Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Minaizamina, благодарско, че толкова си се загрижил за нашите пари, но ние имаме в какво и къде да ги влагаме, и то не е българия, а далеч по-переспективни места.
А за парите, които брокерчетата искат, аз ще си построя 10 гаража...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не бе , те били станали инвеститорЕ в акции.
Кажи колко е пазарната капитализация на умрелия ви имотен ви пазар в бг-то?
Аз ще ти кажа: за 2023 е 3,55 милиарда приравнени долара; за 2022 е 2,99 милиарда долара
"За целия пазар за 2023 г., общите обеми нови ипотечни кредити са били 6.39 млрд. лв., което представлява годишен ръст от 18.77%, в сравнение с 2022 г., когато ипотечните кредити са възлезли на 5.38 млрд. лв., сочат данните на Българска народна банка. "
-------------
Само за сравнение пазарната капитализация на Apple в момента е
2 665 000 000 000 долара (две цяло и шест трилиона долара)
750 пъти повече от цялото ви умряло пазарче на тухлиСмях в залата !
Целият пазар на набалончени тухли в бг се крепи само на 5-6 умрели банки, и ако стане нещо форс-мажорно(както се случи с КТБ), и банкстерите дадат фира - с тухлите ви е свършено !( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Аз не съм по гледането, ти ги разбираш тия работимай и по мъже си падаш, че не знам, не знам…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеМъката е за тия дето имаха 20та парици за апартаментче, сега имат парици за гаражче. Понеже слушат берти, мерти, професор Краси Петров и тн. Нищо де, те ей сегица ще се катурнат цените, при таз дефлация и евтиния
А за парите, които брокерчетата искат, аз ще си построя 10 гаража...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеМъката е за тия дето имаха 20та парици за апартаментче, сега имат парици за гаражче. Понеже слушат берти, мерти, професор Краси Петров и тн. Нищо де, те ей сегица ще се катурнат цените, при таз дефлация и евтиния
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
А ти само гледаше ли гледаше отстрани....май и по мъже си падаш, че не знам, не знам…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение2020-2024 -100/120 процента ръст на цените.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеХъката, мъката, тва е положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Нямаш никаква представа от пазара в Испания. Ако си мислиш, че гледайки картинки разбираш нещо, много се лъжеш. Има особености, които нито имам намерение да ти обяснявам, нито ще ме разбереш. Прибави и данък наследство, който ще дължат наследниците като ритнеш камбаната, около 20 процента от стойността на имота. Данъци, задължения за поддръжка на фасади, общи части и други такива, /достигащи хиляди евро/, ограничения при отдаване под наем и пр неща дето криптоглавата ти няма как да ги вдене.
Коментар
-
Заблудил си се. Не съм "смъкнал" никакви цени.
- 1 like
Коментар
-
Темата е свободна и всеки може да пише каквото си поиска. Отделно ти се опитваш да заблуждаваш, че на хубавите места в Испания е много скъпо, а то се оказва, че не е така, дори се оказва, че е по-евтино от тук.Last edited by Minaiivan; 18.03.2024, 00:15.
Коментар
-
Между другото във Флорида: $398,317 4 bd3 ba1938 sqft 9065 Cape Cod Rd, Deland, FL 32724
https://www.zillow.com/homedetails/9...RUT3dKrBGyNOFM
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеВлизат в тема за имоти, за да плюят по имотите и да смъкват цените.
Коментар
Коментар