Първоначално изпратено от AMG2023
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДнес явно няма да има конструктивна дискусия относно че цените на имотите продължават да се повишават. За съжаление на някои хора..Повишават си се, продължават...
Точно както дойде на бял кон през 2009 с постната пица.Ще ви видя колко ще си напълните джобчетата от Недвижими ИмотиLast edited by AMG2023; 22.03.2024, 01:09.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ако се явиш на изпит имаш гаранитрана четворка.Ако напсуваш професора може и да те скъса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
От Пачангов папки не чакай. Той има карта за фитнес и толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Така е. Там всички разчитат на собствени знания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДнес явно няма да има конструктивна дискусия относно че цените на имотите продължават да се повишават. За съжаление на някои хора..Повишават си се, продължават...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Радев никога не е преписвал на изпит.Виж от мен са преписвали.То в УНСС да преписваш е срамота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
1994-та радев се е чудил от кого да препише задачите в унсс
какви инвестиции, какво нещо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
По-дърт е от мен, но със сигурност не по-ранен инвеститор. Аз съм на БФБ от 2012г., а на международните борси от 2019г. Интересното е, че Кавръка не е посмял да вложи в NYCE по-голяма сума от мен, както изглежда. При положение, че има 10 пъти по-голям кеш. Къде отлежава остатъка? Ако е пак в депозит, човека е непоправим...Last edited by nradev1111; 21.03.2024, 21:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Така ли? Ти как разбра. Да напомня на плебса, че покупките ми по години са през 1994г., 2002г., 2010г., 2020г. и 2021г. Баааа това наследство и всички в различни години, чрез покупко-продажба!@
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
1994-та радев се е чудил от кого да препише задачите в унсс
какви инвестиции, какво нещо
- 1 like
Коментар
Коментар