If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е нещо невиждано - плащат по 300 лв на ден, всички мъже крещят "бойни викове, за да събудим мъжа в себе си", танцуват зумба, слушат едно младо зайче с микрофон закрепен за ухото да им говори как да продават себе си като бранд и накрая Косматия Гръб им каже "Теглете кредете и купувайте имоти, ще стават по 10 бона квадрата".
И понеже Тоци е и главен ментор на МЛМ схемата LR, оттам падат още няколко хиляди зомбита, които всяко петаче от Алое Вера за 100 кинта и инстантна супа с къри за 110 лв за 16 порции го инвестират чинно в НИ.
Хем съм понижител, хем ако стане нещо с НИ, няма да искам да гледам - в страната има десетки хиляди, които са "ол ин", имат ипотеки и на кучетата си и ще просят по улиците дори само при 7% лихви.
Хората фърлят по 200-300 палки от терасите, ти за някви 300 кинта си се закахърил.
Преди няколко дена наех много добре направен двустаен апартамент до Студентски за 900 лв. на месец.
Обявата като я видях, беше публикувана преди час и половина във Фейсбук. Пиша на брокерчето, съответно ми казва, че вече му са се обадили няколко човека за оглед и да идвам след 2 часа на оглед, ако искам. Също така поиска и 75% комисионна.
При самият оглед, доста ми хареса апртаментчето, но все пак се опитах да се пазаря за 850 лв. на месец. Наемодателя естествено твърдо отказа, съответно се съгласих и му казах, че ми харесва и го взимам и предложих да дам 1 депозит капаро, за да спре огледите. Той ми отказа стоп капарото, по това съдя, че явно е имало доста желаещи за този апартамент.
Това е моят личен опит, не знам как е обстановката и търсенето. Прегледох около 50-60 обяви за двустайни в районите, които търся и реално за 800 - 850 лв. имаше основно скапани апартаменти.
Италианците и испанците напускат най-късно дома на родителите си
В южноевропейски страни Испания и Италия децата напускат дома на родителите си на най-късна възраст. И в двете страни младите хора са средно на над 30 години, когато намират собствено жилище за първи път. Това може да се дължи и на икономически обстоятелства като висока младежка безработица, културни и лични предпочитания.
В същото време младите шведи напускат дома на родителите си средно над десет години по-рано. Младите хора в Нидерландия, Франция и Германия са готови да заживеят самостоятелно също доста рано, средно на 23-годишна възраст. Макар че недостигът на жилища в тези страни е висок, младите хора успяват да намерят собствен дом.
===2049===
Явно не е изследвана по този показател, иначе ще окупираме 1вото място.
Аз да попитам сега като имам едно 100к лева заделени, страх ме е където и да е да ги сложа. Акции рекорден връх, Биткойн рекорден връх, имоти рекорден връх, злато рекорден връх.
Ако ти слушат съветите, вероятно всички стигат до момента, в който нямат пари и вече не са ти приятели
Има само един по-особен случай, но там природата не е дала много
ами купувай де
след 2-3години ще продаваш 'дебело'
ПП уморих се да чета за предварителни договори с години.. купувайте,а после кеширате и така. Капиталът движи строителството, а не гледането в чуждото канче.
споко
ти колко си мислиш, че са шараните да кълват още
нямам приятели и познати с пари, които да считат инвестиция на тези нива в софийски жилищен имот за рентабилна.
кредита в момента много подпира, но и това ще е до време.
до 2049та? Но щом твоите познати и приятели не считат имотите за инвестиция, значи вашето мнение е меродавно. Твоите приятели и познати в собственозакупени имоти ли живеят?
споко
нямам приятели и познати с пари, които да считат инвестиция на тези нива в софийски жилищен имот за рентабилна.
Ако ти слушат съветите, вероятно всички стигат до момента, в който нямат пари и вече не са ти приятели
Има само един по-особен случай, но там природата не е дала много
споко
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ами ако имаш капитал? Въпрос на личен избор е дали да го дадеш за НИ или да го впрегнеш да работи другаде. Не може да се говри за зазиждане, когато имаш кеш в банката и/или ликвидни позиции в акции, дцк или сходно.
Капиталът е прозорец и няма как да си зазидан ако имаш сухо.
а ако сухото, преди е стигало за 3стайно ЕПК, а днес и за гараж трудно ще се класираш?
темата не е за пари, а за имоти, съответно иде реч за зазиждане в деЦка, не се прави на улав.
Ами ако имаш капитал? Въпрос на личен избор е дали да го дадеш за НИ или да го впрегнеш да работи другаде. Не може да се говри за зазиждане, когато имаш кеш в банката и/или ликвидни позиции в акции, дцк или сходно.
Капиталът е прозорец и няма как да си зазидан ако имаш сухо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар