Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Миранди Разгледай мнениеПривет, банда ! Смятам да му скачам утре, ама жената вика:" Абе я питай и в оня форум у Инвестора, да ме не набуташ" :-) Пловдив, Новотела, 106 кв.м. на 1300 еврака. Бива ли или да го чакам да падне поне на 1000...
https://m.bazar.bg/obiava-45592477/p...div-karshiiaka
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Колега, опитах се да съм ви от полза, затуй е форума. .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ааа значи те ти пишат на теб , ма не баш на теб така ли? И съседа как влиза да оправи трансформатора? Има ключ ли? Че не е по-лесно агенцията да си изпрати човек да оправи каквото трябва а ще прави ебаси фокусите някой да ходи да отваря на съседа. Пак ти казвам , агенцията носи отговорност, и морския ти го каза. Как ще оставят някой съсед да идва да поправя “жички”? Отделно че някой трябва да отиде да отвори да потроши 1-2 часа за да можеш ти да спестиш 30 кинта. Знаеш ли кога? Аре стига вече, заминавай. И наемете пак ония сценаристи от миналата година. Тогава поне имаше съмнения, че може и нещо от легендите да е верноПриятно гледане на мача.
Last edited by bulgarian lev; 08.05.2024, 22:19.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Колега, опитах се да съм ви от полза, затуй е форума. Ако решите да отдавате с платформи и фирми за Управление. Не е толкова лесно, защото ето, излизат непредвидени и специфични неща. Имаше задръстен сифон, лично от фирмата го отпушиха, не подсигуряват или отнема време и повече пари да търсят те ВИК за дребни неща при това. Хората от Управлението и шефа им гледат да са от полза и да вървят нещата. Помагат, но когато и с квото могат. И за чистенето обърнаха внинание, да се избърсва прах, не само под, баня и тоалетна. Да няма трохи в хладилника, една беше ми писала че намерила...ей такива неща. А шефа на фирмата сам ми казва ако знаеш клиенти с кви странни желания и претенции има...имат опит. Затова са там, аз мога да чета, но не отговарям, те го правят. Но повярвай, възникват деликатни и касаещи време и порядък въпроси. Може би не трябва и да ви обяснявам, не можете да водите диалог. Щом всичко знаете пробвайте и пишете после пак. Практиката е друга бира. Но вие си знаете.
Коментар
-
Колега, опитах се да съм ви от полза, затуй е форума. Ако решите да отдавате с платформи и фирми за Управление. Не е толкова лесно, защото ето, излизат непредвидени и специфични неща. Имаше задръстен сифон, лично от фирмата го отпушиха, не подсигуряват или отнема време и повече пари да търсят те ВИК за дребни неща при това. Хората от Управлението и шефа им гледат да са от полза и да вървят нещата. Помагат, но когато и с квото могат. И за чистенето обърнаха внинание, да се избърсва прах, не само под, баня и тоалетна. Да няма трохи в хладилника, една беше ми писала че намерила...ей такива неща. А шефа на фирмата сам ми казва ако знаеш клиенти с кви странни желания и претенции има...имат опит. Затова са там, аз мога да чета, но не отговарям, те го правят. Но повярвай, възникват деликатни и касаещи време и порядък въпроси. Може би не трябва и да ви обяснявам, не можете да водите диалог. Щом всичко знаете пробвайте и пишете после пак. Практиката е друга бира. Но вие си знаете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе оплете се бе човек, ако бях Бонка щях да ходя да ти рова по постовете да ти изкарам точно какво написа, ма е така по памет, разправяше че клиенти са ти искали да ги вземаш от летището и само каки не са ти искали. Къде е да се разбереш с агенцията да занесеш кафе машина, къде е да си говориш с клиенти ? И какво толкова специално има в кафе машината та ше я носиш? Не могат ли да купят една и да я сложат ми трябва да се съобразяват с кой кога ше дойде. Тия да не са на повикване? Съседа да оправи трансформатора ? Къф съсед бе, точно тия поправки ги правят от агенцията. И какви са тия съседи с имоти по половин милион евро дето са бъкани със свободно време да ходят да оправят трансорматори по съседите ...
Айде спри се вече. Казах ти че ми писна , досега 2 години ти четях глупостите и гледах да пазя добър тон, ма вече даже не полагате усилия да направите лъжите поне донякъде достовени бе. Наистина загубихте всякаква мярка.Last edited by bulgarian lev; 08.05.2024, 22:10.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ми пишат го публично в приложението, кво те учудва. Отговарят му, че това не влиза в услугите. Има такси и публичен транспорт.
Наистина пишеш квото ти дойде. Ще ти дам номера на собственика на агенцията и го попитай поемат ли услуги от типа на моите. Много сте интересни бре, значи да ми купуват машина и да идат да я занесат при условие че аз имам. А комшията ми който разбира от жичкаджийски неща и параметти на машинката да го отсвиря а да викат електричар който ще дойде след 5 дена. Като деца сте, ай че си загубих времето с вас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе оплете се бе човек, ако бях Бонка щях да ходя да ти рова по постовете да ти изкарам точно какво написа, ма е така по памет, разправяше че клиенти са ти искали да ги вземаш от летището и само каки не са ти искали. Къде е да се разбереш с агенцията да занесеш кафе машина, къде е да си говориш с клиенти ? И какво толкова специално има в кафе машината та ше я носиш? Не могат ли да купят една и да я сложат ми трябва да се съобразяват с кой кога ше дойде. Тия да не са на повикване? Трансформатора ? Къф съсед бе, точно тия поправки ги правят от агенцията.
Айде спри се вече. Казах ти че ми писна , досега 2 години ти четях глупостите и гледах да пазя добър тон, ма вече даже не полагате усилия да направите лъжите поне донякъде достовени бе. Наистина загубихте всякаква мярка.
Наистина пишеш квото ти дойде. Ще ти дам номера на собственика на агенцията и го попитай поемат ли услуги от типа на моите. Много сте интересни бре, значи да ми купуват машина и да идат да я занесат при условие че аз имам. А комшията ми който разбира от жичкаджийски неща и параметти на машинката да го отсвиря а да викат електричар който ще дойде след 5 дена. Като деца сте, ай че си загубих времето с вас.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не обещавам нищо. А рядко отговарям на въпроси, кога ще дойде например съседа да смени трансформатора. Фирмата не може да го каже и уреди. Затова е хубаво да имаш възможност за контакт. Мой приятел занесе кафе машина. Също уточнихме времето лично. Айде мислете и не разтягайте локуми. Това не е чат, комуникира се предимно от хората от управлението с кратки и точни отговори.
Айде спри се вече. Казах ти че ми писна , досега 2 години ти четях глупостите и гледах да пазя добър тон, ма вече даже не полагате усилия да направите лъжите поне донякъде достовени бе. Наистина загубихте всякаква мярка.Last edited by segato; 08.05.2024, 21:47.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Покажи нот акт (без имена адреси и т.н лични данни) и аз ще покажа. Давай, не се прави на улаФ.. Но ако съм прав аз да те нема тука с тоя профил. Кръщаваш се Петърчо от Чайка и пишеш от този профил започвайки с извинение.
Last edited by X_Y; 08.05.2024, 22:04.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Нали ти казах бре, отворко, идваш и за всеки нот. Акт и всяко жилище и договори за наем шариш стотачка. Да ти дойде акъла.. Аз да не съм тук да доказвам на всеки нещо ей така безплатно.
Last edited by X_Y; 08.05.2024, 22:00.
Коментар
Коментар