си представяш в днешно време баш неплатени сметки. Това все едно аз тука у Пловдив да избегам утре с неплатени сметки. Аз не се занимавам с прошляци от пролетарската работническа класа. Един лев нямам неплатен колко години вече.
Днес на един жена му счупила чаша и ми се извинява, докато я миела. Австралиец, утре заминава ден предсрочно:
Due to unforeseen circumstances we will be leaving your apartment tomorrow morning to fly back to the UK.
Thank you for letting us reside at your home.
I would like to advise you that my wife accidentally dropped a wine glass whilst cleaning it and it smashed.
Thanks again
David & Gill.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
За да купиш 8 имота живя 15 години във феодална държава.Не.благодаря. Аз за тия 15 години онодих 20 студентки под 30 години.
пп.И сега на стари години ще се занимаваш с ремонти неплатени сметки и наематели идиоти.
Стига бе, кой днес се занимава със смяна на чаршафи. Има си фирми за управление. Хората управляват х 500-1000имота в София. Ни за чаршафите мислиш ни за пералнята... Тъй както ти ремонтират колата, тъй и ти управляват имотите...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Много умело и разумно положих и аз пари и купих 8 имота, плюс че още 2008 си доизплатих кредита за 9тия ми имот. Вярно, беше 8К€, но оттам започнах. Наемите си вървят, за краткосрочното вече почти няма празен ден. Плюс дългосрочните наеми, които са на разумни нива, но които перона вика че са високи. Време е както казваш за пуканки.
пп.И сега на стари години ще се занимаваш с ремонти неплатени сметки и наематели идиоти.Last edited by nradev1111; 28.02.2024, 23:48.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Ами те се сменят през 2-3 дини кой се грижи за апртамента?
пп.Немаш сърце за акции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кво значи слугуваш ли им? Имотите са за наем. Като искам акции продавам ги и всичко там. И тва време ще дойде.
Ами те се сменят през 2-3 дним Кой се грижи за апртамента?
пп.Немаш сърце за акции.Last edited by nradev1111; 28.02.2024, 23:38.
- 1 like
Коментар
� -
Слугуваш ли има на краткосрочните наематели?Аз това не бих си го причинил и за 10К НА МЕСЕЦ.Аз съм купил акции. За последната година 40% горница и не се занимавам с дивотии на стари години!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар