If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Балона през 2009 се спука на нива 2000, при средна раб заплата 400лв.
Ако през 2039та средната заплата е 3000, то на какви нива ще се спука надуващия се балон?
Супер, нека всички едновременно да се разберат и да "загубят доверие", аз пък гарантирам, че ще им изкупя всички конове на 0,1 доларес. Така цената винаги ще бъде най-малко 0,1$ за кон.
То туй, че ти си дал толкова - не значи, че струва толкоз!
Също както има хайвани, нашили по 100+ бона у панелки.
Ама това не значи, че струва толкова или няма да слезе под нея.
Единственото, което тая цена значи е, че предния притежател си е намерил лапнишаран/
И има 'стойност' само докато всички вярват, че има стойност.
Един път загубят ли доверие .............. - и край!
Супер, нека всички едновременно да се разберат и да "загубят доверие", аз пък гарантирам, че ще им изкупя всички конове на 0,1 доларес. Така цената винаги ще бъде най-малко 0,1$ за кон.
Преживял съм 3 криптозими (70-80% спадове), след всяка криптозима съм все по-спокоен и все по- уверен, че това е съвършенната собственост, която няма амортизация, такси, данъци, не могат а ти я отнемат, разрушат, запалят, конфискуват. Свободен си да я пренесеш където поискаш, без дори някой да знае, че я притежваш.
И има 'стойност' само докато всички вярват, че има стойност.
Един път загубят ли доверие .............. - и край!
Веднъж свикнеш ли с "актива на десетилетието" (според мен с потенциал да се превърне в актива на столетието ), всяка друга инвестиция ти се струва безинтересна и скучна.
Е, те имотите по принцип са най-скучната инвестиция.
И за най-големите консерви.
Уж най-безрисковата, но и за това най-нискодоходната.
Те нещата са свързани.
Варна му се вижда умрел пазар за имоти, като го чета. Но ако е играч ще диверсифицира, но не го прави. Не казвам да купува имоти, няма и как да го направи, късно е...но той и Елджон с многохилядните месечни постъпления една барака на Женевското езеро не захлупи. Само ни показва кое къде кво струва и колко си заслужава в сравнение с кочината София и незаконните къщи в Албена. Но не знае че най-добрата и огледана сделка в моята практика беше именно в Албена. И нотариус Обретенов беше направил пълно преглеждане на документи, търпимост, нови скици, регистър, кадастър. Преводач беше осигурил за англичанина продавач и пр...заслужи си парите балчишкия нотариус.
Преживял съм 3 криптозими (70-80% спадове), след всяка криптозима съм все по-спокоен и все по- уверен, че това е съвършенната собственост, която няма амортизация, такси, данъци, не могат а ти я отнемат, разрушат, запалят, конфискуват. Свободен си да я пренесеш където поискаш, без дори някой да знае, че я притежваш.
Веднъж свикнеш ли с "актива на десетилетието" (според мен с потенциал да се превърне в актива на столетието ), всяка друга инвестиция ти се струва безинтересна и скучна.
Варна му се вижда умрел пазар за имоти, като го чета. Но ако е играч ще диверсифицира, но не го прави. Не казвам да купува имоти, няма и как да го направи, късно е...но той и Елджон с многохилядните месечни постъпления една барака на Женевското езеро не захлупи. Само ни показва кое къде кво струва и колко си заслужава в сравнение с кочината София и незаконните къщи в Албена. Но не знае че най-добрата и огледана сделка в моята практика беше именно в Албена. И нотариус Обретенов беше направил пълно преглеждане на документи, търпимост, нови скици, регистър, кадастър. Преводач беше осигурил за англичанина продавач и пр...заслужи си парите балчишкия нотариус.
На всеки от тези индивиди, ако беше закупил поне един имот, щях да му повярвам за мнението му, поне един. Сигурен съм обаче, че нито един списващ понижител, не е закупил дори и палатка. Тия глупости на Електроджон с доверения адвокат, станаха ясни, че не са се случили, все едно да са се случили московските апарти на ника Дебнем на замаушка. То е ясно, че подобни индивиди са толкова силно фрустрирани от нарастването на цените на имотите, че са в състояние да съчинят такива фасмантагории, че да убедят народонаселението да спрат да купуват имоти. Е, успяха ли? Май само за присмех станаха....
гастерите са така
гледат, люпят семиките, цъкат с език и викат;
- ми то туй много скъпо, бе. ти ако знаеш баща ми ква къща има на априлци... и лев не давал за нея.. подарък му е..
браво на нотариуса
деня на истината...да унаследя на тати, който се е мъчил имота. После аз съм финансово грамотен, ще умножа кинтите.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Една позиция да държи дългосрочно. Но кво му пречи да разиграва и прибира при възходящ тренд периодично. С една твърда сума. Инак се съмнявам че ще излезе навреме и сух. Никой няма да успее от подобни играчи. В това съм убеден.
Още не е настъпил момента за прибиране на печалби. Все още я няма еуфорията....рано сме..
Коментар