Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 16.04.2024, 14:33.
-
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сериозно?
от тук ли са ти познанията за италия
припомни ми пак, с какъв успех се дипломира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Едни мои познати го направиха, и жестоко съжаляват. За 2 г са обирани 4 пъти, при това живеят в центъра на селото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
от тук ли са ти познанията за италия
припомни ми пак, с какъв успех се дипломира?препоръка е
Коментар
-
-
дай да видя, къде го пише колко е сивия там
Даже и нотариусите крият 22%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Едни мои познати го направиха, и жестоко съжаляват. За 2 г са обирани 4 пъти, при това живеят в центъра на селото.препоръка е
Коментар
-
дай да видя, къде го пише колко е сивия там
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Глей ся как ме провокира да пиша пак . Бива ли така ?! :-)
Има фундаментална разлика между това което търсим и искаме между нас. Ти ми пишеш как след 2 месеца ще си с 30% пред мен. Ок радвам се за теб , но не ме интересува. Интересува ме какво ще бъде след минимум 20 години........ При това знам какво ще бъде , ама не спрямо теб / това пак не ме интересува/ , а само спрямо инфлацията...:-) Та след 20 години ще бъда точно толкова 30% над официалната инфлация. т.е. около реалната
Не искам повече ... както едно от чаветата ми обича да казва - хиляди, хиляди, хиляди пъти съм писал, че не търся начини да печеля, а само да запазя стойност.... Печалбите ги оставям на вас :-) , които идват после към мен под формата на наем :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Язък ти за висшето образование.В Гърция и Италия сивия сектор е по-голям ама отчитат доста повече БВП на глава.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
как защо тез инвестиции не носят доходност или много мижава с 40-50г срок на изплащане. Аз такъв глупав инвеститор не познавам - всеки гледа макс за 2-3 години на малки суми (до милион) и 10-15г на стотици милиони/милиарди инвестиции.
Сал тухларите за 100к инвестиция чакат ЦЯЛ ЖИВОТ да избият и евентуално внуците берат дивидента (кат продадат котура естествено)
Коментар
-
Първоначално изпратено от milena.bairaktarova Разгледай мнениеЗдравейте, Мисля да инвестириам в жилищен имот в новото строителство, какви проекти според вас само ще си повишават стойността във времето и няма да съм на загуба? към кои инвеститори да се насоча? Благодаря
- 1 like
Коментар
-
за имотиту всичко ви е ясно, но за доходите - не
никой не е чувал за сив сектор и недекларирани доходи.В Гърция и Италия сивия сектор е по-голям ама отчитат доста повече БВП на глава.
- 1 like
Коментар
Коментар