If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Берти, никакъв спад няма в Испания, следя пазара втора година и прекарва доста време там. Отиди някъде , тръгни по огледи и тогава говори. На някои имоти от миналата година до сега има покачване с десетина процента. Не пишете глупости, де…нямате представа колко много хорица със свободни пари има и как за политиката на ецб ги боли оназ работа…англичани, немци, скандинавци , укри, руснаци…..
То само със следене не става. Трябват и парЕ. А ти нЕмаш. Затова ще си останеш със следенето.
Никакво развитие за толкова години- мотики и брокерази. Ти в Испания не си стъпвал, признай си. Или си стигнал най много до Барцелона, където си пил вино и си ял тапас на не много скъпо място. Изкарай беенвето и го паркирай на видо место, може да върже някоя кака, успех.
И какво лошо има в това да хФанеш мотика?
По-добре ли е да клечиш денонощно във форума за 50 кинта? Калпазанин.
Берти, никакъв спад няма в Испания, следя пазара втора година и прекарва доста време там. Отиди някъде , тръгни по огледи и тогава говори. На някои имоти от миналата година до сега има покачване с десетина процента. Не пишете глупости, де…нямате представа колко много хорица със свободни пари има и как за политиката на ецб ги боли оназ работа…англичани, немци, скандинавци , укри, руснаци…..
сефте, той е Гугъл-знаещ. разбира ги нещата от трактора докато оре.
Никакво развитие за толкова години- мотики и брокерази. Ти в Испания не си стъпвал, признай си. Нещо като Анталия е, ама малко по различно))Изкарай беенвето и го паркирай на видо место, може да върже някоя кака, успех.
В Южна Европа (и не само) затегнатата политика от страна на ЕЦБ - се усеща все по-сериозно. Ако не е топ-топ локация цените започнаха да спадат ... В точките на сгъстяване на капитал е по-леко, но и там се спря бясното покачване... да не кажа си стана застой към лек спад.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Никакво развитие за толкова години- мотики и брокерази. Ти в Испания не си стъпвал, признай си. Или си стигнал най много до Барцелона, където си пил вино и си ял тапас на не много скъпо място. Изкарай беенвето и го паркирай на видо место, може да върже някоя кака, успех.
някъде към 2025 значи
това им е лошо на големите числа, че и с малък процент да ги умножиш, резултата е стряскащ
ето за пример
20% от 1000е = 200е
20% от 2000е = 400е
Ти правиш ли разлика между Торевиеха /провинция Аликанте и съвсем друг район/ и Коста дел Сол )))? Милия…хора нестигнали по далече от Велинград и ол инклузива в Анталия, коментират испански имоти
Брокеразов, другите са от Коста, това е от Аликанте, който е 10 пъти по-добре (като климат, инфрастреуктура и т.н) от кенеВ, който се намира в Приморско, Несебър или Влас. Нервен си нещо, времето е хубаво, излез навън, хФани мотиката и свърши нещо полезно. Калпазанин.
П.С и кажи на оня твоя колега брокераз (дет цитираш), че там където аз съм ходил и мога да отида (и да купя) той може да гледа само на картинка, и евентулано да го пуснат да почиства.
2800 евра + 400 кв двор, инфраструктура като картичка, на 15 мин пеша от морето, прекрасен климат, чист въздух, а не като тук да ти мирише на въглища сякаш си в Канпур.
Ти правиш ли разлика между Торевиеха /провинция Аликанте и съвсем друг район/ и Коста дел Сол )))? Милия…хора нестигнали по далече от Велинград и ол инклузива в Анталия, коментират испански имоти
Колкото купи на кавръчето етажа за 30К лв...
Не благодаря Такъв посредник всеки ще прескочи
да се върнем към темата за имотите
.
Мисля, че сгреши отваряйки дума за шипката. Сега все за това ще те подпитвам. Вижда се и от самолет, че нямаш идея какво да ги правиш тез 1500кг шипки, а си тръгнал по света пазар да търсиш. Няма да ти обърнат внимание. Аз знам и мога, но няма да ти кажа, а ще изкупя каквото и колкото ми трябва през българска фирма. Капиш? Нямаш никакъв шанс да отидеш по-далеч по веригата отколкото да си фермер-производител. Така както си замислил да прескачаш всички по веригата ще си броиш шипките непродадени и ще ти гледаме обявите в Агро.бг
Коментар